Amnisia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας, Χρειαζομαι επειγων την βοηθεια σας. Οταν ανοιγω τον υπολογιστη, καθυστερει περισσοτερο απο το κανονικο να ανοιξει και οταν ανοιξει μου βγαζει αυτο το μηνυμα "Failed to connect to a windows service. Windows could not connect to the System Event Notification Service service. This problem prevents limited users from logging on to the system. As an administrative user, you can review the System Event Log for details about why the service didn't respond." Οταν κανω επανακκινηση ανοιγει μια χαρα μετα.. Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει;; Μου εσπασε τα νευρα.
Dexterpap Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Αρχικα θα σου προτεινα να κατεβασεις το malwarebytes εγκατεστησε το, κανε του και update. Μετα μπες safe mode και αστο να κανει scan.
Amnisia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σου, το εχω κανει αλλα δεν διορθωνεται. Τι μπορω να κανω ; τι φταιει; Το εχει κανει και παλιοτερα. Αναγκαστηκα να κανω φορματ αλλα ξανασυμβαινει.
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Το μήνυμα που βγάζει απλά λέει ότι δεν βρήκε την υπηρεσία που στέλνει αναφορά του σφάλματος στην microsoft,δεν έχει δηλαδή σχέση με το πρόβλημά σου. Αν θες μπορείς να δώσεις εδώ το event log μπας και καταλάβει κάποιος το τι γίνεται.
Amnisia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Σου παραθετω τα event log που μου βγαζει. 1.Source Service Control Manager Event ID 7023 Log name System 2.Source Windows media player Network Event ID 14332 Service 'WMPNetworkSvc' did not start correctly because CoCreateInstance(CLSID_UPnPDeviceFinder) encountered error '0x80004005'. Verify that the UPnPHost service is running and that the UPnPHost component of Windows is installed properly. 3. Source Service Control Manager Event ID 7001-7022-7011 The Windows Audio service depends on the Windows Audio Endpoint Builder service which failed to start because of the following error: After starting, the service hung in a start-pending state. 4.Source DistributedCOM Event ID 10005 DCOM got error "1084" attempting to start the service WSearch with arguments "" in order to run the server: {9E175B6D-F52A-11D8-B9A5-505054503030}
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είμαι ιδικός πάνω σε αυτό το τομέα αλλά βλέπω προβλήματα στο audio και ίσως και στο δίκτυο,έχεις περάσει τους ποιο νέους driver;Αλλά βέβαια για να το κάνει μόνο την πρώτη φορά ίσως να ψιλό πεθαίνει και κάποια συσκευή.
Dexterpap Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια δες μια στη διαχειριση συσκευων αν υπαρχει καποιο θαυμαστικο και πατα στη προβολη να φαινονται και οι κρυφες συσκευες. Επισης τσεκαρε και αυτο : http://www.0x80004005.net/
Amnisia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μπηκα στη διαχειρηση συσκευων και καπου γραφει Non-Plug and play Drivers.Πρεπει να κανω κατι; http://www.0x80004005.net/ Δεν με αφηνει να κανω fix all θελει registration. Υπαρχει καπου να το κατεβασω δωρεαν;
Dexterpap Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Θα το ψαξω για το fix και θα σου πω αν βρω κατι. Επισης δοκιμασε να κανεις windows update μηπως διορθωθει. Και αν μπορεις ανεβασε ενα screenshot απο τη διαχειρηση συσκευων. Για δες και αυτο το λινκ: http://www.spotnblog.com/solution-windows-7-sp1-fails-with-error-code-0x80004005/
Amnisia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω δοκιμασει πολλα πραγματα....δεν φτιαχνεται. Επισης ανακαλυψα πως φταιει το γεγονος οτι καποια προγραμματα δεν ανοιγουν σωστα οταν ανοιγει ο υπολογιστης. Οπως για παραδειγμα αυτο The Windows Audio service depends on the Windows Audio Endpoint Builder service which failed to start because of the following error: After starting, the service hung in a start-pending state. Μπαινω στο services.msc . Υπαρχει κατι να κανω εκει Επισης αν κανω disable to event notification θα αλλαξει κατι; Σας παρακαλω βοηθεια!
Dexterpap Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον αν μπορεις ανεβασε μια photo απο τη διαχειρηση συσκευων. Επιπλεον δες τα παρακατω λινκ : http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-system/dcom-got-error-1068-attempting-to-start-service/c7bef249-13d4-41ae-9111-5016f41832ec http://support.microsoft.com/kb/929135#method2 Επαναφορα συστηματος συστηματος εχεις δοκιμασει;
Amnisia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Τι εννοεις επαναφορα συστηματος; Πως μπορω να σου δειξω φωτογραφια;
Dexterpap Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Τι εννοεις επαναφορα συστηματος; Πως μπορω να σου δειξω φωτογραφια; 1. Πας ολα τα προγραμματα -> βοηθηματα-> εργαλεια συστηματος-> επαναφορα συστηματος. 2. Φωτογραφια εννοω printscreen δηλαδη πας στη διαχειρηση συσκευων και πατας στο πληκτρολογιο το print screen και μετα πας στη ζωγραφικη και πατας επικοληση και μετα το αποθηκευεις και το ανεβαζεις. Αν εχεις windows 7 που αυτα πρεπει να εχεις απο τι καταλαβα, απλα γραφεις στην αναζητηση sniping tool η εργαλειο αποκοπης και το κανεις με αυτο που ειναι ακομα πιο γρηγορο. Επιπλεον δες τα λινκ που σου εδωσα παραπανω και ακολουθα τις οδηγιες που λενε. Πες μας αποτελεσματα.
Amnisia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ελπιζουν να βοηθησουν... Εχω κανει παλιοτερα επαναφορα συστηματος οταν ειχα ξανα το προβλημα αυτο.Μετα απο καποιο καιρο εμφανιστηκε και παλι το προβλημα.Επισησ και φορματ εκανα πριν 4 μηνες γιατι ειχα ξανα το προβλημα.Φευγει αλλα ερχεται και παλι..
Dexterpap Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτες δεν βοηθανε αυτα ειναι τα servises , θα βοηθουσε αν ανεβαζες την διαχειρηση συσκευων. Πηγαινεις στο εικονιδιο ο υπολογιστης μου -> πατας δεξι κλικ -> διαχειρηση και μετα στα αριστερα λεει διαχειρηση συσκευων, αυτο θα ηθελα να ανεβασεις. Επιπλεον τα λινκ τα ειδες καθολου, τα διαβασες, εκανες οτι ελεγαν και δεν βρηκες λυση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα