Προς το περιεχόμενο

google play-turbox breeze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου λεει πως η εφαρμογη εχει σταματησει,αλλα πριν απο λιγο ανοιξε με εβγαλε στην αρχικη οθονη αλλα παλι δεν το ανοιγει,πρεπει να κανω καμια ρυθμιση??

Δημοσ.

Πρέπει να βρεις ποιο είναι το πραγματικό μοντέλο του tablet (συνήθως είναι Ekoore αυτά του Πλαισίου). Έτσι θα μπορέσεις να βρεις τρόπο να το κάνεις. Παλιότερα είχα κάνει έναν οδηγό για το Turbo-X Hive.

Δημοσ.

Φίλε έχω rootάρει κινητά κ ένα archos tablet παλιότερα, ακολουθώντας όμως οδηγούς για το κάθε μοντέλο....

Θα το δω κ θα το σκεφτώ. Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει κανέναν;

Ευχαριστώ πάντως κ στους δύο σας!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει: SuperOneClick, z4Root, Revolutionary, Unrevoked, Doomlord, Simple Root (Nexus S), SuperSU Root (Nexus7).

συγνωμη που απανταω σε αυτο το topic  αλλα ειμαι πολυ ζαλισμενος και απογοητευμενος. καταρχην θα ηθελα να σας πω οτι εχω το turbox hive III που μολις κυκλωφορισε το εχω 3 ημερες και κλασικα δεν με αφηνει να μπω στο play store προσπαθησα να δοκιμασω τον οδηγο που ειχες φτιαξει αλλα δεν μου αναγνωρισε καν την ταμπλετα.. δεν ξερω τι να κανω.εχω αναγκη για μια μεγαλη βοηθεια.σας ευχαριστω..!!!!! θελω να το κανω root αλλα η εγω δν μπορω και ειμαι τοσο ασχετος η δν με αφηνει η πλακετα... !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...