nzeppos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δεν γίνεται. Το multiplayer πλέον παίζεται μόνο μέσω Steam και το παλιό "κόλπο" με το Hamachi δεν δουλεύει. Μπορείτε να παίξετε ταυτόχρονα αν έστω ο ένας είναι offline, αλλά τότε προφανώς δεν μπορείτε να είστε αντίπαλοι. Για να παίξετε και οι 2 online πρέπει να αγοράσετε και δεύτερη κόπια.
jodi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους τους fan του FM13. Μια συντομη ερωτηση... φιλος κολλητος πηρε μεσα απο Steam το παιχνιδι και αποψε θα του δωσω οτι αρχεια εχω (Logos, skins, face packs, tactics) κτλ. Τα βαζει στο ιδιο path με εμας ή καπου αλλου? Ευχαριστω προκαταβολικα.
nzeppos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Τα βάζει στο path που ορίζεται μέσω του παιχνιδιού, από τη γνωστή ρύθμιση: "Preferences -> Saving -> Location". Δηλαδή αν δεν έχει πειράξει τίποτα, τα βάζει στο "My documents\Sports Interactive\Football Manager 2013". Ο φάκελος graphics λογικά δεν θα υπάρχει και θα πρέπει να τον δημιουργήσει. Στη συνέχεια φορτώνει το παιχνίδι και κάνει τις γνωστές ενέργειες ώστε να εμφανίζονται τα νέα γραφικά (απενεργοποίηση cache, reload του skin κλπ).
XronisR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Kαλησπερα,γνωριζει κανεις πως μπορουμε να εχουμε καλυτερα regen?
Anubis13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ασχοληθηκα λιγακι με το παιχνιδι σημερα, Θεωρω οτι η match engine εχει ακομα θεματα στο positioning και δικων μου παικτων και του αντιπαλου. Επισης οι τερματοφυλακες λειτουργουν περιεργα, δεν ξερω ποσο χαλια ηταν πρν αλλα και τωρα υπαρχουν καποιες περιεργες αντιδρασεις.
aleilo03 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις το πήρα κι εγώ στην καλύτερη τιμή της αγοράς..Για την φετινή έκδοση όσο άρρωστος κι αν είμαι με τα μάνατζερ πάνω από 25€ δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω με ένα κιλό μπάγκς που έχει..Ελπίζω μέχρι να το στείλουνε από Αγγλία να έχει βγέι το επόμενο πάτς και να γίνει το παιχνίδι πλέιαμπλ..
nzeppos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 22 καλά είναι. Εγώ έχω ήδη μετανιώσει τα 30 που έδωσα (τα οποία για preorder ήταν εξαιρετική τιμή). Όχι για τίποτα άλλο, αλλά επειδή κινδυνεύουμε να φτάσουμε τα Χριστούγεννα κι ακόμα να έχουμε προβληματικό παιχνίδι (τέτοιο χάλι δεν θυμάμαι ξανά). Τουλάχιστον αν είχα περιμένει για την αγορά, θα γλίτωνα 8-10 ευρώ. Και το κακό είναι πως έχουμε όοολους αυτούς τους "επιστήμονες" με τα 5000-15000 posts στα διάφορα forum, που εξακολουθούν να υπερασπίζονται την SI και να τα ρίχνουν περισσότερο στο χρήστη παρά στη Match Engine.
fever25 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις το πήρα κι εγώ στην καλύτερη τιμή της αγοράς..Για την φετινή έκδοση όσο άρρωστος κι αν είμαι με τα μάνατζερ πάνω από 25€ δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω με ένα κιλό μπάγκς που έχει..Ελπίζω μέχρι να το στείλουνε από Αγγλία να έχει βγέι το επόμενο πάτς και να γίνει το παιχνίδι πλέιαμπλ.. Από πού το τσίμπησες φίλε;
aleilo03 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 22 καλά είναι. Εγώ έχω ήδη μετανιώσει τα 30 που έδωσα (τα οποία για preorder ήταν εξαιρετική τιμή). Όχι για τίποτα άλλο, αλλά επειδή κινδυνεύουμε να φτάσουμε τα Χριστούγεννα κι ακόμα να έχουμε προβληματικό παιχνίδι (τέτοιο χάλι δεν θυμάμαι ξανά). Τουλάχιστον αν είχα περιμένει για την αγορά, θα γλίτωνα 8-10 ευρώ. Και το κακό είναι πως έχουμε όοολους αυτούς τους "επιστήμονες" με τα 5000-15000 posts στα διάφορα forum, που εξακολουθούν να υπερασπίζονται την SI και να τα ρίχνουν περισσότερο στο χρήστη παρά στη Match Engine. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..Ήδη έχω κάνει αναφορές και στο σαίτ της SI αλλά από κάτω εμφανίζονται οι γνωστοί υπερασπιστές της εταιρίας και κάνουν το άσπρο μάυρο..Εδώ η ίδια εταιρία έχει παραδεχτεί οτι έχει θέμα η ME εμμέσως πλύν σαφώς από τα fix που έχει ήδη κάνει στην ΜΕ και αναμένεται να κάνει ακόμα.. Κάθε χρονιά έκανα κι εγώ προπαργγελία αλλά φέτος την μυρίστηκα τη δουλειά και γι'αυτό έκανα υπομονή μέχρι να βρω την κατάλληλη τιμή..Παρ'όλα αυτά αμφιβάλλω αν μπορούν να διορθώσουν όοολα αυτα τα προβλήματα μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα... Από πού το τσίμπησες φίλε; Φίλε το πήρα από το thehut.com.Έχω πάρει πολλά παιχνίδια από εκεί(ακόμα και ρούχα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα). Γενικά όσοι είναι γραμμένοι στο συγκεκριμένο σαίτ θα τους έχει έρθει σήμερα η προσφορά με την χριστουγεννιάτικη έκπτωση..
Anubis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Και το κακό είναι πως έχουμε όοολους αυτούς τους "επιστήμονες" με τα 5000-15000 posts στα διάφορα forum, που εξακολουθούν να υπερασπίζονται την SI και να τα ρίχνουν περισσότερο στο χρήστη παρά στη Match Engine. Κοιτα το παιχνιδι ειναι καλο, αλλα το να βλεπεις τον τερματοφυλακα να ειναι διπλα η μπαλα και να μην την ποιανει η να κανει εξοδο και να πηγαινει αλλου για αλλου και η μπαλα να περναει τους αμυντικους και να την κοιτανε σαν χανοι ειναι τελειως εκνευριστικο!
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Ε ναι, δηλαδή όταν βλέπεις αυτό... ...για ποια Match Engine μιλάμε μετά; Σκέψου να γινόταν κάτι τέτοιο σε κρίσιμο παιχνίδι.
Anubis13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 τοσο τραγικο θα μπορουσα να βαλω ενα που ο neuer βγαινει να πιασει η μπαλα και ο επιθετικος περνανε και ο neuer βουταει απο την αλλη μερια...tragic!
nzeppos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Χμ, άντε είπα να αρχίσω κι εγώ το φετινό FM, να δω τι περίπου γίνεται. Είμαι στο 50' και στα πρόθυρα του Alt-F4. Ολυμπιακός-Άρης εντός έδρας, για το Challenge της "σωτηρίας". Στο ημίχρονο με 65% κατοχή, κάναμε μόλις 1 σουτ (κι αυτό κόντεψε να φτάσει στη... Δραπετσώνα). Ο Άρης εννοείται έκανε μία σέντρα όλη κι όλη, η μπάλα πήγε στο πέναλτι και ο γερο-Κάρολ ούτε καν κουνήθηκε στο σουτ του Γκέσιου. Λίγα λεπτά αργότερα ο Τσιμπούρης γκρεμίστηκε μέσα στην περιοχή, έμεινε τέζα και μπήκε μέσα ο γιατρός. Ο οποίος δόχτωρας πήγε 2-3 μέτρα εκτός γραμμής του άουτ, έσκυψε και μάλλον κάτι... μαστόρευε στο χορτάρι ενώ ο Τσιμπούρης βρισκόταν 5 μέτρα πιο πέρα και σφάδαζε μονάχος του. Το τσίρκο των Μόντι Πάιθον συμπλήρωσε ο Βελλίδης, που κατά τη διάρκεια της διακοπής άφησε την εστία του και πήγε σαν φαντάρος (βλ. σέρνοντας) μέχρι την... αντίπαλη περιοχή για να μαζέψει την μπάλα (!). Κάποια στιγμή έγινε φανερό ότι η δουλειά του δόχτωρα είχε τελειώσει και περιμέναμε όλοι πότε θα φιλοτιμηθεί να επιστρέψει πίσω ο Βελλίδης (πάντα σερνάμενος). Στο ενδιάμεσο πρέπει να πέρασε τουλάχιστον ένα τρίλεπτο-τετράλεπτο. Ο διαιτητής σφύριξε για τη συνέχεια του παιχνιδιού, αφού πρώτα φρόντισε να δώσει κίτρινη στον τραυματία Τσιμπούρη για unsportsmanlike behavior. Τέτοια παράσταση είχε να ανέβει από το θρυλικό παιχνίδι μεταξύ All Star Ελλήνων και Γερμανών φιλοσόφων (ο νοών νοείτω). Ή ακόμα καλύτερα από τη θρυλική ιστορία του Robert Raku Ponnick. Το θέαμα ολοκληρώθηκε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και ο Γκρέκος έκανε σέντρα από το κόρνερ (κυριολεκτικά) και με κάποιο απίστευτο τρόπο ο Βελλίδης κατάφερε να τη σπρώξει μόνος του στα δίχτυα, χωρίς καν να πιέζεται. Κάπου εκεί το παρατάω, κλαίω τα 30 ευρώ μου και περιμένω το επόμενο patch. ps: δεν έχει καν νόημα να γράψω όλα τα παραπάνω στο fraps, είμαι βέβαιος ότι έχετε δει πολύ χειρότερα. edit: Όου, έχουμε και μεθεόρτια. Ο Άρης έκανε συνολικά 2 shots on target και αφού το ένα το φάγαμε, πάει να πει ότι ο γερο-Κάρολ έπιασε το άλλο. Φαίνεται πως αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να αναδειχθεί GK της αγωνιστικής και να λάβει τη σχετική επιβράβευση στην Team of the Week... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2012 από nzeppos 2
Anubis13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Πραγματικα νομιζω nzeppos αυτο το παιχνιδι ειναι επικο..ηθελε καταγραφη οπως και ενα με την bayern που επαιξα και ο neuer βολταρε ελαφρως...Οτι γινονται περιεργα τακλιν στην περιοχη και εχουμε παιζεται ειναι κατι περιεργο.. @kjtzemis: Αν δεν θες να ριχνεις καντηλια, περιμενε το επομενο patch οπωσδηποτε. Το παιχνιδι ειναι unplayable.
fever25 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια μη λεμε οτι θελουμε.. το παιχνιδι, μετα και το τελευταιο patch, παιζεται απροβληματιστα. Προβληματακια υπαρχουν αλλα σιγουρα οχι σε σημειο που καθιστουν τον τιτλο unplayable.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα