doctorjim Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά έχω αγοράσει την κάρτα της υπογραφής μου πριν από 8 μέρες και εδώ και 3-4 μέρες κάνει ένα περίεργο θόρυβο σαν buzzz και είναι πολύ σπαστικός. Αυτός ο ήχος ακούγεται μόνο όταν παίζω βαριά παιχνίδια όπως Dead Island, Crysis 2 κ.α. αλλά μόλις πατάω pause ο ήχος σταματά. Τι να κάνω να την στείλω RMA ή μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσω??? Την κάρτα την πήρα από το VS.
άδικος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μα δεν είπες πως το διόρθωσες; Εγώ πάντως θα την έδινα για rma...
doctorjim Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Είπα .... Αλλά μετά από λιγο τσουπ πάλι. Να την Στείλω RMA εεεε???!!! Edit: Την κάρτα την πήρα από το vision studio.
άδικος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Κοίτα δε ξέρω αν θα μπλέξεις με ιστορίες ή θα σε δυσκολέψουν (δε γνωρίζω καν από που τη πήρες) αλλά η δικιά μου κίνηση θα ήταν αυτή που ανέφερα.
johnbond Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά έχω αγοράσει την κάρτα της υπογραφής μου πριν από 8 μέρες και εδώ και 3-4 μέρες κάνει ένα περίεργο θόρυβο σαν buzzz και είναι πολύ σπαστικός. Αυτός ο ήχος ακούγεται μόνο όταν παίζω βαριά παιχνίδια όπως Dead Island, Crysis 2 κ.α. αλλά μόλις πατάω pause ο ήχος σταματά. Τι να κάνω να την στείλω RMA ή μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσω??? Την κάρτα την πήρα από το VS. Κάποιος πυκμωτής θα είναι που ζορίζετεαι και απλά κάνει ήχο..Αν είναι αυτό συμβαίνει και δεν είνια πρόβλημα.Το κάνει και η 560 μου. 1
ninos30 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Αν είναι αυτό, μάλλον το ανάποδο εννοείς. ΕΙΝΑΙ πρόβλημα. Εγώ φαντάζομαι μην είναι κανας ανεμιστήρας που συντονίζεται όταν ανεβάζει στροφές. Δοκίμασε όταν παίζεις και το ακούσεις, να σταματήσεις με το δάχτυλο στιγμιαία τον ανεμιστήρα για να δεις αν είναι από εκεί. ΔΛΔ όταν λές το διόρθωσες, τι είχες κάνει?
johnbond Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Αν είναι αυτό, μάλλον το ανάποδο εννοείς. ΕΙΝΑΙ πρόβλημα. Εγώ φαντάζομαι μην είναι κανας ανεμιστήρας που συντονίζεται όταν ανεβάζει στροφές. Εμένα αυτό το κάνει τόσο η 560 που έχω όσο και μία 4870 που είχα παλιότερα,και είχα ψάξει στο internet και λέγανε οτι είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Είναι το λεγόμενο coil whine. Πχ.εδώ ο τύπος γύρισε την 7970 και η καινούρια έκανε το ίδιο ήχο. http://www.overclock...ad.php?t=700841 Απο τη στιμγή που έχεις όλη την εγγύηση μπροστά σου εγώ δε θα ανησυχούσα και δε θα έκανα τίποτα προς το παρόν εκτός και αν μπορείς να την περάσεις ως χαλασμένη(dead on arrival) και να πάρεις καινούρια χωρίς διαδικασίες...
doctorjim Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 ninos30@ Στην αρχή δεν υπήρχε το λεγόμενο coil whine ή δεν ήταν τόσο αισθητό. Επίσης στην αρχή μόλις έκανα enable το vsync όλα ok ούτε ήχος ούτε τίποτα. Τώρα όμως και ο ήχος χειροτέρεψε και με το vsync ανοιχτό πάλι ακούγεται αλλα΄το κουφού είναι ότι ακούγεται σε παιχνίδια το στυλ crysis, dead island όπου τα fps ξεπερνάνε κατά πολύ τα 100. Αλλά το 2ο κουφό είναι ότι όταν τρέχο heaven ούτε ήχος ούτε τίποτα. Επίσης ο ήχος ακούγεται από αυτό το σημείο και όχι από τον ανεμυστήρα όπως νόμιζα και εγώ στην αρχή.
georsev Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Εμενα αυτο τον ηχο τον κανει και η δικια μου gigabyte 5850 αλλα σε οχι game που ζοριζεται bf3 αλλα το εχω παρατηρισει στο l2 οταν εχει υπερβολικο κοσμο μαζεμενο σε ενα σημιο...πουθενα αλλου δεν το εχω ακουσει επομενος πρεπει να ειναι κατι τις gigabyte που το κανουν ολες οι καρτες χωρις να το εχουν προσεξη ολοι οσοι την εχουν.2χρονια την εχω την καρτα ποτε δε αντιμετοπισα προβλημα ποτε δεν με απογοητευσε σε κανενα παιχνιδι.Κρατησετην λιγο καιρο ετσι και αλλιως 3 χρονια εγγυηση εχεις.
doctorjim Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Edit: Eπίσης ο ήχος της κάρτας μου είναι πολύ κοινός με αυτόν http://www.youtube.com/watch?v=Cb8DBczIGCA. Γιάννη τι ειναι αυτό το dead on arrival και ποιες οι προειποθέσεις για αυτή την ενέργεια??
johnbond Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Το dead on arrival είναι για περιπτώσεις που το μηχάνημα έχει πρόβλημα απο τη στιγμή της αγοράς και σου γίνεται άμεση αντικατάσταση με καινούριο.Δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει στις gigabyte..Συνήθως εχει ισχύ 7- 10 μέρες απο την αγορά.. πρέπει να πάρεις στο μαγαζί να ρωτήσεις.
doctorjim Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ που την αγόρασα την προηγούμε τρίτη και από τότε έκανε τον ήχο μπορώ να την στείλω έτσι?? Kαι επίσης άμα μπλέξω με RMA πόσο καιρό θα μου πάρει ? Γνώριζει κάνεις πως ενεργεί σε αυτές τις περιπτώσεις το visionstudio? Ευχαριστώ
agent_smith Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Καταρχάς οι πυκνωτές δεν κάνουνε θόρυβο, τα πηνία(Coils) κάνουν και γιαυτό το λέμε και coil whine. Από την στιγμή που δημιουργεί αυτό τον ενοχλητικό ήχο είναι λόγος να την επιστρέψεις και πρέπει να στην αντικαταστήσουν.
Ntinaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 δοκιμασε να εντοπισεις το πηνιο και να το βαψεις με διαφανο μανο νυχιων.
άδικος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Καταρχάς οι πυκνωτές δεν κάνουνε θόρυβο, τα πηνία(Coils) κάνουν και γιαυτό το λέμε και coil whine. Από την στιγμή που δημιουργεί αυτό τον ενοχλητικό ήχο είναι λόγος να την επιστρέψεις και πρέπει να στην αντικαταστήσουν. Συμφωνώ για την επιστροφή, όπως & στο ότι ο όρος coil whine αναφέρεται σε πηνία, αλλά για την ιστορία θόρυβο κάνουν & οι πυκνωτές* και μάλιστα παρόμοιο ή ίδιο περίπου οπότε ίσως είναι πυκνωτής ίσως πηνίο *capacitor whine, συχνό φαινόμενο στις gpu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα