stavroulis1985 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια μη λεμε οτι θελουμε.. το παιχνιδι, μετα και το τελευταιο patch, παιζεται απροβληματιστα. Προβληματακια υπαρχουν αλλα σιγουρα οχι σε σημειο που καθιστουν τον τιτλο unplayable.. Tα patch δουλευουν και με την εκδοση του θειου?
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 "Unplayable" μπορεί να μην είναι, αλλά εξακολουθεί να έχει ΠΑΡΑ πολλά προβλήματα με τη Match Engine. Όσο για την έκδοση του μπάρμπα, ξεχάστε την προς το παρόν. Εδώ δεν έχει σπάσει -αξιοπρεπώς- ακόμα η αρχική έκδοση του παιχνιδιού, στα patches θα κολλήσουμε;
Anubis13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Και ομως ειναι αν δεις οτι η ομαδα μαρκαρει με τα ματια ειναι αρκετο!
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι μόνο θέμα μαρκαρίσματος. Είναι πως σε τελική ανάλυση δεν ξέρεις αν φταίει το σύστημά σου ή η ME. Γιατί λες στους παίκτες να κάνουν το τάδε πράγμα και όταν η ομάδα δεν τσουλάει, άντε να καταλάβεις πού οφείλεται αυτό. Αφήστε δε που τα κουλά γκολ που μπαίνουν σε 10-20 αγώνες μιας κατηγορίας, δεν τα βλέπουμε ούτε σε μια τριετία στο πραγματικό ποδόσφαιρο όλης της οικουμένης...
tasos aigani Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Ρε μάγκεσ πάω να βάλω το παιχνίδι απο το στιμ κάνει την εγκατάσταση κανονικά αλλά όταν πάω να το ξεκινίσω δεν το εμφανιζει στην οθονη αλλα παιζει καπου απο πισς τι χρειαζετε να κανω?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 H SI εχει γινει θυμα της τακτικης της τα τελευταια χρονια. Δεν καταλαβαινω γιατι επιδιωκουν καθε σεζον να βγαζουν νεο τιτλο, αντι να βγαζουν ενα major update πανω στην ηδη υπαρχουσα εκδοση (επι πληρωμη, δεν ειπα εγω να το μοιραζουν τζαπα). Τους αρεσει να τρωνε κραξιμο και να challengaroun ενα σωρο bugs του καινουργιου τιτλου μεχρι Φλεβαρη-Μαρτη αντι να εχουν καθε 2η σεζον στρωμενο χαλι και να δουλευουν πανω του εκ του ασφαλους? Και ας βγαζαν ανα 2 χρονια νεο τιτλο. Ειμαι βεβαιος οτι το 95% των σοβαρων gamers του fm δε θα ειχαν προβλημα να παρουν ενα major update πανω στην ιδια εκδοση, απο το να βλεπουν ενα καινουργιο τιτλο με αλλαγες τραβηγμενες απτα μαλλια, για καθε μια απο τις οποιες θυσιαζεται η σταθεροτητα και η αξιοπιστια του παιχνιδιου καθιστωντας το unplayable για τους μισους μηνες του χρονου. 2
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχεις άδικο, αλλά το major update δεν θα μπορούσε να τιμολογηθεί 35-40 ευρώ...
ultrobyr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 σωστοι και οι 2 προλλαλησαντες...παντως ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο ειναι κριμα για εμας που το αγαπαμε κυριολεκτικα το παιχνιδι... Υ.Γ μεγαλος καημος που λογικα δεν θα εκπληρωθει ποτε να δω το παιχνιδι στα ελληνικα....
kjtzemis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα. Ειμαι ετοιμος να παω σημερα Public να τσιμπησω το FM13. Αυτο που θελω να ρωτησω εγω ειναι το εξης. Επειδη εχω ακουσει/διαβασει (και εδω στο ιδιο thread τα λετε) υπαρχουν πολλα προβληματα στο φετινο FM τα οποια λυνοντε μετα απο καποια update/patch και οτι χωρις update/patch το παιχνιδι δεν αξιζει και τοσο πολυ. Η ερωτηση μου ειναι..αυτα τα update/patch απο που μπορω να τα βρω ετσι ωστε να τα εγκαταστησω (αφου φυσικα εχω αγορασει original το παιχνιδι)?
nzeppos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Βασικά ακόμα και μετά το update υπάρχουν προβλήματα, αλλά θα τα δεις και μόνος σου
kjtzemis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Το αγορασα :-D Βαιβαια εμεινα ταπι και ψυχραιμος μεχρι την πρασκευη αλλα χαλαλι.Ας ελπισω οτι θα τα αξιζει το παιχνιδι. Ωραιο το σκηνικο που γινετε εγκατασταση/ενεργοποιηση μεσω steam. Τωρα αποτι βλεπω μου κατευαζει ενα update.να φανταστω οτι θα μου κατευαζει το τελευταιο update που εχει βγει ετσι δεν ειναι? EDIT:εδω τωρα θελω οντως την βοηθεια σας γιατι θα με τρελανει.μπηκα να παιξω..ξεκινησα career επελεξα πρωταθληματα κλπ φορτωσε κανονικα και με εβαλε να βαλω τα στοιχεια μου, εβαλα ονομα επιθετο διαλεξα και favourite team τον παναθηναικο, παταω επομενο με βαζει να διαλεξω ομαδα που θελω να ξεκινησω παω ελληνικο πρωταθλημα και η μοναδικη ομαδα που δεν με αφηνει να επιλεξω ειναι ο panathinaikos :@ :@ pls heeeeelpppppppp
XronisR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Το αγορασα :-D Βαιβαια εμεινα ταπι και ψυχραιμος μεχρι την πρασκευη αλλα χαλαλι.Ας ελπισω οτι θα τα αξιζει το παιχνιδι. Ωραιο το σκηνικο που γινετε εγκατασταση/ενεργοποιηση μεσω steam. Τωρα αποτι βλεπω μου κατευαζει ενα update.να φανταστω οτι θα μου κατευαζει το τελευταιο update που εχει βγει ετσι δεν ειναι? EDIT:εδω τωρα θελω οντως την βοηθεια σας γιατι θα με τρελανει.μπηκα να παιξω..ξεκινησα career επελεξα πρωταθληματα κλπ φορτωσε κανονικα και με εβαλε να βαλω τα στοιχεια μου, εβαλα ονομα επιθετο διαλεξα και favourite team τον παναθηναικο, παταω επομενο με βαζει να διαλεξω ομαδα που θελω να ξεκινησω παω ελληνικο πρωταθλημα και η μοναδικη ομαδα που δεν με αφηνει να επιλεξω ειναι ο panathinaikos :@ :@ pls heeeeelpppppppp Eβαλες το ελληνικο πρωταθλημα να ειναι playable?
nzeppos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι γίνεται. Έτσι όπως το λέει, είναι σαν να τον αφήνει να διαλέξει όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγδας, εκτός από τον Παναθηναϊκό. Μήπως το παιχνίδι έχει δει ότι ο ΠΑΟ είναι η favorite ομάδα σου και την έχει προεπιλέξει για σένα; Σε αυτή την περίπτωση ένα απλό "continue" αρκεί για να συνεχίσεις. Διαφορετικά μου κάνει για bug, αλλά και πάλι περίεργο... Δεν έχω ξανακούσει τέτοιο πρόβλημα
kjtzemis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Σορρυ που δεν μπηκα νωριτερα να γραψω αλλα ελιωνα στο fm13 εδω και 5 ωρες :D τελικα την ειχε προεπιλεξει το παιχνιδι και με ειχε ειδη βαλει στα μηνυματα που εχει μεσα στην καριερα, συνεχιζε ομως να μου βγαζει το παραθυρο για την επιλογη ομαδας (μαλλον για να επιλεξω κιαλλη ομαδα).πατησα cancel και με εβγαλε στα μηνυματα. καλο χρυσο αλλα σπασιμο νευρων να πουμε.ξαναθυμηθηκα τις βρισιες που εριχνα με το fm08.ειμαι στην 3η αγωνιστικη της superleague και συνεχιζω και ειμαι τελευταιος με -1.εχω 2 ηττες και μια ισοπαλια με τον οφη. στα προκριματικα του CL αποκλειστικα απο την club brugge και στα προκριματικα europa league ετυχα με την cska και την περασα με 6-1 συνολο. απο μεταγραφες εφερα ναπολεονι και εναν αλλον νορβηγο απο την rosenborg ο οποιος ειχε σε 2 αγωνιστικες 7 γκολ και η τιμη του 7κ..το εφερα με 15κ αλλα μετα προσεξα οτι ηταν 35 χρονων. :S στο πρωτο ματς που τον εβαλα (στο 2ο ημιχρονο) τραυματιστηκε για 6 εβδομαδες. :@ μιας και εχω να ασχολειθω σοβαρα με manager απο το fm08 και το εχουνε αλλαξει κατα πολυ απο τοτε, υπαρχει καμια επιλογη μεσα στον αγωνα ή και εξω) για γρηγορες αντεπιθεσεις?μου την εχουνε δοσει γιατι περνουμε την μπαλα και τραβανε ολο γιωμες ωρες ωρες. επεισης τα μικρα του παναθηναικου φυσανε (τριανταφυλλοπουλος,χουχουμης,κουσιδης κλπ) τα εβαζα και επαιζαν σε καποια φιλικα και πεταγαν 4αρες και 5αρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα