Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τις πολλες μερες δεν τις γλυτωνει και δεν φταιει η cyta αλλωστε.ειδικα επειδη θα ειναι νεα γραμμη κτλ ας την παραγγειλει την γραμμη 10-15 μερες πριν παει εκει για να μην περιμενει μετα. κατω απο 10 μερες δεν θα παρει με τιποτα

Δημοσ.

Δεν λες ένα μήνα. Τώρα που έρχονται και οι φοιτητές έχουν πολύ φόρτο, αν περάσεις απο την Forthnet πχ έχει ουρές κάθε μέρα.

20 Αυγούστου έκαναν αίτηση κάτι φίλοι μου και ακόμα δεν τους σύνδεσαν

Δημοσ.

σωστο και αυτο.οπου υπαρχει πανεπιστημιο η σχολη κτλ που αλλαζουν οι φοιτητες καθε 6 μηνες γινεται λιγο χαμος.οχι τοσο φορτο για την cyta η για την forthnet αλλα για τον οτε που εχει πολλες ενεργοποιησεις.

Δημοσ.

Οι 2 εταιρίες που έχω καταλήξει Link.png Site: http://www.cyta.gr/e...2Play''>cyta , Link.png Site: forthnet . Θα ήθελα να μάθω επίσης το κόστος ενεργοποίησης μιας τηλεφωνικής γραμμής και γενικά πόσο περίπου μπορεί να μου κοστίσουν οι παραπάνω ενέργειες .

Δημοσ.

επειδη θα πας σε νεα γραμμη λογικα θα εχεις κανα 40-50 για ενεργοποιηση.αλλα θα γραφουν και μεσα στο site τους ποσο ειναι η ενεργοποιηση.και οι 2 εταιρειες θα σου δωσουν ρουτερ δωρεαν οπως και ο τεχνικος επειδη ειναι νεα γραμμη θα ερθει δωρεαν επισης.

τωρα απο αυτες τις 2 εσυ διαλεγεις.η cyta θα βγει πιο φτηνη λογικα αλλα εχει voip οποτε αν θες τηλεφωνο πρεπει να χρησιμοποιεις μονο το δικο τους ρουτερ ενω συνηθως η forthnet βγαινει λιγο πιο ακριβη αλλα δινει κανονικη τηλεφωνια οπως και 6 margin στο down για ποιο καλο συγχρονισμο

βεβαια μπορει καποια εταιρεια απο τις 2 να εχει καποιο προπληρωμενο προγραμμα οπως ειχε η forthnet η καποια αλλη προσφορα οποτε πχ να σου βγει πιο φτηνα η forthnet απο την αλλη.η το αναποδο.δες τις τρεχουσες τιμες/προσφορες.εξοπλισμο η forthnet εδινε thomson αλλα λογικα Huawei θα παρεις τωρα η cyta netfaster ηταν το τελευταιο της δεν θυμαμαι.καποτε εδινε και αυτη thomson.επισης αν θες το τηλεφωνο και παρεις voip Πρεπει να γινει και αλλαγη στην καλωδιωση του σπιτιου για να παιξει το τηλεφωνο σε ολα τα πριζακια.οχι οτι ειναι κατι δυσκολο .συνηθως το κανει ο τεχνικος της cyta οταν ερχεται.

Δημοσ.

Μπορεί να βάλει και ένα ασύρματο τηλέφωνο οπότε δε χρειάζεται κανένας τεχνικός.Πάντως όπως έχω αναφέρει πολλές φορές το άκρο του ISP παίζει ρόλο.Με την ίδια καλωδίωση είχα 5 disconnects την ημέρα σε hol για δυο χρόνια και δεν κάνανε και οι τεχνικοί τίποτα ενώ έπαιρνα μέρα παρά μέρα τηλέφωνο , ενώ με cyta έχω 0 disconnects σε διάστημα 9 μηνών.

Επίσης η cyta δίνει και vdsl αν απέχεις 1 χιλιόμετρο από το κέντρο με τα dslams.

Δημοσ.

Μπορεί να βάλει και ένα ασύρματο τηλέφωνο οπότε δε χρειάζεται κανένας τεχνικός.Πάντως όπως έχω αναφέρει πολλές φορές το άκρο του ISP παίζει ρόλο.Με την ίδια καλωδίωση είχα 5 disconnects την ημέρα σε hol για δυο χρόνια και δεν κάνανε και οι τεχνικοί τίποτα ενώ έπαιρνα μέρα παρά μέρα τηλέφωνο , ενώ με cyta έχω 0 disconnects σε διάστημα 9 μηνών.

Επίσης η cyta δίνει και vdsl αν απέχεις 1 χιλιόμετρο από το κέντρο με τα dslams.

καλα ναι αν δεν θελει να κανει επιστροφη ειναι και αυτο μια λυση.αν και συνηθως ερχεται ο τεχνικος της cyta και το κανει.βεβαια λιγο να πιανουν τα χερια καποιου το κανει ωστε να γλυτωσει και τα εξτρα καλωδια που συνδεονται με την κεντρικη και που θα μπορουσαν να τον επηρεαζουν.ναι στο ακρο μπορει να ειναι πολλα πραγματα που να σου προκαλεσουν disconnects αλλα στο κομματι του οτε και αλλα στο κομματι του Provider.

πχ συνδυασμος ρουτερ και dslam.

β.firmware router

γ.Να υπαρχει καποιο προβλημα στον καλωδιο του Mirroring που οταν αλλαζεις παροχο αλλαζει οποτε μπορει να διορθωθηκε.

δ.να υπαρχει καποιο προβλημα στην καρτα στο dslam η στο οριο του παροχου.πχ προβληματικη καρτα προβληματικο splitter κτλ.

τωρα για το vdsl στο 1 Km αυτο το ενα km ειναι και λιγο θεωρητικο σε καποιες γραμμες που ειναι χαλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...