pigasos35 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 οπως λεω για πλακα οποιος εχει καλο σπιτι με καλη θεα η απομονομενα δεν εχει καλο ιντερνετ Που να το ηξερα!!!Τοσα εκατομυρια πεταμενα για σπιτι κ να μην εχεις ιντερνετ at least 50mb!!! Δεν μπορουσαν να δωσουν στον παππου μου ,προσφυγας απο Μικρη Ασια, οικοπεδο στο Μαρούσι δίπλα στο dslam του ΟΤΕ γμτ... . Απο το Μαρουσι παίρνω οχι απο το Ηρακλειο. Ρε συ άρχοντα ξέρεις να μου εξηγησεις τι ειναι το παρακατω error system log?Αυτο το remote node τι ειναι? http://www.zyxeltech...rr/sys_err.htm εδω το βρηκα.
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 χαχα.ας το πουλησετε να παρετε ενα πιο κοντα αμα ειναι στο μαρουσι.μαρουσι 2 ωραια που θυμαμαι ηταν ο ενας να ειναι 150 μετρα και να παιζει 23997 και ο αλλος ηταν μεσοτοιχια που λενε με τον οτε κολλητα.no comment:P η πευκη ναι μεχρι εθνικη τραπεζα και λιγο πιο κατω δεν θυμαμαι καποιο σημα κατατεθεν παιρνει απο μαρουσι ενω πιο μετα απο ηρακλειο.απο ποιο ρουτερ το παιρνεις αυτο το Log απο το tp link??γιατι το Link γραφει για zyxel αλλα εσυ δεν εχεις zyxel.τα errors αυτα οπως τα βλεπω ολα μοιαζουν σαν να προσπαθει για τηλεφωνια με βαση και τα υπολοιπα errors αλλα το tp link δεν εχει voip θυρες.η να ειναι καποιο vpn??δεν μπορω να καταλαβω κατι παραπανω
pigasos35 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στο Τplink το παιρνω αλλα δεν βρηκα κατι γιαυτο.Επεσα σε ενα ποστ που ελεγε καποιος οτι ειχε το ιδιο ρουτερ με μενα κ ειχε στειλει κ ticket στην tplink κ ακομα περιμενει...Κ βρηκε αυτο το error log στην zyxel. http://www.tp-link.c...TD-W8961NB#spec αυτο ειναι.Ρε συ δεν εχω πει οτι η γραμμη μου ειναι isdn ,παιζει ρόλο??
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 δεν μπορω να φανταστω τι ειναι.σαν node που κανει call back φαινεται αλλα δεν βρισκω το νοημα σε ρουτερ που δεν εχει voip.γιατι το ιδιο error που βλεπω απλα με αλλο αριθμο γραφει για dial tones κτλ.σιγα μην απαντησει η tp link για Log.εκτος αν εχει κανα forum μεσα στο site Της και ρωτησεις εκει.οχι δεν αλλαζει κατι που ειναι isdn.θυρες voip δεν εχει πανω.οποτε θα μπορουσε η να ηταν απο κανα wps οποτε δες αν μπορεις να το κλεισεις η απο κανα vpn που εχει σαν feauture.
pigasos35 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Σήμερα ήρθε τεχνικός κ τσεκαρε την γραμμη μου κ ειδε οτι ειχα προβληματα (πολλες αποσυνδεσεις last week).Μου άλλαξε κατι στο εξοπλισμο, βαλαμε ενα παλιο "καθαροαιμο" splitter μονο για isdn, κ τωρα κλειδωνω και λιγο παραπανω.Ας ελπισουμε να κρατησει.Ομως εμφανιζει τωρα στο system log αυτο το error : "LLC 1483 unknow protocol". Απο ερευνα ειδα οτι πρεπει να αλλαξω σε απο Encapsulation PPPoE LLc σε PPPoA.Αν το αφησω ετσι θα εχω προβλημα ; Σου θυμιζω εχω isdn.
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Σήμερα ήρθε τεχνικός κ τσεκαρε την γραμμη μου κ ειδε οτι ειχα προβληματα (πολλες αποσυνδεσεις last week).Μου άλλαξε κατι στο εξοπλισμο, βαλαμε ενα παλιο "καθαροαιμο" splitter μονο για isdn, κ τωρα κλειδωνω και λιγο παραπανω.Ας ελπισουμε να κρατησει.Ομως εμφανιζει τωρα στο system log αυτο το error : "LLC 1483 unknow protocol". Απο ερευνα ειδα οτι πρεπει να αλλαξω σε απο Encapsulation PPPoE LLc σε PPPoA.Αν το αφησω ετσι θα εχω προβλημα ; Σου θυμιζω εχω isdn. λογικο οι αποσυνδεσεις με τοσο attenuation.ολοι οι παροχοι παιζουν pppoe/llc οποτε δεν το βαζεις Pppoa/vcmux.επισης το Llc 1483 μηπως ειναι επειδη το ρουτερ σου το adsl εχει πανω καποια stb θυρα και ψαχνει να βρει connex tv?επισης στην δικη σου περιπτωση οτι εχεις Isdn τα κανει χειροτερα τα πραγματα.μια Pstn θα επαιζε καλυτερα.το isdn λογω τασης και λογω διαφορων αλλων θεματων σε ιδιες συνθηκες παιζει χειροτερα απο το Pstn.
pigasos35 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Οντως κ ο τεχνικος το ιδιο ειπε ,οτι το isdn εχει προβληματα αλλά δυστυχως εχω 2 γραμμές οποτε γλυτωνω ενα παγιο.anyway δεν πειραζω τιποτα κ ανεβαζω μια pic μετα τα τελευταια data.
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Οντως κ ο τεχνικος το ιδιο ειπε ,οτι το isdn εχει προβληματα αλλά δυστυχως εχω 2 γραμμές οποτε γλυτωνω ενα παγιο.anyway δεν πειραζω τιποτα κ ανεβαζω μια pic μετα τα τελευταια data. εχει μειωθει το attenuation και αυτο ειναι καλο.9 mbit για 42 attenuation ειναι super.τωρα ναι αν δεν εχεις αποσυνδεσεις θα μπορουσες να πηγαινες σε μια εταιρεια που να δινει voip και να εχεις οτι ειχες και με το isdn .συνηθως το isdn σου σκιζει και λιγο το Upload γιατι το φασμα της τηλεφωνιας κολλαει λιγακι πανω στο upload .συν τα 96volt που παιζει σε ταση.τωρα για ποιο σταθερο ρουτερ απο αυτο μονο Thomson μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα