Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λίγες μέρες θα εγκατασταθώ σαν φοιτητής στην παραπάνω πόλη και θα ήθελα να μάθω τα κόλπα που παίζονται στην περιοχή και τις εταιρίες με τις καλύτερες προτάσεις . Μετά από ένα σύντομο διαδικτυακό σερφάρισμα , βρήκα κάποια πακέτα . Επίσης θα ήθελα να μάθω αν είναι δυνατόν αν υπάρχει κάποια έκπτωση σε φοιτητικά πακέτα και αν ναι , η ποιότητα παραμένει ίδια ;;; [ το σπίτι βρίσκεται στην πλατεία Ταχυδρομείου για όσους γνωρίζουν ]

Δημοσ.

Με HOL είμαι εγώ με ελάχιστα προβλήματα σε 5 χρόνια (και αυτά κυρίως τα πρώτα χρόνια). Και για Cyta έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, νομίζω έχει και προσφορά για φοιτητές να γλιτώσεις το τέλος ενεργοποίησης.

Δημοσ.

Η αδερφή μου μένει ταχυδρομείου και με Hol 24άρα δεν πιάνει ούτε 10Mbps

Εγώ έμενα πλατεία Εβραίων μέχρι τον Ιούλιο και με Forthnet συγχρόνιζα στα ~14Mbps (ΑΚ Φιλελλήνων)

Θες μόνο ιντερνετ ή και τηλεφωνία?

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω ότι το πακέτο θα ήθελα να συμπεριλαμβάνει και τηλεφωνία .

EDIT : Αν μπορούσατε να βάλετε και κάνα λινκ εδώ καλά θα ήταν .

Δημοσ.

βασικα μηπως να περνουσες και απο κανα οτε να σε ενεργοποιουσαν την γραμμη του σπιτιου νουμερακι και μετα να πηγαινες σε αλλο παροχο!! οχι τιποτα αλλο αλλα να μην σε εχουν στο περιμενε λογο οτι καθηστερει ο οτες για την ενεργοποιηση, μου κανανε κατι τετοια στην περιοχη του ΑΤΑ καθηστερουσε ο Π Ο.Τ.Ε . απο μεριας μου θα σε προτεινα δεις το σαιτ cyta,hol,forthnet(μπας και παιζει τιποτα καλο) και να δεις τι παιζει και σε βολευει

Δημοσ.

Αν θέλεις και τηλεφωνία εγώ θα σου πρότεινα το 2play economy της Forthnet στα 25 ευρώ με 24Mbps, απεριόριστα σταθερά και 30' προς κινητά.

Για σκέτο internet κοίταξε Wind και Cyta έχουν ακόμη φθηνότερα προγράμματα

Δημοσ.

Οτι εταιρεια και να βαλεις ισχυουν τα κλασσικα.τι χαλκος θα σου τυχει αποσταση απο το αστικο κεντρο κτλ.cyta δεν θα πηγαινα γιατι δινει voip και αμα θες να βαλεις αλλο ρουτερ πανω χανεις το τηλ.wind λενε για προβληματα σε streaming.βεβαια η wind και η Hol θα δωσουν και τηλ μαζι.εγω παντως θα προτιμουσα Otenet,forthnet,hol να πω την αληθεια.και Hol οχι με voip εκτος αν δεν σε νοιαζει το τηλεφωνο οποτε εκει πας και cyta και βαζεις οτι θες επανω.τωρα τι καλωδιο θα σου τυχει ειναι τελειως random

Δημοσ.

η Cyta είναι αρκετά φθηνή και χωρίς προβλήματα (όπως η Wind), ιδανική επιλογή.

τώρα από ταχύτητες δεν ξέρω...

πάντως μου κάνει εντύπωση που έφτασε Λάρισα κιόλας, την προηγούμενη χρονιά είχε μόνο στην Μακεδονία/Δυτική Μακεδονία , ήταν στην αρχή.

Είναι κυπριακή εταιρία...

Δημοσ.

Το σταθερό τηλέφωνο δεν με ενδιαφέρει τόσο επομένως δεν υπάρχει λόγος να έχω πρόγραμμα με κάποια λεπτά ομιλίας δωρεάν .

Το μόνο που βρήκα είναι αυτό Link.png Site: hol , αν υπάρχει πρόβλημα με διαφήμιση και τα λοιπά πείτε να το σβήσω .

Δημοσ.
η Cyta είναι αρκετά φθηνή και χωρίς προβλήματα (όπως η Wind), ιδανική επιλογή. τώρα από ταχύτητες δεν ξέρω... πάντως μου κάνει εντύπωση που έφτασε Λάρισα κιόλας, την προηγούμενη χρονιά είχε μόνο στην Μακεδονία/Δυτική Μακεδονία , ήταν στην αρχή. Είναι κυπριακή εταιρία...

ναι εξαπλωθηκε γρηγορα.μικρο κοστος λογω voip που σημαινει οτι δεν υπαρχει αναγκη για splitter card και voice card μεσα στο αστικο κεντρο.ενα rack η cyta και ειναι κομπλε.

Το σταθερό τηλέφωνο δεν με ενδιαφέρει τόσο επομένως δεν υπάρχει λόγος να έχω πρόγραμμα με κάποια λεπτά ομιλίας δωρεάν . Το μόνο που βρήκα είναι αυτό Link.png Site: hol , αν υπάρχει πρόβλημα με διαφήμιση και τα λοιπά πείτε να το σβήσω .
αν δεν σε νοιαζει καθολου το τηλ τοτε και cyta μπορεις να βαλεις οτι ρουτερ θες μετα πανω.
Δημοσ.

καλησπερα φιλε και εγω λαρισα σπουδαζω και εχω cyta δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα μεχρι τωρα μονο που κανανε αρκετες μερες μεχρι να ερθουν να μου κανουν συνδεση. Εγω θα σου ελεγα cyta

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...