Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά, σεβαστό και κατανοητό. Τότε όμως γιατί ποστάρετε εδώ; :huh: Τουλάχιστον εξηγήστε τους λόγους για τους οποιους δεν σας αρέσει το παιχνίδι ή προτείνετε τι διαφορετικό θα θέλατε να έχει.

(δύσκολο πάντως να ασχοληθεί κάποιος με τη συγκεκριμένη αρρώστια και να μην κολλήσει... έστω για καναδυο χρόνια).

• Like 4
Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά, σεβαστό και κατανοητό. Τότε όμως γιατί ποστάρετε εδώ; :huh: Τουλάχιστον εξηγήστε τους λόγους για τους οποιους δεν σας αρέσει το παιχνίδι ή προτείνετε τι διαφορετικό θα θέλατε να έχει.

(δύσκολο πάντως να ασχοληθεί κάποιος με τη συγκεκριμένη αρρώστια και να μην κολλήσει... έστω για καναδυο χρόνια).

Εμενα δεν με ξετρελάνε επειδη μου εδινε την αισθηση οτι ο χειρισμος ηταν πολυ πολύπλοκος.
Δημοσ.

Δεν αμφιβάλλω καθόλου. Αν είναι η πρώτη φορά που παίζεις manager, το πιθανότερο είναι πως θα χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια τις πρώτες ώρες (ειδικά αν δεν έχεις κάποιον να σού δείξει).

Το παιχνίδι αναπτύσσεται εδώ και 20 χρόνια και σε κάθε έκδοση προστίθενται νέα στοιχεία, συνεπώς το FM έχει φτάσει πλέον σε υψηλά επίπεδα πολυπλοκότητας. Γι' αυτό και η Sports Interactive έχει εισάγει τον in-game advisor που σε καθοδηγεί στις πρώτες οθόνες και εξηγεί κάποια πράγματα.

Οι περισσότεροι εδώ μέσα παίζουμε manager εδώ και 10 χρόνια (ή περισσότερο), οπότε κάποια πράγματα τα θεωρούμε αυτονόητα και συνήθως βουτάμε στα βαθιά του παιχνιδιού και πιάνουμε τις βαθυστόχαστες αναλύσεις. Πρέπει όμως να έχουμε και κατά νου πως υπάρχει κόσμος που ξεκινάει τώρα την περιήγηση του στο παιχνίδι. Εκεί είναι που θα βοηθήσει το φετινό FMC mode, το οποιο απλοποιεί αρκετά τα πράγματα. Μένει να το δούμε και στην πράξη.

Αν έχετε απορίες, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.

ps: άσχετο, χάζευα μερικά μηνύματα σε thread παλιότερων manager και θυμήθηκα ένα επικό νήμα του fmgreece.gr...

Πάμε για λίγη αντιγραφή τώρα. Τα παιδιά στο fmgreece.gr ξεκίνησαν ένα thread με τίτλο "Πως πανηγυρίζετε στο FM?". Οι περισσότερες απαντήσεις είναι τουλάχιστον ξεκαρδιστικές, ορίστε οι καλύτερες μέχρι στιγμής:
  • ...Πρώτα αρχίζω να χοροπηδάω σαν το τραγί, μετά αρχίζει ο γύρος το θριάμβου μέσα στο σπίτι (από σαλόνι μέχρι κουζίνα που είναι οι 2 άκρες) και μετα οι αγκαλιές με όποιν συγγενή συναντηθώ...
  • ...Το πιο τρελλό πάντως ήταν πριν αρκετά χρόνια(στα πρώτα manager) που μου είχε περισσέψει ένα καπνογόνο από το γήπεδο και ήμουνα στο τσακ να το φουντώσω...
  • ...Γύρος του θριάμβου με τη σημαία του Παναθηναικού μέσα στο σπίτι και τη μάνα μου να σταυροκοπιέται...
  • Χοροπηδάω στο κρεβάτι κτλ. θεός!
  • ...Στα σημαντικά γίνομαι Αλέφαντος, όρθιος με το να στριφογυρνάω γύρω απ' τον εαυτό μου και να φωνάζω και να δίνω οδηγίες στους παίκτες μου. Όταν μπει το γκολ χοροπηδάω σαν χαζός και χτυπάω τους τοίχους. Γι' αυτό άλλωστε φροντίζω να παίζω όταν είμαι μόνος...
  • ...Η οθόνη αποκτά σημάδια από τα χείλια μου λες και είναι το μάγουλο της Τζέσικα Άλμπα, ανεβαίνω στη καρέκλα και ένα μακρόσυρτο «ναι» δονεί το σπίτι...
  • …χαμός, φωνές, πανηγυρισμοί, πετάω χαρτάκια, και χρησιμοποιώντας ένα βάζο χωρίς λουλούδια κάνω την απονομή στον εαυτό μου…
  • ...Βγαίνω στο μπαλκόνι, κουνάω ένα κουτάκι μπύρα και το ανοίγω πανηγυρίζοντας έξαλλα, φορώντας μια φανέλα της ομάδας, όπως έκανα σε όλους τους αγώνες και φωνάζω σα χαζός «γκοοοοοοοολ». Τηλεφωνώ τον κολλητό μου και του το λέω…πανηγυρίζει και αυτός στο σπίτι του στην Κομοτηνή, όπου σπούδαζε τότε…
  • ...υπάρχουν φορές που χτύπησα το μικρό δάκτυλο του ποδιού μου στη γωνία τραπεζιού για να τρέξω να πανηγυρίσω ένα γκολ, που έδωσε τίτλο. Υπάρχουν φορές που βγήκα στο μπαλκόνι και φώναζα γκολ, και παράλληλα μάζευα τα απλωμένα ρούχα… Βάζω τη φανέλα στο κεφάλι και τρέχω…
  • ...εγω δηλ που παταω απλως continue απαθεστατα, ειμαι τελειως ανιωθος η ο μονος νορμαλ εδω μεσα?... αυτός πρέπει να είναι παλαβός!
  • ...Σηκώνομαι όρθιος και παρακολουθώ όλη τη διαδικασία (είτε των πέναλτυ είτε τα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα) βηματίζοντας παράλληλα με την οθόνη πέρα δώθε. Με το που τελειώνει η διαδικασία αρχίζω να τρέχω μέσα στο δωμάτιο μου σε μικρούς κύκλους σαν σκύλος που κυνηγάει την ουρά του (μια που το δωμάτιο δεν είναι φυσικά τίποτα το ιδιαίτερο σε μέγεθος), με τις 2 γροθιές σφιγμένες να κάνουν παλμικές κινήσεις παράλληλα με τα αυτιά μου, έτοιμος να ρίξω κλωτσιά σε ότι έχει την ατυχία να βρεθεί στο πάτωμα. Μετά χοροπηδητά πάνω κάτω, κωλοτούμπες στο κρεββάτι, υποκλίσεις στην οθόνη του Η/Υ, αλληλοσυγχαίρομαι με τους παίχτες μου, κοκκινίσματα όταν μου λένε μπράβο από τη διοίκηση κτλ κτλ...
    Εντάξει, αυτός έχει καεί εντελώς...
  • ...Το πιο ακραίο είναι στο FM06 όταν έπαιζα με Παναθηναικό και είχα αποκλείσει Ίντερ και Τσέλσυ στο CL. Η μάνα μου ήταν σπίτι και δεν ήθελα να ακουστώ αλλά στο τέλος έκανα σαν υστερικό...
  • ...επειδή ήμουν σε ξένο σπίτι 3 το βράδυ δε μπορούσα να ουρλιάξω και απλά τινάχτηκα πίσω με την καρέκλα [ήταν με ροδάκια], δαγκώθηκα και ένιωσα τα πρώτα σημάδια εγκεφαλικού να μου χτυπόυν την πόρτα... έκανα 5 λεπτά να συνέλθω...
  • ...Καλή ιδέα είναι και ο πανηγυρισμός σε στυλ Ντέμη. Αν δεν έχουμε ψηλά κάγκελα στο μπαλκόνι μας για να σκαρφαλώσουμε, μπορούμε να σκαρφαλώσουμε στο σκρίνιο ή στη ντουλάπα και να αρχίσουμε να κουνιόμαστε ενώ φανταζόμαστε ότι μπροστά μας χοροπηδάνε οι οπαδοί...
  • ...Θυμάστε το τρελό χορεφτικό του Φουτσίνι; (σιγά μην το θυμάστε...)
    Ε αυτό έκανα όταν κέρδισα τον τελικό του ΟΥΕΦΑ με την Παλέρμο με γκολ του μακινουά...
  • ...Σε κρίσιμα γκολ και ματς τρέχω μέσα στο δωμάτιο με τα χʼερια ανοιχτά (αεροπλανάκι) φωνάζοντας "ΕΟΟΟΟΟ-ΕΟΟΟΟΟ"...
  • ...Κερδιζω φαουλ στο 119'. Ο Γκαγιαρδο στηνει την μπαλα εκτελει....και ΓΚΟΛ. Φανταστειτε μονο την εικονα. 4 παληκαρια να χωροπηδαν ουρλιαζοντας μεσα σ'ενα δωματιο 7 η ωρα το πρωι πανω σε κουτια απο μπιρες και πιτσες...
  • ...εβαλα στο κινητο να παιζει το καινουργιο συνθημα(ΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...)και με την βοηθεια του λαου...την βοηθεια του Θεου(ειμαστε και Αγγελοσκυλα) πηραμε την κουπα απο τον μισητο συμπολιτη με 3-1 στην παραταση!!! Χατ τρικ ο τρελος ο Πωλονος!!!!...
  • ...κανω το 2-3 στο 89.Παιρνω την προκριση και χτυπιομουν κανα 10λεπτο απο τοιχο σε τοιχο στο δωματιο.Εχουν περασει 6-7 χρονια και ακοματο θυμαμαι...
  • ...ωσπου ξαφνικα ,κερδιζουμε τη μπαλα ,γιομα στην επιθεση ,σεντρα απο τον μπενιτεθ (επιθετικος) ,εξοδος -φαβα του σορε και ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πηραμε το πρωτο πρωταθλημααααααααααα!!!!
    εκεινο το βραδυ ,ξυπνησα τη μανα και τον πατερα μου απο τις φωνες και τα ουρλιαχτα ,ενω φημες κανουν λογο οτι στα 12 ευαγγελια ,ακουστηκα σε ολη την πολυκατοικια.......

Και το καλύτερο όλων το αφήνω τελευταίο.
  • ...στο τελευταιο cm παιζω LAN(στο σπιτι μου εχω δυχτιο με ενα αλλο παλικαρι στον απο κατω οροφο) και φτανουμαι τελευταια αγωνιστικη στην ισοβαθμια και ντερμι στην εδρα του(με κερκυρα και εργοτελη στην Α κατηγορια την 6η χρονια) το ματς τελειωνει 1-4 κετεβαινω στο δρομο με καπνογονο και κορνα και τραγουδαω...

Ορθογραφία και typos τα αφήνω αυτούσια για να μπούμε περισσότερο μέσα στο κλίμα. Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι σαν το manager.

(από http://www.insomnia....35#entry1372882)

(σκεφθείτε ότι όλα τα παραπάνω προέρχονται από thread για το FM2007, που είχε ακόμα το 2D γήπεδο. Αν έκαναν έτσι με τις βουλίτσες, φανταστείτε τι γίνεται σήμερα με τo 3D)

• Like 1
Δημοσ.

Ποστάρω γιατί άνοιξα το topic. :P

Δεν ασχολούμαι γιατί συχάθηκα τα ποδοσφαιράκια χρόνια τώρα. Έχω να ασχοληθώ σοβαρά απο το FIFA 06 στο PSP.

Πρόσφατα άρχησα τo FIFA Street μόνο και μόνο γιατί είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα PES/FIFA..

Όσο για το Manager, ενώ έχω φίλο που παίζει φανατικά, προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου.. Δεν έχεις έλεγχο του παιχνιδιού όπως στα προαναφερθέντα παιχνίδια..

Δημοσ.

Δεν έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού επειδή είσαι προπονητής και όχι παίκτης. Το οποιο μάλιστα ώρες-ώρες είναι εκνευριστικό, ειδικά αν έχεις δώσει συγκεκριμένες οδηγίες στους παίκτες σου αλλά αυτοί επιμένουν να κάνουν τα δικά τους. Απλώς το manager είναι άλλο είδος παιχνιδιού. Σαν να συγκρίνουμε πχ. το Total War με το Call of Duty ή έστω το καταπληκτικό Kingdom Under Fire (πώς μου ήρθε αυτό τώρα). Όλα είναι φοβερά games, το καθένα στην κατηγορία του.

Fifa Street ομολογώ ότι έχω να παίξω από το 2005, επί Xbox One. Ωραίο παιχνιδάκι (ειδικά σε διπλό) αλλά προσωπικά προτιμώ το σκέτο Fifa :P

Όσο για το... φανατικό φίλο σου, επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά η ρήση ότι manager παίζεις είτε φανατικά, είτε καθόλου. Πραγματικά δεν υπάρχει μέση λύση :-)

Δημοσ.

Φιλε nzeppos επειδη βλεπω εχουμε πολλα κοινα (απο περσι μιλαγαμε για φιφα κτλ

αλλα δεν εκατσε να παιξουμε ποτε) ετοιμασου φετος για ονλαιν φιφα13 και φμ13!

Δεν έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού επειδή είσαι προπονητής και όχι παίκτης. Το οποιο μάλιστα ώρες-ώρες είναι εκνευριστικό, ειδικά αν έχεις δώσει συγκεκριμένες οδηγίες στους παίκτες σου αλλά αυτοί επιμένουν να κάνουν τα δικά τους. Απλώς το manager είναι άλλο είδος παιχνιδιού. Σαν να συγκρίνουμε πχ. το Total War με το Call of Duty ή έστω το καταπληκτικό Kingdom Under Fire (πώς μου ήρθε αυτό τώρα). Όλα είναι φοβερά games, το καθένα στην κατηγορία του.

Fifa Street ομολογώ ότι έχω να παίξω από το 2005, επί Xbox One. Ωραίο παιχνιδάκι (ειδικά σε διπλό) αλλά προσωπικά προτιμώ το σκέτο Fifa :P

Όσο για το... φανατικό φίλο σου, επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά η ρήση ότι manager παίζεις είτε φανατικά, είτε καθόλου. Πραγματικά δεν υπάρχει μέση λύση :-)

Θα συμφωνησω..Ειναι να μην εθιστεις με αυτο το παιχνιδι..Παιζω απο 14 χρονων και ειμαι 28..Αλλη αισθηση πραγματικα..Και οπως ειπε ο φιλος ειναι love it or hate it δεν παιζει κατι ενδιαμεσο..

Δημοσ.

Μια καλή ιδέα είναι να βρεθεί κάποιος τρόπος και να μην καθυστερεί η δράση .......

π.χ. όταν τραυματίζεται κάποιος παίκτης ή όταν περνάει περίπου μισό με ένα λεπτό μέχρι κάποιος να εκτελέσει κάποιο κόρνερ......

Just a thought.....

Δημοσ.

Μια καλή ιδέα είναι να βρεθεί κάποιος τρόπος και να μην καθυστερεί η δράση .......

π.χ. όταν τραυματίζεται κάποιος παίκτης ή όταν περνάει περίπου μισό με ένα λεπτό μέχρι κάποιος να εκτελέσει κάποιο κόρνερ......

Just a thought.....

Πωωωωωωω... έχω να σπάσω πληκτρολόγιο έτσι και χάνω

Δημοσ.

Ε ναι αλλά και στην πραγματικότητα έτσι γίνεται. Χαρακτηριστική φάση πριν 3 μέρες στο παιχνίδι Πάνθραξ-Παναθηναϊκός, με το Δ. Παπαδόπουλο να χτυπάει στο 89' και να αρχίζει να σφαδάζει. Έμεινε στο χορτάρι περίπου 1' μέχρι να φιλοτιμηθεί να μπει ο μάγος-γιατρός, άλλο ένα λεπτό μέχρι να αποφανθεί ο δόχτωρας και να συρθούν μέσα οι τύποι με τα φορεία*, μισό λεπτό για να πείσει ο διαιτητής τους πάντες ότι ο παίκτης πρέπει να βγει με φορείο και όχι ποδαράτο κλπ. Ε, πέρασε ευχάριστε ένα τρίλεπτο. Γιατί στο manager να γίνει διαφορετικά, ειδικά αν νικάμε; :P

Αν χάνουμε βέβαια, γίνεται αυτό που λέει ο alexzzz!

ps: @aleilo03 Μέσα!

pps: Η αλήθεια πάντως είναι πως στο manager πέφτει κωλοβάρεμα από τους παίκτες, ακόμα και σε περιπτώσεις που θα έπρεπε να βιάζονται. Όμως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Το λέω εγώ που σχεδόν όλα τα derby τα παρακολουθώ σε Full Match και μπορεί να φάω ακόμα και μισή ώρα για κάποιους αγώνες.

ppps: Θυμάμαι σχετική ιστορία που μου έλεγε τύπος ασχολούμενος με τα περιφερειακά πρωταθλήματα... Το έπαιζε βοηθός γιατρού (χωρίς να έχει σχέση με το αντικείμενο) και όταν έμπαινε μέσα σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα, είχε κανονίσει να τον παίρνει τηλέφωνο ένας φίλος του που βρισκόταν στις κερκίδες. Οπότε ο τύπος σταματούσε να ασχολείται με τον τραυματία παίκτη και άρχιζε να μιλάει στο τηλέφωνο (στη μέση του αγωνιστικού χώρου λέμε τωρα!) Μόλις πήγαινε ο διαιτητής να τον κράξει, του έλεγε ότι είναι η γυναίκα του και κάτι σοβαρό έγινε στο σπίτι και πρέπει να μιλήσει οπωσδήποτε! Οπότε πέρναγαν καναδυο έξτρα λεπτάκια προς όφελος της ομάδας... Εννοείται το τι μπινελίκι έπεφτε από τις εξέδρες δεν περιγράφεται...

Δημοσ.

Φέτος έχουμε και αναβαθμισμένο ρόλο στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας: http://www.fmgreece....nager-2013-blog

Μεταξύ άλλων:

Καταρχήν μπορούμε πλέον να προσλαμβάνουμε και να απολύουμε τον Director of Football ώστε να βρούμε τον πλέον κατάλληλο και να "ταιρίαζουν τα χνώτα μας".

Όπως είπαμε ο Director of Football αναλαμβάνει κυρίως Day to Day tasks και μόνο αν το θέλουμε εμείς έτσι; Παραδείγματα λειτουργιών που αναλαμβάνει:

• Να προσλαμβάνει και να απολύει προσωπικό (Staff)
  • Να προτείνει και να διαπραγματεύεται μεταγραφές για την πρώτη ομάδα ή για την Youth Squad
  • Να επιβεβαιώνει μεταγραφές μετά τις απαιτούμενες διαπραγματεύσεις
  • Να φροντίζει να μαζεύουν εμπειρία νεαροί παίχτες που έχουμε βάλει στην "Development list", στέλνοντάς τους δανεικούς σε ομάδες που πρέπει

Σαν ιδέα μού φαίνεται λίγο περίεργη βέβαια, γιατί πραγματικά μόνο στην Αγγλία θα μπορούσε ο manager της ομάδας να προσλαμβάνει και να απολύει directors of football. Δεν ξέρω αν γίνεται έτσι και στην πραγματικότητα, πάντως στην Ελλάδα κάτι τέτοιο φαντάζει εξωπραγματικό (όμως άλλο ο "manager" της Αγγλίας κι άλλο ο "προπονητής" της Ελλάδας...)

Τελοσπάντων, είναι μια καλή προσθήκη. Ειδικά αυτό το τελευταίο με τους νεαρούς παίκτες θα μου φανεί χρήσιμο, γιατί προσωπικά βαριέμαι πολύ τη διαδικασία με τα feeder clubs και τους δανεικούς πιτσιρικάδες. Ειδικά σε χώρες όπως η δική μας, που ξέρεις εκ των προτέρων ότι οι πιθανότητες να βγάλεις νέα ταλέντα είναι απειροελάχιστες...

ps: Επίσης νέο επίσημο video με τα αναβαθμισμένα staff roles και τη νέα λειτουργία του Chief Scout.

Δημοσ.

Φέτος έχουμε και αναβαθμισμένο ρόλο στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας: http://www.fmgreece....nager-2013-blog

Μεταξύ άλλων:

Σαν ιδέα μού φαίνεται λίγο περίεργη βέβαια, γιατί πραγματικά μόνο στην Αγγλία θα μπορούσε ο manager της ομάδας να προσλαμβάνει και να απολύει directors of football. Δεν ξέρω αν γίνεται έτσι και στην πραγματικότητα, πάντως στην Ελλάδα κάτι τέτοιο φαντάζει εξωπραγματικό (όμως άλλο ο "manager" της Αγγλίας κι άλλο ο "προπονητής" της Ελλάδας...)

Τελοσπάντων, είναι μια καλή προσθήκη. Ειδικά αυτό το τελευταίο με τους νεαρούς παίκτες θα μου φανεί χρήσιμο, γιατί προσωπικά βαριέμαι πολύ τη διαδικασία με τα feeder clubs και τους δανεικούς πιτσιρικάδες. Ειδικά σε χώρες όπως η δική μας, που ξέρεις εκ των προτέρων ότι οι πιθανότητες να βγάλεις νέα ταλέντα είναι απειροελάχιστες...

ps: Επίσης νέο επίσημο video με τα αναβαθμισμένα staff roles και τη νέα λειτουργία του Chief Scout.

Το θεμα ειναι πως θα λειτουργησει το ολο θεμα..Θα μπορει ο Director να στελνει με μεγαλυτρη ευκολια δανεικους απ'οτι εμεις?Θα εχει μεγαλυτερη επιρροη σε παιχτες που θα θελουμε να αποκτησουμε αλλα οταν τους κανουμε εμεις προταση αρνουνται?Επισης διαβασα στα φορουμ τους οτι ναι μεν θα μπορουμε να προσλαβουμε εμεις τον director αλλα διαβασα οτι αυτος θα μπορει και να μας απολυσει?Δηλαδη θα προσλαμβανουμε καποιον στη δουλεια μας για να μας απολυσει στο μελον...

Παντως για να πω την αμαρτια μου για αλλη μια φορα δε βλεπω καποια σημαντικη βελτιωση οπως δηλαδη να φτιαξουν επιτελους αυτην την AI που πραγματικα σε καποια θεματα ειναι τραγικη για παραδειγμα στο να χτιζει ομαδες (αφηνει παιχτες να σαπιζουν στις ρεζερβες,δεν αποκτανε ταλεντα κτλ), οι παιχτες μεσα στο γηπεδο ωρες κι ωρες ειναι αλλου γι'αλλου, μαρκαρουν με τα ματια.Δε μιλαω για καλυτερα γραφικα που δεν με ενδιαφερουν(μανατζερ παιζουμε οχι φιφα) αλλα τουλαχιστον καποια πραγματα να εκτελουνται σωστα..Οπως ειπε κι ενας φιλος πιο πανω δε γινεται να χανουμε και ο παιχτης μας που παει να εκτελεσει το πλαγιο να κανει 30 δευτερολεπτα κοιτοντας δεξια αριστερα και να μην κουνιεται κανεις..

Με λιγα λογια η εταιρια για 2η συνεχομενη χρονια κανει τα εξης λαθη..Κανει καποιες προσθηκες οι οποιες εχουν να κανουν πιο πολυ με τη μοδα παρα με το FM..Περσι μου βαλανε youtube twitter κτλ αντι να κατσουν να ασχοληθουν για παραδειγμα με το training η με την match engine γενικοτερα..Φετος μου βαζουν classic mode, χρωματιζουν πιο πολυ το background κανουν και καποιες προσθηκες με τους staff και τα αλλα τα βασικα που κραζουμε 2 χρονια ουτε καν..Κλο κλο κλο κλο κι αυγο τιποτα δηλαδη..

Αν η εταιρια δε ξυπνησει και δε κατσει να ασχοληθει με τα πραγματικα προβληματα του παιχνιδιου και της match engine και να αφησει τα φρου φρου κι αρωματα πολυ φοβαμαι οτι συντομα θα αρχισει η πτωση της..

Υ.Γ1 Ακους εκει 900 new features..

Υ.Γ2 Παρ'ολα αυτα το παιχνιδι θα το παρω για η αρρωστεια δε φευγει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...