Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με μεγάλη ευκολία δε λέτε "αγόρασέ το" ; Ρωτήσατε αν έχουμε να δώσουμε 30€; Και για να σας προλάβω πριν πείτε για το αν πρέπει να το συζητάω χωρίς να μπορώ να το αγοράσω, αφού υπάρχουν και σπασμένα και παίζει πάρα πολύς κόσμος, φυσιολογικά μου έρχεται να ρωτήσω. Αν δε θέλετε, μην απαντάτε.

• Like 2
  • Απαντ. 347
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κοιτάξεις και πιο πριν, είπα ότι δε το συζητάω παραπάνω γιατί κάποιος είπε πως είναι ευαίσθητο θέμα. Το συνέχισα μόνο και μόνο γιατί μου απάντησες και το συνέχισες. Αν η λύση σου είναι το report, κάνε όπως θες.

• Like 1
Δημοσ.

περιμενεις λιγο και το παιρνεις φθηνοτερο..άλλωστε υπαρχουν και site που το πουλανε φθηνοτερο απο 30 €...και σε αλλους ειναι δυσκολο να δωσουν 20 και 30 € για ενα game αλλα δεν κλαιγονται γτ κολαει το πειρατικο

Δημοσ.

δεν αναφερομαι σε εσενα συγκεκριμενα..μιλαω γενικα ..εχεις το δικαιωμα να κανεις οτι θελεις να το παρεις απο τον θειο η απο οπου αλλου θες απλα εχει γινει μεγαλο θεμα γτ κρασαρει ενω το original οχι...γι αυτο λεω αγορασε το....συγνωμη αν σε προσεβαλα,,,

Δημοσ.

Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω προβλήματα: Μία στις δύο φορές που πατάω το "quit" μου βγάζει μήνυμα ότι το πρόγραμμα δεν τερματίστηκε σωστά. Επίσης κατά τη διάρκεια αγώνα που έπαιζα, τη στιγμή που έβγαζε ο διαιτητής κόκκινη κάρτα σε παίκτη μου, μου έβγαλε μήνυμα σφάλματος και με πέταξε στην επιφάνεια εργασίας.

Δημοσ.

!!!!!

ps: 50MB

pps: changelog

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δημοσ.

Οι πρώτες εντυπώσεις μιλάνε για αισθητή βελτίωση, ειδικά στον τομέα της άμυνας. Απ' ότι βλέπω από το παρακάτω -πιο λεπτομερές- changelog, έχουν περαστεί όλες οι αλλαγές στη match engine (βλ. v1316-1318, οπότε λογικά δεν θα πρέπει να περιμένουμε άλλο patch μέσα στο μήνα).

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Θα φανεί στην πορεία. Είναι πολύ μικρό το δείγμα ακόμα για να κρίνουμε. Από αύριο πάντως αρχίζω... *τριψ-τριψ, σατανικό τρίψιμο χεριών*

Δημοσ.

εγω παντως, λόγω..νεας αφιξης στην οικογενεια, αντιστέκομαι σθεναραά (βοηθάει και ολη αυτη η φημη ότι κολλάει συνέχεια, ότι κρασάρει,κλπ)!

περασαν πια τα χρόνια που ελιωνα με τις ώρες.

τωρα, θα παρω το πολύ πολύ τον παναθηναικό, θα τον βάλω στο ισπανικό πρωτάθλημα, θα παρω και 4-5 απο τα παλιά πουλέν μου, και ντου.... :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα, αν έχεις νέα άφιξη (να σού ζήσει!) όντως πού χρόνος για Manager;;; :P

Με το νέο patch βελτιώθηκε αρκετά η κατάσταση με τα κολλήματα/κρασαρίσματα, αν και η Match Engine συνεχίζει να έχει κάποια μικρά προβλήματά. Περιμένουμε και νέο patch (υποτίθεται σύντομα).

Για το θέμα έλλειψης χρόνου (κάτι που πλέον προβληματίζει όλους εμάς που πατήσαμε τα -άντα), υπάρχει το FMC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...