Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα το patch.

Αρνητικα:

Οι τερματοφυλακες δεν εχουν handling. Νταξει δεν ειναι κατασταση αυτη. Επισης ωρες ωρες πηγαινουν αλλου για αλλου. Κοινως συνεχιζονται τα προβληματα απο το προηγουμενο patch.

Η αμυνα δεν εχει σωστο positioning στα 2 back(θα τοι τεσταρω σε περισσοτερους αγωνες).

Η αμυνα του αντιπαλου παραπεει( και οχι δεν φταιει το οτι ειναι η ανω κωλοπετινιτσα πχ)

Δεν βλεπω το παιχνιδι κεντρου που θα ηθελα να δω.

Θετικα:

Eπιτελους ειδα τακλιν απο την ομαδα μου. Οχι στο ποσοστο που θελω αλλα ειδα.

Δημιουργια φασεων(ισως και σε υπερβολικο ρυθμο θα δειξει)

Δειχνει με πιο κανονικο ματς ποδοσφαιρου

Δημοσ.

Δυστυχώς όμως το "πιο κανονικό" δεν σημαίνει και "πραγματικά κανονικό". Πάλι ό,τι να 'ναι γίνεται.

Δημοσ.

Απ' όσα έχω διαβάσει κι εγώ το ίδιο πιστεύω.

Και ας έχω ασχοληθεί ελάχιστα (αφού δεν έχω καμία όρεξη ούτε να μου ανέβει η πίεση, ούτε να γίνω beta tester). Είναι αστείο να βγαίνουν οι κλασικοί "σοφοί" στο φόρουμ της SI και να λένε σε όσους νικούσαν πριν το patch και τώρα χάνουν, πως δεν φταίει το παιχνίδι αλλά το ότι είχαν βρει σύστημα που εκμεταλλευόταν αδυναμίες της ME.

Γελάει ο κόσμος...

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα το FM από Κοτσόβολο και η θήκη του DVD γράφει απ΄έξω "επιβράβευση προ-παραγγελίας", όμως μέσα δεν υπάρχει το DVD παρά μόνο το pre-order code. Αφού έκανα εγκατάσταση το steam και δημιούργησα λογαριασμό πήγα στη επιλογή "activate a product on steam" και έβαλα τον κωδικό. Επειτα μου γράφει "this steam accound already owns the product(s) associated with this activation code. Click next to procced to installation" Το πρόβλημα είναι οτι ουτε την επιλογή next μου βγάζει ούτε το είχα ποτέ ενεργοποιήσει για να μου λεει οτι το έχω ήδη στο λογαριασμό μου. Ξέρει κανείς τι παιζει ρε παιδια. Μου χει σπασει τα νεύρα πανω που έλεγα να αρχίσει το κάψιμο τωρα που έχω λίγη λάσκα.

Δημοσ.

Μήπως έχει κι άλλο κωδικό μέσα; Γιατί το preorder code είναι διαφορετικό από αυτό του κανονικού παιχνιδιού.

Δηλαδή όσοι προπαραγγείλαμε το παιχνίδι, περάσαμε πρώτα το preorder code για να παίξουμε την beta έκδοση. Όταν όμως κυκλοφόρησε η τελική έκδοση, ενεργοποιήσαμε και δεύτερο κωδικό.

Δημοσ.

Οχι , μόνο το pre-order code εχει μέσα. Στα βήματα μου γράφει : -Επιλέξτε Activate a product on Steam -Πληκτρολογίστε τον κωδικό για να ενεργοποιήσετε το παιχνίδι - Η BETA Version τότε θα είναι διαθέσιμη (ο κωδικας θα είναι διαθέσιμος για download 2 εβδομάδες πριν το λανσάρισμα του παιχνιδιού.)

Ρε παιδιά πείτε καμιά ιδέα γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Κλαίω τα 35 ευρώ αλλά ας όψεται ο θείος που δεν το έχει δωρίσει ακόμα και δεν μπορούσα να περιμένω

Δημοσ.

Σίγουρα ρε παιδιά ; Βέβαια η Θηκούλα ήταν τυλιγμένη με ζελατίνα και σκέφτομαι μήπως την εξυπνάδα την έκανε η Sega και οχι η υπάλληλος. Άραγε τι θα μου πούνε; Θα μου δώσουνε άλλη ή δικαιούμαι να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω ;

Δημοσ.

@nzeppos και @zocra77:

Δεν διαφωνω απλα για μενα το παιχνιδι ειναι πιο balanced. Πριν μου ηταν αδυνατο να ελεγξω την αμυνα τωρα τα πραγματα ειναι καλυτερα πριν δεν μπορουσα να φτιαξω παιχνιδι με τιποτα τωρα φτιαχνω παιχνιδι. Βεβαια αν δε δω να διορθωνονται τα αρνητικα που επισημαινω δεν μπορω να πω για την αληθοφανεια του παιχνιδιου.

Δημοσ.

Με βάση τα όσα λέγονται και γράφονται, πιστεύω πως είναι η καλύτερη λύση.

Επίσης πιστεύω πως πλέον πολύ δύσκολα σώζεται το φετινό manager. Πρώτη φορά θυμάμαι να κοντεύει Γενάρης και να μην έχει σταθεροποιηθεί το παιχνίδι. Συνήθως το μόνο που περιμέναμε μετά την αλλαγή του χρόνου ήταν το database patch των χειμερινών μεταγραφών συν κάποια minor bug fixes. Τώρα όμως...

Δημοσ.

Change list 13.2.1 (ME 1325)

• Further refined engagement of ball player
  • Toned down speed players can run with ball a little
  • Slight toning down of run with ball probability
  • Fine-tuned kick and header accuracy a little further

These changes should help to fix the following issues;

• Players dribbling through the middle of the pitch too easily, too often
  • High number of goals per game
  • Teams winning games by margins of 5+ goals far too often

Αυτά ακριβώς ήταν τα προβλήματα που είχε μετά το πατς και για αυτό το χαρακτήρισα unreallistic.Aν τα φτιαξαν θα ναι full playable...Βασικά έπαιρναν τη μπάλα οι wingers μου συνέχεια σύγκλιναν στο κέντρο και βαράγαν σουτ(που πήγαιναν στα πουλια βέβαια).Έφτανα στο αμυντικό σύστημα που είχα, να κάνω 27 σουτ γιατί έχω καλούς wingers.

Δημοσ.

Η post-patch ME όμως ήταν τόσο unbalanced που πολύ αμφιβάλλω αν μπορεί να διορθωθεί με 2-3 hotfixes. Μέχρι στιγμής οι πρώτες εντυπώσεις της v1325 είναι μάλλον θετικές αλλά α) είναι πολύ νωρίς και β) δεν περιμένω θαύματα, θα χρειαστεί δουλειά ακόμα. Λένε πάντως ότι τα υπερβολικά πολλά σουτ έχουν μειωθεί.

Αύριο μάλλον θα ξεκινήσω κι εγώ. Ελπίζω να μην ρίξω πολλά καντήλια, μέρα που είναι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...