Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Χρειαζομαι επειγων την βοηθεια σας. Οταν ανοιγω τον υπολογιστη, καθυστερει περισσοτερο απο το κανονικο να ανοιξει και οταν ανοιξει μου βγαζει αυτο το μηνυμα

"Failed to connect to a windows service.

Windows could not connect to the System Event Notification Service service. This problem prevents limited users from logging on to the system. As an administrative user, you can review the System Event Log for details about why the service didn't respond."

Οταν κανω επανακκινηση ανοιγει μια χαρα μετα..

Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει;; Μου εσπασε τα νευρα.

Δημοσ.

Αρχικα θα σου προτεινα να κατεβασεις το malwarebytes εγκατεστησε το, κανε του και update.

Μετα μπες safe mode και αστο να κανει scan.

Δημοσ.

Γεια σου,

το εχω κανει αλλα δεν διορθωνεται. Τι μπορω να κανω ; τι φταιει; Το εχει κανει και παλιοτερα. Αναγκαστηκα να κανω φορματ αλλα ξανασυμβαινει.

Δημοσ.

Το μήνυμα που βγάζει απλά λέει ότι δεν βρήκε την υπηρεσία που στέλνει αναφορά του σφάλματος στην microsoft,δεν έχει δηλαδή σχέση με το πρόβλημά σου.

Αν θες μπορείς να δώσεις εδώ το event log μπας και καταλάβει κάποιος το τι γίνεται.

Δημοσ.

Σου παραθετω τα event log που μου βγαζει.

1.Source Service Control Manager

Event ID 7023

Log name System

2.Source Windows media player Network

Event ID 14332

Service 'WMPNetworkSvc' did not start correctly because CoCreateInstance(CLSID_UPnPDeviceFinder) encountered error '0x80004005'. Verify that the UPnPHost service is running and that the UPnPHost component of Windows is installed properly.

3. Source Service Control Manager

Event ID 7001-7022-7011

The Windows Audio service depends on the Windows Audio Endpoint Builder service which failed to start because of the following error:

After starting, the service hung in a start-pending state.

4.Source DistributedCOM

Event ID 10005

DCOM got error "1084" attempting to start the service WSearch with arguments "" in order to run the server:

{9E175B6D-F52A-11D8-B9A5-505054503030}

Δημοσ.

Δεν είμαι ιδικός πάνω σε αυτό το τομέα αλλά βλέπω προβλήματα στο audio και ίσως και στο δίκτυο,έχεις περάσει τους ποιο νέους driver;Αλλά βέβαια για να το κάνει μόνο την πρώτη φορά ίσως να ψιλό πεθαίνει και κάποια συσκευή.

Δημοσ.

Μπηκα στη διαχειρηση συσκευων και καπου γραφει Non-Plug and play Drivers.Πρεπει να κανω κατι;

http://www.0x80004005.net/

Δεν με αφηνει να κανω fix all θελει registration. Υπαρχει καπου να το κατεβασω δωρεαν;

Δημοσ.

Θα το ψαξω για το fix και θα σου πω αν βρω κατι. Επισης δοκιμασε να κανεις windows update μηπως διορθωθει.

Και αν μπορεις ανεβασε ενα screenshot απο τη διαχειρηση συσκευων.

Για δες και αυτο το λινκ: http://www.spotnblog.com/solution-windows-7-sp1-fails-with-error-code-0x80004005/

Δημοσ.

Εχω δοκιμασει πολλα πραγματα....δεν φτιαχνεται. Επισης ανακαλυψα πως φταιει το γεγονος οτι καποια προγραμματα δεν ανοιγουν σωστα οταν ανοιγει ο υπολογιστης. Οπως για παραδειγμα αυτο

The Windows Audio service depends on the Windows Audio Endpoint Builder service which failed to start because of the following error:

After starting, the service hung in a start-pending state.

Μπαινω στο services.msc . Υπαρχει κατι να κανω εκει Επισης αν κανω disable to event notification θα αλλαξει κατι;

Σας παρακαλω βοηθεια!

Δημοσ.

Λοιπον αν μπορεις ανεβασε μια photo απο τη διαχειρηση συσκευων.

Επιπλεον δες τα παρακατω λινκ :

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-system/dcom-got-error-1068-attempting-to-start-service/c7bef249-13d4-41ae-9111-5016f41832ec

http://support.microsoft.com/kb/929135#method2

Επαναφορα συστηματος συστηματος εχεις δοκιμασει;

Δημοσ.

Τι εννοεις επαναφορα συστηματος;

Πως μπορω να σου δειξω φωτογραφια;

1. Πας ολα τα προγραμματα -> βοηθηματα-> εργαλεια συστηματος-> επαναφορα συστηματος.

2. Φωτογραφια εννοω printscreen δηλαδη πας στη διαχειρηση συσκευων και πατας στο πληκτρολογιο το print screen και μετα

πας στη ζωγραφικη και πατας επικοληση και μετα το αποθηκευεις και το ανεβαζεις. Αν εχεις windows 7 που αυτα πρεπει να εχεις απο τι καταλαβα, απλα γραφεις στην αναζητηση sniping tool η εργαλειο αποκοπης και το κανεις με αυτο που ειναι ακομα πιο γρηγορο.

Επιπλεον δες τα λινκ που σου εδωσα παραπανω και ακολουθα τις οδηγιες που λενε.

Πες μας αποτελεσματα.

Δημοσ.

Ελπιζουν να βοηθησουν...

Εχω κανει παλιοτερα επαναφορα συστηματος οταν ειχα ξανα το προβλημα αυτο.Μετα απο καποιο καιρο εμφανιστηκε και παλι το προβλημα.Επισησ και φορματ εκανα πριν 4 μηνες γιατι ειχα ξανα το προβλημα.Φευγει αλλα ερχεται και παλι..

post-138137-0-88310300-1348162589_thumb.png

post-138137-0-16918900-1348162678_thumb.png

post-138137-0-36195100-1348162829_thumb.png

post-138137-0-52446100-1348162896_thumb.png

Δημοσ.

Αυτες δεν βοηθανε αυτα ειναι τα servises , θα βοηθουσε αν ανεβαζες την διαχειρηση συσκευων.

Πηγαινεις στο εικονιδιο ο υπολογιστης μου -> πατας δεξι κλικ -> διαχειρηση και μετα στα αριστερα λεει

διαχειρηση συσκευων, αυτο θα ηθελα να ανεβασεις. Επιπλεον τα λινκ τα ειδες καθολου, τα διαβασες, εκανες οτι ελεγαν και δεν βρηκες λυση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...