kwstas18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα στην κοινότητα του insomania.gr . Φεύγω φοιτητής σε τρεις βδομάδες και ψάχνω την καλύτερη δυνατή αγορά κάποιου υπολογιστή.. Για την ακρίβεια ήμουν αποφασισμένος να πάρω laptop αλλά μετά από αρκετό ψάξιμο στο internet μου δόθηκε η εντύπωση πως δεν αξίζει.. Τον υπολογιστή τον θέλω για gaming(Dota2,Wow etc) και για τις εργασίες μου στην σχολή(σχολή πληροφορικής)! To budget που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 780 ευρώ βαριά (χωρίς οθόνη) ! Υ.Γ : Αυτό είναι το λάπτοπ που είχα βρει και μου έκανε ένα "click" = > http://www.skroutz.g....6GB-750GB.html Περιμένω την συμβουλή σας , Ευχαριστώ εκ'των προτέρων !
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Αν δεν έχεις απόλυτη ανάγκη την φορητότητα (π.χ. αν δεν απαιτείται να το παίρνεις στη σχολή), δεν τίθεται ζήτημα, desktop. Tα παιχνίδια που παιζεις δεν είναι πολύ απαιτητικά και δεν θα χρειαστει να δώσεις τόσα. Άλλα παιχνίδια, δεν παιζεις?
kwstas18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Αν δεν έχεις απόλυτη ανάγκη την φορητότητα (π.χ. αν δεν απαιτείται να το παίρνεις στη σχολή), δεν τίθεται ζήτημα, desktop. Tα παιχνίδια που παιζεις δεν είναι πολύ απαιτητικά και δεν θα χρειαστει να δώσεις τόσα. Άλλα παιχνίδια, δεν παιζεις? Προς το παρόν όχι .. αλλά ως φοιτητής δεν ξέρω τι θα με βολέψει καλύτερα.. γι αυτό σκεφτόμουν αν μπορεί το laptop μπορεί να κάνει την δουλεία του χωρίς προβλήματα!
Avatar_GR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Desktop πάρε φίλε, ειδικά αν το θες για παιχνίδια. Θα σου βγεί και πιο φτηνό, θα μπορείς και να το αναβαθμίσεις όποτε θες, θα σου είναι πιο ανθεκτικό (Τα λάπτοπ χαλάνε πιο εύκολα),αλλά από την άλλη δεν θα μπορείς να το μεταφέρεις μαζί σου. -Αν πάλι θες να μεταφέρεις μαζί σου μηχάνημα,πάρε ένα φτηνότερο desktop και αγόρασε και ένα φτηνό netbook.
Arctic Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Dota και WoW παίζεις πολύ άνετα με λαπτοπ του ποσού που διαθέτεις. Με desktop θα μπορείς να παίζεις άνετα και τα τελευταία απαιτητικά παιχνίδια. Με λίγα λόγια αυτό που ζητάς ικανοποιείται από το οτιδήποτε. Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσεις λοιπόν είναι αν θέλεις να έχεις ευκολία μεταφοράς, ελεύθερο χώρο κτλ ή περισσότερες επιδόσεις(που ίσως δεν θα τις χρειαστείς) Εδιτ: Αναφέρομαι στην πλήρη εξάντληση του ποσού
vaggospat13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 η ερωτηση ειναι θες φορητοτητα ή οχι τα παιχνιδια που παιζεις δεν εχουν απαιτησεις θα μπορεις να τα τρεχεις με ενα φορητο εγω ως μεταπτυχιακος χωρις φορητο δεν μπορω να τη βγαλω, βεβαια εχω και gaming σταθερο σπιτι παντως μη παρεις netbook οπως καποιος προτεινε, πεταμενα λεφτα ειναι παρα πολυ αργο
nickts1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Θα πρότεινα να πάρεις 2 υπολογιστές. Ένα πολύ βασικό λαπτοπ (στα 350-400 το πολύ) σαν αυτό: http://www.skroutz.gr/s/2157643/Packard-Bell-EasyNote-TE11HC-B824G32-B820-4GB-320GB.html ώστε να κάνεις τις εργασίες σου, να τρέχεις τα προγράμματα που χρειάζεται η σχολή κτλ, και με 4 κατοστάρικά να φτιάξεις ένα tower περισσότερο προσανατολισμένο στα παιχνίδια. 1
Avatar_GR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 παντως μη παρεις netbook οπως καποιος προτεινε, πεταμενα λεφτα ειναι παρα πολυ αργο Φίλε το netbook το πρότεινα για να μπορεί να το παίρνει μαζί του στο πανεπιστήμιο η όπου αλλού θέλει για σερφάρισμα και εργασίες κτλ. και στο σπίτι να έχει τον σταθερό για όλα τα άλλα+παιχνίδια. Για αυτό του είπα να πάρει ένα Desktop και ένα Netbook. Εγώ πάντως αυτό θα έκανα. Μία άλλη καλή λύση είναι Desktop+laptop,αλλά θα του βγει πιο ακριβά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα