koularasss Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 εχει ο αδερφος μου την παραπανω ταμπλετα αλλα δεν εχει το google play,πως μπορω να το βαλω?
Meraklis56 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.androidpolice.com/2012/08/15/download-latest-google-play-store-v3-8-15/
koularasss Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 μου λεει πως η εφαρμογη εχει σταματησει,αλλα πριν απο λιγο ανοιξε με εβγαλε στην αρχικη οθονη αλλα παλι δεν το ανοιγει,πρεπει να κανω καμια ρυθμιση??
Gr_Soul Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Πρέπει η συσκευή να είναι root και να ρίξεις το .apk στη διαδρομή "system/app". 1
harris123424 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 πως μπορει να το κανει root γιατι το εχει και ενας φιλος μου αυτο το προβλημα...
Gr_Soul Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Πρέπει να βρεις ποιο είναι το πραγματικό μοντέλο του tablet (συνήθως είναι Ekoore αυτά του Πλαισίου). Έτσι θα μπορέσεις να βρεις τρόπο να το κάνεις. Παλιότερα είχα κάνει έναν οδηγό για το Turbo-X Hive.
alexpen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε αν έχεις καταφέρει τίποτα θα με ενδιαφερε ένα update.. B-)
koularasss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 κατεβασε ενα παρομοιο λεγεται 1mobile ή καπως ετσι,το ειχα βρει στον γοογλη ευκολα απο τα πρωτα ηταν.
Gr_Soul Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχουν πολλοί universal τρόποι για root που λειτουργούν σε διάφορες συσκευές. Αν δε φοβάσαι δοκίμασε.
alexpen Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε έχω rootάρει κινητά κ ένα archos tablet παλιότερα, ακολουθώντας όμως οδηγούς για το κάθε μοντέλο.... Θα το δω κ θα το σκεφτώ. Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει κανέναν; Ευχαριστώ πάντως κ στους δύο σας!
Gr_Soul Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω δοκιμάσει: SuperOneClick, z4Root, Revolutionary, Unrevoked, Doomlord, Simple Root (Nexus S), SuperSU Root (Nexus7).
moup Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Έχω δοκιμάσει: SuperOneClick, z4Root, Revolutionary, Unrevoked, Doomlord, Simple Root (Nexus S), SuperSU Root (Nexus7). συγνωμη που απανταω σε αυτο το topic αλλα ειμαι πολυ ζαλισμενος και απογοητευμενος. καταρχην θα ηθελα να σας πω οτι εχω το turbox hive III που μολις κυκλωφορισε το εχω 3 ημερες και κλασικα δεν με αφηνει να μπω στο play store προσπαθησα να δοκιμασω τον οδηγο που ειχες φτιαξει αλλα δεν μου αναγνωρισε καν την ταμπλετα.. δεν ξερω τι να κανω.εχω αναγκη για μια μεγαλη βοηθεια.σας ευχαριστω..!!!!! θελω να το κανω root αλλα η εγω δν μπορω και ειμαι τοσο ασχετος η δν με αφηνει η πλακετα... !!!
koularasss Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 οντως του αδερφου μου μετα απο 1 μηνα χαλασε,παρολο που το προσεχε σαν τα ματια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα