Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με το pc δεν υπαρχει προβλημα (δες και την υπογραφη) εκτος αν βαραινει υπερβολικα πολυ με ολες τις χωρες.

εγω απλα θελω πχ να παιζω superleague αλλα να βλεπω κανονικα τι γινεται πχ στην α εθνικη ουγκαντας και να μπορω να παρω παικτες και απο κει. Aν βαλω playable ολες τις χωρες, απλα πχ θα μπορω να γινω μεταγραφη εκει? ή θα με "υποχρεωσει" το παιχνιδι να διαλεξω μια ομαδα απο καθε χωρα ωστε να την προπονω?

• Απαντ. 347
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουπς, δεν την είχα δει καν την υπογραφή σου, my bad. Δεν θα έχεις πρόβλημα να βάλεις τουλάχιστον 25-30 κατηγορίες από 10-15 χώρες, σε large database. Θεωρητικά μπορείς άνετα να σηκώσεις και περισσότερες αλλά δεν χρειάζεται.

Αν θέλεις να βλέπεις τι γίνεται στα πρωταθλήματα άλλων χωρών, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να τις δηλώσεις σαν view-only. Το playable δεν είναι αναγκαίο και μπορείς να το αλλάξεις όποτε θέλεις εσύ. Εννοείται πως σε αυτές τις περιπτώσεις θα μπορείς να κάνεις κανονικά μεταγραφές από ένα pool τουλάχιστον 40-50000 παικτών (δεν θυμάμαι τον ακριβή αριθμό, θα τον δεις κάτω αριστερά στη σχετική οθόνη).

Νομίζω πως στις playable κατηγορίες, μπορείς να βλέπεις ακόμα και τις φάσεις του κάθε αγώνα (πχ. αν κυνηγάς ένα παίκτη της Lille, να δεις το γκολ που έβαλε πριν 2 μήνες).

ή θα με "υποχρεωσει" το παιχνιδι να διαλεξω μια ομαδα απο καθε χωρα ωστε να την προπονω?

Αυτό ομολογώ ότι δεν το πολυκατάλαβα.

Δημοσ.

εννοω οτι αν τις βαλω playable θα 

1) μπορω να γινω προπονητης σε αλλο συλλογο (δηλαδη να με πληρωσει πχ η σοσιεδαδ να παω σε αυτη ενω ειμαι στον ολυμπιακο)

ή 2) αφου τις εβαλα ολες playable πρεπει να προπονω μια ομαδα απο καθε χωρα που εχω βαλει playable?

δηλαδη βαζω πχ playable ελλαδα ισπανια αγγλια

θα πρεπει οπωσδηποτε να παρω πχ και ρεαλ και αρσεναλ (αφου ειναι playable η ισπανια και η αγγλια) ή παιζω μονο ως προπονητης του οσφπ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να είσαι προπονητής μόνο σε ένα σύλλογο, όπως και στην πραγματικότητα άλλωστε. Μπορείς όμως να είσαι ταυτόχρονα προπονητής σε σύλλογο και σε εθνική (οποιαδήποτε εθνική, όχι απαραίτητα της χώρας σου).

Το "playable" στην τάδε κατηγορία της τάδε χώρας σημαίνει ότι αν φύγεις από τον Ολυμπιακό (παραιτηθείς ή σε διώξουν), θα μπορείς να δουλέψεις σε αυτή την κατηγορία ως προπονητής (αν φυσικά σε ζητήσει κάποιος, γιατί μπορεί κάλλιστα να μείνεις άνεργος για μήνες). Αν το ξένο πρωτάθλημα είναι view-only ή δεν έχεις καν δηλώσει τη χώρα, δεν θα μπορείς να προπονήσεις σε αυτή.

Γενικά υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Μπορείς πχ. να δηλώσεις playable μόνο την Premier League αλλά View-only την Championship και τις κατώτερες κατηγορίες. Έτσι θα μπορείς κάποια στιγμή να προπονήσεις αγγλικό σύλλογο της πρώτης κατηγορίας ενώ παράλληλα θα βλέπεις τι γίνεται στις χαμηλότερες (αποτελέσματα, βαθμολογίες κλπ). (edited: άκυρο, δεν ισχύει αυτό)

Όπως έγραψα και πριν, αυτή η επιλογή δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί γιατί μπορείς να την αλλάξεις ανά πάσα στιγμή. Αυτό που δεν αλλάζει άπαξ και ξεκινήσεις το παιχνίδι είναι η database, γι΄αυτό βάλε από την αρχή large να ησυχάσεις (ή ακόμα καλύτερα custom, όπου θα δηλώσεις large τη βασική DB φορτώνοντας παράλληλα και τους παίκτες που αγωνίζονται στις χώρες τις λατινικής Αμερικής).

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Γενικά υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Μπορείς πχ. να δηλώσεις playable μόνο την Premier League αλλά View-only την Championship και τις κατώτερες κατηγορίες. Έτσι θα μπορείς κάποια στιγμή να προπονήσεις αγγλικό σύλλογο της πρώτης κατηγορίας ενώ παράλληλα θα βλέπεις τι γίνεται στις χαμηλότερες (αποτελέσματα, βαθμολογίες κλπ).

Το παραπάνω που έγραψα διέγραψέ το όλο! Το playable/view-only ορίζεται ανά χώρα και όχι ανά κατηγορία. Δεν ξέρω πως μου ήρθε και το έγραψα :P

Δημοσ.

Άμα πάω και νοικιάσω από τα Seven π.χ. το fm 2013, το εγκαταστήσω μέσω steam και μετά επιλέξω go offline, θα μπορώ να παίζω και χωρίς να το'χω νοικιασμένο;

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι πως ο πρώτος που νοίκιασε το παιχνίδι, το ενεργοποίησε. Άρα όταν μπεις στο Steam θα σου πει ότι το κλειδί χρησιμοποιείται ήδη και δεν θα μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.

Δημοσ.

Γινεται να ρυθμισω το steam ετσι ωστε να ξεκιναει αυτοματα σε offline mode ακομα και οταν ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ? Ρωταω γιατι πηραμε το παιχνιδι με εναν φιλο μου και θελω να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχουμε προβληματα οταν παει να το ανοιξει ο ενας και ο αλλος παιζει ηδη.

Δημοσ.

Ναι, γίνεται. Πρώτα πρέπει να συνδεθείς στο λογαριασμό σου και μετά να το σετάρεις να μπαίνει πάντα Offline.

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να κατεβασουμε το patch και να το εγκαταστησουμε?

το παιζω σε offline mode σε mac χωρις steam

Τα αρχεια ξερω πως ειναι ιδια αλλα δεν μπορω να βρω το patch καπου. Αν καποιος ξερει ας ποσταρει εδω η με π.μ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...