Atapia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή που να βρίσκει album φώτος, όνοματα ταγουδιων,καλλιτέχνη κλπ; Για να τα βάλω στο ipod Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Για δωρεάν δεν ξέρω, αλλά ακόμα και με επι πληρωμή εφαρμογές να έχεις λίγο το νου σου γιατί ενώ θεωρητικά κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους, στην πράξη, μπορεί να σου βάλουν άλλα αντί άλλων ονόματα & tag και να ψάχνεις να βρεις ποιό τραγούδι είναι τελικά ποιό. Οπότε άλλαζε τα tags λίγα-λίγα για να βλέπεις αν το πρόγραμμα κάνει κάποιο λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atapia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Για δωρεάν δεν ξέρω, αλλά ακόμα και με επι πληρωμή εφαρμογές να έχεις λίγο το νου σου γιατί ενώ θεωρητικά κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους, στην πράξη, μπορεί να σου βάλουν άλλα αντί άλλων ονόματα & tag και να ψάχνεις να βρεις ποιό τραγούδι είναι τελικά ποιό. Οπότε άλλαζε τα tags λίγα-λίγα για να βλέπεις αν το πρόγραμμα κάνει κάποιο λάθος... Και ποιο πρόγραμμα προτείνεις;; Καπού είχα διαβάσει εδώ για ένα πολύ καλό που βρίσκει album φωτός κλπ. αλλα δεν μπορώ να βρω σε ποιο topic ήτανε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giostau Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είπες σε ποιο λειτουργικό είσαι... Αν μιλάμε για os x, θα σου προτείνω το tagalicious Έχει πολύ καλό ποσοστό επιτυχίας ακόμα σε ελληνικά! edit: Οκ είμαι χαζός! Ξέχασα σε ποιο subforum είμαστε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα