Anubis13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Aμα διορθωνει τραυματισμους, μαρκαρισματα, τον τερματοφυλακα που συμπεριφερεται σαν κουβας καλα ειμαστε. Κριμα που εχουμε διαβασμα τα χριστουγεννα. δωσε το λινκ
nzeppos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ιδού: Looks like the new ME update when its released will improve situation with the High injury numbers that some people are getting, as they have tweaked the AI tackling. Good news! Match v1319 ----------- - More improvements to on ball decision making and pass choice - Improved central midfielder starting position when team is in possession - Tweaked midfielder and attacker positions when team is defending - Fixed a couple of bugs causing players to fail to turn to face required direction properly - Improved facing direction of player marking opponent who is moving onto a pass - Fixed bug allowing players being able to partially "go through" other players to get ball without being penalised - Small tweaks to improve the way players move onto passes or loose balls - Reduced some instances of closing down of keeper when clearly illogical in context of player and his instructions - Cleaned up a few bugs that delayed retrieval of ball at set pieces or kick offs Match v1320 ----------- - A bunch of ball physics fixes mainly related to collisions and ball spin after bounce - Reduced slightly unrealistic ball to player deflections - More improvements to pass choice AI - Tweaks to run with ball and first touch AI - Reduced tackles that end in own goals - Some tweaks to basic central midfielder positions - Fixed some dodgy marking at mid pitch free kicks - Improved full back positioning when waiting for short keeper distribution - Improved near and far post corner aim point Match v1321 ----------- - Some further ball physics fixes and refinements - Fixed goal not always given if ball stops just over goal line - Fixed some rare instances of player collision avoidance failing - Further refinements to pass AI - Improved pass, shot or header accuracy logic - Further improvements to player reactions to the ball - Fixed defences staying to deep just after corner taken - Refined player positioning when defending free kicks from wide - Made players press more collectively and aggressively when required - Improved positioning of defenders against attackers running at pace - Refined tackling AI a bit - Improved facing direction while marking opponent around own area - Fixed some more keeper AI bugs Match v1322 ----------- - Improved collision avoidance AI slightly - Fine tuned ball trajectory chosen by player for kick, header etc - Fine tuned kick and header accuracy logic - Fine tuned pass and general on ball AI - Tuned long shot frequency and AI - Toned down pressing slightly in certain situations - Improved marking and engagement of ball player in wide areas - Tuned tackling AI further - Couple of small fixes to player reactions - Fixed some small player pathing anomalies - Fixed a couple of goalkeeper AI anomalies Από εδώ. Να το δω και να μην το πιστέψω... Το θέμα είναι να το βγάλουν πριν τα Χριστούγεννα.
fearwhatnow Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ χλωμό το κόβω αλλά αν βρω κάτι θα επανέλθω. Δεν μου βρηκες τιποτα, οποτε με γλυτωνεις (?) απο την αγορα?
nzeppos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε, το μόνο που κατάφερα να βρω επί του θέματος ήταν ένα base skin με 50% μεγαλύτερα fonts, από εδώ: http://community.sig...on-big-monitors (post #25). Το δοκίμασα στη 42άρα μου και είναι κάπως καλύτερο από το default, αλλά μην περιμένεις και θαύματα. Στη 46άρα σου θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα φαντάζομαι. Παράλληλα δοκίμασα να μικρύνω λίγο την ανάλυση και από το 1920x1080 πήγα στο 1600x900. Εκεί προφανώς τα fonts μεγάλωσαν ακόμα περισσότερο αλλά υπήρχε η κλασική θολούρα στην οθόνη. Επιπλέον το θέμα δεν είναι μόνο με τα fonts. Γιατί πες ότι αυτά μεγαλώνουν και κάτι βλέπεις. Τα υπόλοιπα controls όμως (κουμπιά, drop down menus, κλπ) θα παραμείνουν ίδια. Δηλαδή μικρά, αφού σε 2+ μέτρα απόσταση αρχίζεις να βλέπεις πουλάκια μετά από λίγη ώρα. Άρα δεν είμαι σίγουρος ότι σώζεται η κατάσταση σε τόσες πολλές ίντσες. Τι να πω, δεν ξέρω. Να κατεβάσεις την έκδοση του μπάρμπα, έστω για να πειραματιστείς με όλα τα παραπάνω;
kjtzemis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Τι σπαστικο ειναι ρε που κανουνε συνεχεια σουτ εξω απο την περιοχη? :@ Μου εχει τυχει 3-4 φορες να μπαινει το εξτρεμ μεσα στην περιοχη να κοβει την μπαλα στο επιθετικο μου που ειναι στην μικρη περιοχη και αυτος αντι να το καρφωσει να στρωνει στον αλλον εξω απο την περιοχη για να κανει σουτ. Και γενικα ενω εχουνε πολλες επιλογες για πασες και σε ξεμαρκαριστους παιχτες τραβανε σουτ.Ή το αλλο με τα φαουλ που τα κανουνε απευθειας και ας ειναι απτον κεντρο.
lybe33 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 γεια σας παιδια προβλημα με crash dumps με πεταει εξω απο το game ξερει κανεις ?????????
GnsP Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Σου απάντησαν.. Αγόρασέ το http://www.fmgreece.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1606711#p1606711
kjtzemis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδια να ρωτησω εγω κατι. Ειμαι στον Μαρτιο μηνα με τον Παναθηναικο.Μολις ξεκιναγα την καριερα εκει που ελεγε της πληροφοριες της ομαδας μου ελεγε οτι ο παναθηναικος εχει 30M (39 εκατομυρια δλδ).Μεχρι και τον μαρτιο εγω budjet εχω 350k και δεν λεει να αναιβουνε, κανω edit budjet δεν παει παραπανω, μηπως κανω κανα λαθος?ολα τα λεφτα που εχω κερδισει απο νικες σε ευρωπαικες διωργανωσεις κλπ που πανε?γιατι ποτε δεν μου αναιβενει το budjet μου?πχ ηθελα κετρικο και ο καραγκουνης ηθελε να φυγει απο την φουλαμ, ειχε 60k αν θυμαμαι καλα τιμη και του δινω 90-100k δεχετε και παταω contrect offer και δεν εχω λεφτα να του βαλω στον μισθο και στα διαφορα μπονους, πχ τον μισθο τον αφηνει στα 45k και τον εχει με κοκκινο χρωμα και η μοναδικη επιλογη που μου βγαζει κατω ειναι το walk away. μηπως κανω κατι λαθος και μπορω να βρω και απο πουθενα αλλου λεφτα για μεταγραφες?
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Patch 13.2, βγήκε. Να δούμε όμως και αν φτιάχνει επιτέλους τη ΜΕ.
traganeus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δώσε πληροφορίες γιατί αν τον φτιάχνει σκέφτομαι να το αγοράσω. Λέμε με κάτι φίλους να το πάρουμε μαζί. Για να το βάλουμε σε 2ο pc απλά πρέπει στον αρχικό υπολογιστή που το βάλαμε να είναι το steam offline? Και σε κάθε άλλο pc θα μπαίνει online να κατεβάσει data και έτοιμο???
nzeppos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχω ακούσει κάτι περισσότερο για τη Match Engine, αν μάθω θα ενημερώσω. Btw. ένα ωραίο άρθρο σχετικά με τους τεχνικούς διευθυντές: http://www.fmgreece.gr/guides/item/1184-doffm2013 Για να το βάλουμε σε 2ο pc απλά πρέπει στον αρχικό υπολογιστή που το βάλαμε να είναι το steam offline? Και σε κάθε άλλο pc θα μπαίνει online να κατεβάσει data και έτοιμο??? Ακριβώς. Ο μόνος περιορισμός είναι πως από όοολα αυτά τα PC, ανά πάσα στιγμή μόνο ένα θα μπορεί να είναι συνδεδεμένο στο Steam.
traganeus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μόνο για online gaming δεν είναι το Steam? Εμας δεν μας ενδιαφέρει το online οπότε την κάνω έτσι την δουλειά
nzeppos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ακριβώς. Δυστυχώς μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις από το 13.2 είναι άκρως απογοητευτικές. Για την ακρίβεια οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι το τελευταίο update αντί να βελτιώσει το παιχνίδι, το έκανε χειρότερο. Δεν μας βλέπω να παίζουμε manager φέτος. Κρίμα η αγορά...
mask2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ σκεφτόμουν από καιρό την αγορά του 12. Πιο συμφέρουσα και δοκιμασμένη αφού τα patches λειτουργούν όλα. Έτσι και αλλιώς μετά από την 3η-4η χρονιά οι ομάδες έχουν αλλάξει κατά πολύ. Συμφωνα με τα όσα έχετε δει στο παιχνίδι μέχρι τώρα και ας πούμε ότι δεν έχει αυτά τα προβλήματα, τα νέα features, όπως ο DoF, είναι τόσο σημαντικά ή εντάξει δεν χάνω και πολλά; Το ρωτάω επειδή δεν θέλω να το βρω από τον θείο ή κάτι τέτοιο(έτσι και αλλιώς το 13 δεν παίζει αν δεν είναι αυθεντικό από ότι κατάλαβα). Να πάρω το 12 στα 17 ευρώ και να ησυχάσω μέχρι του χρόνου ή να περιμένω να δω αν θα εξαλειφθούν τα προβλήματα και να πέσει και η τίμή; Γιατί τα προβλήματα προβλήματα αλλά η τιμή δεν λέει να πέσει.
fearwhatnow Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Εγω χαιρομαι που εχουν παρει την κατρακυλα. Ας προσεχαν και ας ακουγαν τους πελατες τους. 100 φορες τους εχω γραψει για UI Scale και αυτοι ειναι στον κοσμο τους. Τα ιδια και η Creative Assembly κανει. Το κακο ειναι οτι δεν εχουν ανταγωνισμο (με το manager της ΕΑ γελανε και τα δοκαρια). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα