Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κύριοι ,

Σας στέλνω το κινητό μου για δέυτερη φορά.Την πρώτη φορά είχαμε αλλάξει το εξωτερικό περίβλημα λόγω του ότι ξέβαφε στις γωνίες χωρίς να έχει χτυπηθεί πιο πρίν.Να σημειώσω ότι λόγω του ότι το κινητό όπως είπατε και εσείς έχει αγοραστεί απο το εξωτερικό θα μπορούσατε κάλλιστα να με εξυπηρετήσετε με δικό σας ανταλλάκτικο και να περιμένετε εσείς και ΟΧΙ εγώ για 2 μήνες.Αυτή την φορά έχω ΠΑΛΙ το ίδιο πρόβλημα και δεν είναι ούτε 1 μήνας που το αλλάξαμε.Ο κύριος λόγος που σας το επιστρέφω είναι ότι μετά απο απόπειρα σύνδεσης σε Wifi το κινητό κολλάει και κάνει reboot μόνο του μέχρι να εξαντληθεί η μπαταρία.Αναγκάζομαι να κάνω factory reset (πατάω τα κουμπιά του volume και power μαζί και μπαίνω στο root διαλέγοντας factory reset )σβήνοντας όλα μου τα αρχεία για να ξεκινήσει κανονικά το κινητό απο την αρχή.Αυτο συμβαίνει 1 στις 5 φορές αλλα όπως καταλαβαίνετε δεν είναι λύση το factory reset.Σας ενημερώνω ότι το κείμενο αυτό όπως και την απάντηση σας θα την δημοσιεύσω στο ίντερνετ.Παρακαλώ να αντικατασταθεί το κινητό μου με νέο.

• Like 4
Δημοσ.

Καλά κάνεις και την δημοσιεύεις, μήπως και ευαισθητοποιηθούν.

στα @@ τους αλλα εντάξει.δεν χάνω και τίποτα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μεα απο σημερινή συνομιλία που έιχα με την arvato(service της Htc) μου είπαν ότι θα αλλαχθεί η μητρική του κινητού.

Δυστυχώς όμως θα περιμένουμε μέχρι και 5-6 βδομάδες λόγω του ότι το ανταλλακτικό θα ρθεί απο Γαλλία.

Το κινητό το έχω αγοράσει απο την expansys.com.Το εξωτερικό περίβλυμα δεν μου το αλλάζουν αυτή την φορά,

θεωρούν ότι είναι λίγο το ξέφτυσμα....αν θέλω να το αλλάξουμε θα πληρώσω 190 ευρά + φπα...

Δημοσ.

κρίμα και ΄λεγα να το χτυ['ησω...

Κοίτα το κινητό σαν συσκευή αν εξαιρέσεις τί μου έτυχε εμενα είναι γαμάτο.Τώρα δεν ξέρω αν μου έτυχε προβληματική συσκευή ή αν είναι όλα έτσι.Το μόνο σίγουρο είναι οτι το service της Htc είναι για τον πίουυυ!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά προχτές 2 του μήνα μου στείλανε το κινητό πίσω ΧΩΡΙΣ ειδοποίηση.

Το φτιάξανε ολα καλώς,αλλάξανε μητρική και το εξωτερικό καπάκι που είχε φθαρεί.

Συνολικά έμεινα 20 μέρες χωρίς κινητο.Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα τόσο γρήγορα

(μου είχαν πει 5 έως 6 βδομάδες μέχρι να το φτιάξουν),η πλάκα είναι ότι δεν μπήκαν καν στον κόπο

να με ενημερώσουν ότι ναι το φτιάξαμε,σας το στέλνουμε αύριο.τελσπ.

τρέμω την ώρα μην ξαναπάθει τπτ.....

Δημοσ.

Εαν με το καθε ξεβαμα η γρατσουνια στελναμε πισω τα κινητα μας φανταζεσε τι θα γινοταν

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Εαν με το καθε ξεβαμα η γρατσουνια στελναμε πισω τα κινητα μας φανταζεσε τι θα γινοταν

Sent from my iPhone using Insomnia

Είναι γνωστό αυτό το πρόβλημα στα one s.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...