Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα όταν γράφω στον WD TV Live από Mac

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω ένα Western Digital TV Live και ότι εγγραφή περιεχομένου κάνω από mac (ταινίες - τραγούδια) δε μπορούν να παίξουν. Όταν τα ίδια τα γράφω από Windows όλα κανονικά. Έχω δοκιμάσει και με NTFS και με FAT32

EDIT

Βασικά να ξεκαθαρίσω ότι συνδέω flashάκι στο WD. Λάθος μου που δεν το ανέφερα στην αρχή. Ο WD δεν έχει σκληρό ο συγκεκριμένος. Το flashάκι αυτή τη στιγμή είναι ntfs αλλά όπως είπα και στο πρώτο post έχω δοκιμάσει και με fat32...

έχω δοκιμάσει αρκετά flashάκια και το ίδιο πρόβλημα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά να ξεκαθαρίσω ότι συνδέω flashάκι στο WD. Λάθος μου που δεν το ανέφερα στην αρχή. Ο WD δεν έχει σκληρό ο συγκεκριμένος. Το flashάκι αυτή τη στιγμή είναι ntfs αλλά όπως είπα και στο πρώτο post έχω δοκιμάσει και με fat32...

edit: έχω δοκιμάσει αρκετά flashάκια και το ίδιο πρόβλημα...

Λογικά είναι απλά θέμα codec,μπορείς από τα windows να τρέξεις το mediainfo view->text και να δεις της πληροφορίες για το βίντεο,δεν το έχω τρέξει ποτέ σε mac αλλά και το AviDemux2 έχει πλήκτρο info.

Δες στο video ID και στο codec ID, έπειτα θα πρέπει να βρεις αυτόν τον codec για το mac σου,ή να μετατρέπεις τα βιντεάκια σε άλλη μορφή.

Δηλαδή κάτσε να καταλάβω,έχεις ένα αρχείο βίντεο σε έναν ουδέτερο δίσκο,αν το γράψεις αυτό το αρχείο σε usb από τα windows και το βάλεις στο wd τότε το παίζει ενώ αν το γράψεις σε usb από το mac και το βάλεις στο wd τότε δεν το παίζει;;;;;Το ίδιο αρχείο;;;;

(ζήτω η apple)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Κι εγώ την ίδια διαδικασία κάνω με τον @dimitris2006 και με S/L που είχα αλλά και με M/L που έχω χωρίς κάποιο πρόβλημα με την διαφορά ότι έχω και το Paragon NTFS για να μπορώ να μεταφέρω από το Mac Os σε NTFS ή FAT32.

Μήπως δημιουργείτε το πρόβλημα με τον τρόπο που μεταφέρεις από τον Mac στο flashάκι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...