aleilo03 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Η post-patch ME όμως ήταν τόσο unbalanced που πολύ αμφιβάλλω αν μπορεί να διορθωθεί με 2-3 hotfixes. Μέχρι στιγμής οι πρώτες εντυπώσεις της v1325 είναι μάλλον θετικές αλλά α) είναι πολύ νωρίς και β) δεν περιμένω θαύματα, θα χρειαστεί δουλειά ακόμα. Λένε πάντως ότι τα υπερβολικά πολλά σουτ έχουν μειωθεί. Αύριο μάλλον θα ξεκινήσω κι εγώ. Ελπίζω να μην ρίξω πολλά καντήλια, μέρα που είναι Διαβάζω όμως ότι πλέον υπάρχει πρόβλημα με τους επιθετικούς που σκοράρουν με το σταγονόμετρο ισχύει? Εμένα σήμερα μου ήρθε το παιχνίδι, έκανα εγκατάσταση μου μένει να περάσω φάτσες, σήματα κτλ και μετά να δω κι εγώ τι παίζει με το φετινό φμ...
Anubis13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 High number of goals per game Teams winning games by margins of 5+ goals far too often Εγω παντως δεν ειχα τετοια θεματα. τα υπερβολικα πολλα σουτ ειναι γεγονος.
kostass13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Απο σημερα μπαινω και εχω στο κλαμπ του πιο προβληματικου manager των τελευταιων χρονων..δεν ειχα σκοπο να το αγορασω , απο οτι διαβαζω αλλα με 7€ δεν το σκεφτηκα καν..τουλαχιστον δεν θα τα κλαιω!!
kostass13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Απο amazon ...μου εδωσαν κουπονι 10€ γτ ειχα αγορασει το hitman 25€ και την επομενη επεσε η τιμη του...δωρο χριστουγεννων!!
nzeppos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή στην παρακάτω φάση τι να πρωτοθαυμάσουμε; Την εξαιρετική πάσα του Ντιακιτέ που δίνει την ευκαιρία στον αντίπαλο να βγει τετ-α-τετ ή κυρίως τον εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο φρενάρει ο Παπάζογλου ώστε στο 0:17, αντί να κόψει την μπάλα, να αφήσει τον επιθετικό μόνο του με το τέρμα;
stavroulis1985 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Χρονια πολλα σε ολους. Θελει ενας φιλος να το αγορασει αλλα προτιμαει να παρει μονο cd key απο καποιο σιτε για online μονο.εχετε καποιο να προτεινετε??
nzeppos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ το είχα πάρει από Elitekeys αλλά βλέπω πλέον υπάρχουν και φθηνότερες προτάσεις: http://www.allkeyshop.com/blog/buy-football-manager-2013-cd-key-compare-prices/ Πρότασή μου να εκμεταλλευτείς την προσφορά του fmgreece στα 25 ευρώ: http://www.fmgreece.gr/agora-football-manager Μάλιστα στο link που προτείνουν για την αγορά το δίνουν ακόμα χαμηλότερα, στα 15 ευρώ: http://fm2013.nexway.com/qte.html?REF=754102&Code_TFR=jIIEf&Langue=en_GB&affil=25574
Anubis13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Αμα ξαναδει λεφτα απο εμενα η SI να μου γραψει.. 3
nevermore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Έκανα το λάθος και το αγόρασα... χειρότερο manager ever.. back to fm2012 1
Superpie Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Παιδια αγορασα με 2 φιλους μου το Manager 2013.Το εκανα εγκατασταση εγω σε ενα PC και τωρα θελω να το κανω εγκατασταση και στους φιλους μου.Μπορω με καποιο τροπο να το κανω εγκατασταση αλλα χωρις να γινει το download απο την αρχη του παιχνιδιου στο αλλο pc? Εννοω γινεται με καποιο τροπο να κανω σε ενα στικακι αντιγραφη τα αρχεια του setup.exe απο το δικο μου pc που το κατεβασα το παιχνιδι (μεσα απο το steam το εκανα download το παιχνιδι) ωστε να το κανω κατευθειαν εγκατασταση στα αλλα pc?
alex999 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω γινεται αλλα επειδη το παιχνιδι ειναι μεσω steam δεν ειμαι σιγουρος,επισης ξερω οτι μεχρι 2 ατομα max μπορουν να παιξουν το παιχνιδι με τον ιδιο κωδικο
Superpie Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Γιατι μεχρι 2? και αν εγω εχω 4 υπολογιστες ποθ χρησιμοποιω δεν μπορω να παιξω?
aleilo03 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μπορείς να το βάλεις σε όσους υπολογιστές θες αρκεί να έχεις στο κάθε pc το steam με τα δικα σου στοιχεία..Το θέμα είναι οτι δε θα μπορείτε να παίζετε ταυτόχρονα γιατί στην ουσία θα είναι ο ίδιος λογαριασμός του steam..Η μόνη λύση είναι να μπαίνεις πχ. πρώτα εσύ και μετά ο φίλος σου και εκείνος να είναι σε offline mode
Superpie Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ναι φιλε μου,το ξερω αυτο..Αλλο ειναι που δεν ξερω..διαβασε το αρχικο ποστ μου και αν μπορεσεις και ξερεις απαντησε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα