nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 thanks!!!! ΤΙ Είναι ρε το fmc ? editor? (πωωω, ιδεα δεν έχω πια)! To Football Manager Classic (FMC) είναι φετινή προσθήκη. Είναι μια light μορφή του κανονικού παιχνιδιού, που δεν χρειάζεται τόσο πολύ χρόνο. Υποτίθεται ότι μέσα σε 8-10 ώρες μπορείς να τελειώσεις μια σεζόν (αν και εγώ ήξερα κόσμο που χρειαζόταν λιγότερο για το full παιχνίδι, αφού πατούσαν συνέχεια Continue και έπαιζαν στην τύχη ) Περισσότερα εδώ: http://www.fmgreece....nager-classic-1
Basilisc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι τυχαίος ο τίτλος πάντως, θυμίζει αρκετά τα παλιά FM. Δεν είναι κάτι αναγκαστικά κακό δηλαδή. Το πρόβλημα είναι ότι μπορείς να φορτώσεις μέχρι 3 χώρες playable και αυτό με ξενερώνει.
dexter 4 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 καλησπέρα παιδιά και συγνώμη που ρωτάω αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι πια. επειδή λοιπόν δεν παίζουν φράγκα για αγορά και περιμένω και εγώ τον θείο, ψάξε ψάξε βρήκα ένα group ονόματι fury και όλοι στα σχόλια λένε ότι δουλεύει άψογα κτλ κτλ. το περίεργο είναι ότι για να κάνεις download σου λεει να απαντησεις σε μια τραγικα χαζη ερωτηση και μετα λεει να δωσεις το κιν σου για να σου στείλουν τον κωδικό. το έχει κάνει κανείς? ξέρει κανείς τι παίζει? και ρε guys pls αν το έχει κανείς το crack στείλτε ενα pm και σε μας!
fever25 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 καλησπέρα παιδιά και συγνώμη που ρωτάω αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι πια. επειδή λοιπόν δεν παίζουν φράγκα για αγορά και περιμένω και εγώ τον θείο, ψάξε ψάξε βρήκα ένα group ονόματι fury και όλοι στα σχόλια λένε ότι δουλεύει άψογα κτλ κτλ. το περίεργο είναι ότι για να κάνεις download σου λεει να απαντησεις σε μια τραγικα χαζη ερωτηση και μετα λεει να δωσεις το κιν σου για να σου στείλουν τον κωδικό. το έχει κάνει κανείς? ξέρει κανείς τι παίζει? και ρε guys pls αν το έχει κανείς το crack στείλτε ενα pm και σε μας! Φίλε μην τσιμπήσεις.. Κατά 99,9% πρόκειται για απάτη.. Μην κάνεις κανένα αστείο και δώσεις τον αριθμό του κινητού σου...
zoocra77 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά μην περιμένετε το θείο για αυτό το παιχνίδι δυστυχώς...Μπορεί να το φέρει σε κανα μήνα, 2 αλλά με μηδενική υποστήριξη στα updates. Μαζευτείτε 3 άτομα δώστε από 7-10 ευρώ ο καθένας και τσιμπήστε το.Αν θέλετε online μπορείτε και με himachi. CD key stores το χουν γύρω στα 25 ευρώ και τα ελληνικά μαγαζιά γύρω στα 30. 2
dexter 4 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 δηλ αν μου το δωσει καποιος που το εχει αγορασει θα μπορω να παιξω κανονικα? χωρις να εχει και εκεινος προβλημα?
nzeppos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Ναι, αρκεί ένας από τους δύο να είναι offline στο Steam. Αν δεν σας ενδιαφέρει να παίξετε online ταυτόχρονα, τότε δεν θα έχετε πρόβλημα. Επειδή το παιχνίδι συνδέεται με το λογαριασμό του Steam, αυτός που θα στο δώσει θα πρέπει να είναι γνωστός σου (αποκλείεται δηλαδή κάποιος ξένος να σου δώσει πρόσβαση στο Steam του).
dexter 4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Ναι, αρκεί ένας από τους δύο να είναι offline στο Steam. Αν δεν σας ενδιαφέρει να παίξετε online ταυτόχρονα, τότε δεν θα έχετε πρόβλημα. Επειδή το παιχνίδι συνδέεται με το λογαριασμό του Steam, αυτός που θα στο δώσει θα πρέπει να είναι γνωστός σου (αποκλείεται δηλαδή κάποιος ξένος να σου δώσει πρόσβαση στο Steam του). καταρχην σε ευχαρηστω πολυ που ασχοληθηκες!! το εχει ενας φιλος μου, αν το παρω και κανω εγκατασταση χωρις να ειμαι online, λογικα δεν θα μπει στο steam, και ετσι δεν θα υπαρχει προβλημα μετα. σε ρωταω γιατι παιζω και dota2 οποτε το steam υπαρχει περιπτοση να ειναι ανοιχτω και στους 2. δεν με ενδιαφερει να παιζω online. αλλα να μην εχει και το παιδι προβλημα.
nzeppos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Κανονικά για να κάνεις την εγκατάσταση πρέπει να συνδεθείς online, έστω και για λίγο. Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να μεταφέρεις τα αρχεία της εγκατάστασης με στικάκι/δίσκο, μπορείς απλώς να πεις στο φίλο σου να μην μπει online για 2-3 ώρες (ίσα ίσα για να κατεβάσεις και εγκαταστήσεις το παιχνίδι). Το Dota2 που παίζεις βρίσκεται σε διαφορετικό Steam account (στο δικό σου και όχι στου φίλου σου). Άρα θα μπορείς να παίζεις κανονικά Dota χωρίς να του δημιουργήσεις ποτέ πρόβλημα. Για να "γυρίσεις" όμως στο account που έχει το manager, λογικά θα πρέπει να μπεις έστω και για δευτερόλεπτα στο online, να κάνεις login με τα στοιχεία του φίλου σου και μετά να το αλλάξεις σε offline. Ή τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι, γιατί δεν έχω δουλέψει ποτέ 2 accounts Steam σε ένα PC. Επίσης αν ο φίλος σου δεν μπαίνει σχεδόν ποτέ online στο Steam, τότε σίγουρα δεν θα έχετε πρόβλημα. Αυτό το τελευταίο σιγούρεψέ το, γιατί μπορεί να μην τον ενδιαφέρει να παίζει manager online αλλά να λιώνει κι αυτός στο Dota ή πχ. στο Call of Duty. Το πρόβλημα είναι πως όσο είσαι offline δεν μπορείς να μεταφερθείς από το ένα account στο άλλο (δηλ. από το Dota στο manager). Πρέπει οπωσδήποτε να μπεις online, έστω και για λίγο. Άρα αν ο φίλος σου τύχει εκείνη την ώρα να παίζει CoD, ενδεχομένως να τον πετάξεις έξω. Για το συγκεκριμένο υπάρχει ένα workaround, που το αναφέρουν εδώ: http://forums.steamp...d.php?t=2185571 (δεν το έχω δοκιμάσει). If you copy your entire Steam folder to another location, you should be able to use a different login with each one.
dexter 4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Κανονικά για να κάνεις την εγκατάσταση πρέπει να συνδεθείς online, έστω και για λίγο. Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να μεταφέρεις τα αρχεία της εγκατάστασης με στικάκι/δίσκο, μπορείς απλώς να πεις στο φίλο σου να μην μπει online για 2-3 ώρες (ίσα ίσα για να κατεβάσεις και εγκαταστήσεις το παιχνίδι). Το Dota2 που παίζεις βρίσκεται σε διαφορετικό Steam account (στο δικό σου και όχι στου φίλου σου). Άρα θα μπορείς να παίζεις κανονικά Dota χωρίς να του δημιουργήσεις ποτέ πρόβλημα. Για να "γυρίσεις" όμως στο account που έχει το manager, λογικά θα πρέπει να μπεις έστω και για δευτερόλεπτα στο online, να κάνεις login με τα στοιχεία του φίλου σου και μετά να το αλλάξεις σε offline. Ή τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι, γιατί δεν έχω δουλέψει ποτέ 2 accounts Steam σε ένα PC. Επίσης αν ο φίλος σου δεν μπαίνει σχεδόν ποτέ online στο Steam, τότε σίγουρα δεν θα έχετε πρόβλημα. Αυτό το τελευταίο σιγούρεψέ το, γιατί μπορεί να μην τον ενδιαφέρει να παίζει manager online αλλά να λιώνει κι αυτός στο Dota ή πχ. στο Call of Duty. Το πρόβλημα είναι πως όσο είσαι offline δεν μπορείς να μεταφερθείς από το ένα account στο άλλο (δηλ. από το Dota στο manager). Πρέπει οπωσδήποτε να μπεις online, έστω και για λίγο. Άρα αν ο φίλος σου τύχει εκείνη την ώρα να παίζει CoD, ενδεχομένως να τον πετάξεις έξω. Για το συγκεκριμένο υπάρχει ένα workaround, που το αναφέρουν εδώ: http://forums.steamp...d.php?t=2185571 (δεν το έχω δοκιμάσει). σχετικα με αυτο που λες , αν μπορω να παρω τα αρχεια της εγκαταστασης εννοείς να του δώσω ενα στικακι και να μου περάσει μεσα τα αρχεία που πηγαν στο Program files μετα την εγκατασταση?
nzeppos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Ακριβώς. Στο στικάκι θα πρέπει να σου βάλει ολόκληρο το φάκελο που βρίσκεται στη διαδρομή: "Program files\Steam\steamapps\common\Football Manager 2013"
jodi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους τους φιλους του FM13. Υπαρχει τροπος να μην φορτωνουμε το C: δισκο (My documents κτλ.) κοντευω τα 9 gb. Γιατι πρεπει να φορτωνουμε με αρχεια καθε φορα το δισκο με το λειτουργικο μας?
nzeppos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δεν χρειάζεται να τα αποθηκεύσεις εκεί. Μπορείς να τα βάλεις σε οποιοδήποτε δίσκο/partition/φάκελο θέλεις. Αρκεί να τον δηλώσεις στα Preferences. "Preferences -> Saving -> Location: Change Folder"
jodi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δεν χρειάζεται να τα αποθηκεύσεις εκεί. Μπορείς να τα βάλεις σε οποιοδήποτε δίσκο/partition/φάκελο θέλεις. Αρκεί να τον δηλώσεις στα Preferences. "Preferences -> Saving -> Location: Change Folder" Εισαι αρχηγος!!! Δεν θελω να φορτωνω τον SSD με αρχεια που δεν ειναι απαραιτητο να βρισκονται στο C:. Και παλι ευχαριστω.
Angelospap Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά αγόρασα το fm με ένα φιλαράκι μου. Το τρέξαμε και οι δύο αλλά δεν μας αφήνει να παίξουμε μέσω χαματσι που θέλαμε. Ξέρει κανείς πως να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα ;;; Ευχαριστώ πολύ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα