Anubis13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Yπαρχουν καλες επιλογες απο ελλαδα για να χτισεις νεανικη ομαδα. Πουλα τα παλτα. Υπαρχει το use counter attack και λογικα passing direct. Γενικα οι τακτικες θελουν αρκετη δουλεια, επισης χρειαζεται και καλο team cohesion
kjtzemis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Yπαρχουν καλες επιλογες απο ελλαδα για να χτισεις νεανικη ομαδα. Πουλα τα παλτα. Υπαρχει το use counter attack και λογικα passing direct. Γενικα οι τακτικες θελουν αρκετη δουλεια, επισης χρειαζεται και καλο team cohesion το counter attack και το passing direct τα βρισκω εξω απο τν αγωνα?εκει που φτιαχνω τα tactics? το team cohesion τι ακριβως ειναι?
nzeppos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Υπάρχουν και σαν εντολές (ή "shouts") στα drop-down μενού του αγώνα, πάνω δεξιά. Δεν θυμάμαι αν υπάρχουν και εκτός αγώνα. Όταν λέμε team cohesion, εννοούμε κυρίως οι παίκτες να έχουν παίξει κάμποσα παιχνίδια μεταξύ τους και να έχουν αρχίσει να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Μέσα σε 3 αγωνιστικές αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει, ειδικά αν έχεις και νέες μεταγραφές στην ομάδα. Επίσης χρειάζεται να είναι οικείοι με το εκάστοτε σύστημα, κάτι που βλέπεις στα αριστερά της οθόνης που επιλέγεις την 11άδα σου. Γενικά το Manager έχει προχωρήσει πολύ από την εποχή του FM08 και χρειάζεται αρκετό ψάξιμο και διάβασμα για να καταλάβεις τι έχει αλλάξει. Δεν υπάρχουν πια cheat-τακτικές οι οποίες εκμεταλλεύονται τα κενά της Match Engine, δεν μπορείς να παίξεις με ένα μόνο σύστημα σε ολόκληρο αγώνα γιατί ο αντίπαλος κάνει διαρκώς αλλαγές, οι προπονήσεις έχουν αλλάξει κ.ο.κ.
kjtzemis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Βασικα πριν που μπηκα να παιξω ειπα να κατσω λιγα λεπτακια να κοιταξω τις επιλογες μου στην τακτικη, γενικα αλλαξα καποιια πραγματακια και τα προσαρμοσα οπως εγω ηθελα.βαιβαια το συστημα το εχω οπως πριν (4-3-3).Η ομαδα οντως πρεπει να εχει δεσει, οι παιχτες βρισκοντε καλυτερα μεταξυ τους και παιζουνε καλυτερα, μετα τις επιλογες που εκανα για την τακτικη μου (επελεξα να φευγουνε σε γρηγορες αντεπιθεσεις, να παιζουνε γρηγορες πασες κλπ) και αποδιδουνε πολυ καλυτερα μεσα.επαιξα 6 ματσακια τωρα το βραδυ και μετρησα 5 νικες και 1 ισσοπαλια.μεσα σε αυτες τις 5 νικες πηρα και το διπλο στο Velodrome επι της Μαρσεϊγ (εκει τρελαθηκα ) και κερδισα και την ΑΕΚ στο γηπεδο της 0-3 (η ΑΕΚ ητανε 2η στην βαθμολογια και εγω 14ος,τωρα ειμαι 9ος). Βασικα αυτο που μου τη δινει πολες φορες ειναι το οτι καποιες φορες τυχαινει απο μια απομακρυνση ενως κορνερ του αντιπαλου τυχαινει να παρει ο επιθετικος μου την μπαλα στο κεντρο να φυγει για αντεπιθεση να ειναι 1vs1 με τον αντιπαλο αμυντικο να προλαβαινουνε να ερχοντε 2,3 παιχτες της ομαδας μου και να κανουν πολυ καλες κινησεις και αντι ο δικος μου να τους δωσει μια προοθημενει να τους βγαλει τε-τα-τετ με τον τερμα περνει την μπαλα και πηγαινει κοντα στο σημεακι του κορνερ και εστι μαζευοντε ολοι μεσα στην περιοχη βγαζει την σεντρα και φυσικα δεν βαζω γκολ, ενω θα μπορουσε να δωσει πασα και να μπει ανετα το γκολ.
kostass13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 ο επιθετικος μου την μπαλα στο κεντρο να φυγει για αντεπιθεση να ειναι 1vs1 με τον αντιπαλο αμυντικο να προλαβαινουνε να ερχοντε 2,3 παιχτες της ομαδας μου και να κανουν πολυ καλες κινησεις και αντι ο δικος μου να τους δωσει μια προοθημενει να τους βγαλει τε-τα-τετ με τον τερμα περνει την μπαλα και πηγαινει κοντα στο σημεακι του κορνερ και εστι μαζευοντε ολοι μεσα στην περιοχη βγαζει την σεντρα και φυσικα δεν βαζω γκολ, ενω θα μπορουσε να δωσει πασα και να μπει ανετα το γκολ. χαχαχα οσο και αν εχει βελτιωθεί ειναι ακομα παιχνιδι !!!!βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο τι επιπεδου ειναι ο παικτης!!!!
fearwhatnow Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Επειδη σκεφτομαι να το τσιμπησω, ξερει κανεις αν με καποιο Update εβαλαν οι αχρηστοι UI Scale? Διοτι παιζω σε 47αρα και τα θελω τα ματακια μου. Η' κανα link με skin με μεγαλη γραμματοσειρα παλι θα μου εκανε.
nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ χλωμό το κόβω αλλά αν βρω κάτι θα επανέλθω.
kjtzemis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 χαχαχα οσο και αν εχει βελτιωθεί ειναι ακομα παιχνιδι !!!!βεβαια δεν ξερω αν παιζει ρολο τι επιπεδου ειναι ο παικτης!!!! ναι ομως αυτα ειναι απο τα βασικα που πρεπει να φτιαχτουνε, στις αντεπιθεσεις πρεπει να παιζουνε πιο ευκολα ή εστω οτι δεν ηθελε να δωσει πασα να προσπαθησει να τον τριπλαρει και να μην φυγει στο κορνερ για να βγαλει σεντρα.
nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Είπαμε, η Match Engine είναι -ακόμα- για τα πανηγύρια...
kjtzemis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Οπως ειπατε και παραπανω για να περνει νικες η ομαδα πρεπει οι παιχτες μεταξυ τους να εχουνε παιξει καποια παιχνιδια ετσι ωστε να βρισκοντε πιο ευκολα. με την βασικη μου ομαδα καταφερα και ειμαι 4ος μεχρι στιγμης στην βαθμολογια και κερδισα και το ντερμπυ με τον γαυρο. επαιξα πρωτη αγωνιστικη κυπελου με το σιδηροκαστρο και αλλαξα ολη την ομαδα μου, ειπα να τους ξεκουρασω και ετσι εβαλα μεσα τους αναπληρωματικους (δλδ ολη η σαρα και η μαρα, κατι cassas (αυτος ειδικα ειναι τελειος περα βρεχει,καποια μικρα ειναι καλα οπως ο λαγος,χουχουμης,κουσιδης,αποστολοπουλος κλπ) και εχασα 2-1. :S
nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Κλασική περίπτωση. Τα ίδια είχα πάθει κι εγώ σε ένα παλιότερo Manager (νομίζω το 10) και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είχα τον Ολυμπιακό και έπαιξα κύπελλο με την... Αγία Παρασκευή. Κατέβασμα τα δευτερότριτα, που προφανώς δεν είχαν παίξει ποτέ σαν ομάδα. Στάθηκα όμως λίγο τυχερότερος από εσένα, αφού νίκησα 2-1 με τα χίλια ζόρια. Από τότε μού έγινε μάθημα να μην κατεβάζω ποτέ ξεκάρφωτη 11άδα.
kjtzemis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Κλασική περίπτωση. Τα ίδια είχα πάθει κι εγώ σε ένα παλιότερo Manager (νομίζω το 10) και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είχα τον Ολυμπιακό και έπαιξα κύπελλο με την... Αγία Παρασκευή. Κατέβασμα τα δευτερότριτα, που προφανώς δεν είχαν παίξει ποτέ σαν ομάδα. Στάθηκα όμως λίγο τυχερότερος από εσένα, αφού νίκησα 2-1 με τα χίλια ζόρια. Από τότε μού έγινε μάθημα να μην κατεβάζω ποτέ ξεκάρφωτη 11άδα. ναι ομως καποτε πρεπει να ξεκουραζοντε κιολας. θα κραταω καποιους βασικους μεσα και θα τους αλλαζω σε επομενο ευκολο παιχνιδι. να κανω μια ερωτηση. εχω πολλους τραυματισμους, σχεδον αγωνα παρα αγωνα τραυματιζετε και απο ενας παιχτης μου, στον αγωνα με τον αρη μου τραυματιστηκαν 3 παιχτες.τι γινετε?γτ ετσι ευκολα? σε καποιους παιχτες εχω βαλει στην προπονηση να μαθενουν καποια πραγματα ξεχωριστα απο τους υολοιπους πχ σε εναν επιθετικο μου του εχω βαλει να κανει προπονηση στο finishing και του το εχω βαλει στο heavy.μηπως αυτο δεν ειναι καλο και κουραζετε ο παιχτης οποτε και τραυματιζετε πιο ευκολα? ειναι καλυτερα να τους αφηνω να κανουνε την κανονικη προπονηση ή να τους βαζω ατομικη? (το εχω κανει σε 5-6 ατομα στον καθενα διαφορετικο σημειο (dribling,corners,finishing) )
-Mayhem- Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Κλασική περίπτωση. Τα ίδια είχα πάθει κι εγώ σε ένα παλιότερo Manager (νομίζω το 10) και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είχα τον Ολυμπιακό και έπαιξα κύπελλο με την... Αγία Παρασκευή. Κατέβασμα τα δευτερότριτα, που προφανώς δεν είχαν παίξει ποτέ σαν ομάδα. Στάθηκα όμως λίγο τυχερότερος από εσένα, αφού νίκησα 2-1 με τα χίλια ζόρια. Από τότε μού έγινε μάθημα να μην κατεβάζω ποτέ ξεκάρφωτη 11άδα. παίξε έτσι στην Αγγλία,Γαλλία να δούμε αν θα κατεβάσεις άλλη 11άδα
nzeppos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Είχα πάθει μια τέτοια πανωλεθρία στη Γαλλία. Είχα τη Lille και επί τρεις σεζόν βρισκόμασταν -κλασικά- στη μέση της βαθμολογίας. Παίξαμε κύπελλο εκτός έδρας με την τελευταία της B' εθνικής, κατέβασα τα δεύτερα και φάγαμε μια ωραιότατη τεσσάρα...
aleilo03 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά πριν λίγο ο προγραμματιστής της Match Engine ανακοίνωσε τις βελτιώσεις που θα έχει το αναμενόμενο(και πολυπόθητο) πατς που λογικα θα βγει από βδομάδα..Αρα λογικά τα Χριστούγενα θα έχουμε επιτέλους ένα playbale game... Διορθώνει τα περισσότερα θέματα που αντιμετωτοπίζουν οι περισσότεροι(τραυματισμοί,αυτογκόλ,μαρκάρισμα κτλ.) Υ.Γ.Προσπάθησα να ανεβάσω σε σπόλιερ τις διορθώσεις αλλά το φόρουμ δεν μου το επιτρέπει γιατί λέει απαγορεύονται τα greekglis.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα