Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο μεταπτυχιακό Σχεδίαση Διαδραστικών και Βιομηχανικών Προϊόντων και Συστημάτων και θα ήθελα τη βοήθειά σας στα πλαίσια εκπόνησης της διπλωματικής μου εργασίας με αντικείμενο τον τρόπο που κατασκευάζουμε τις ταυτότητές μας στο διαδίκτυο.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να με βοηθήσετε απαντώντας σε ένα online ερωτηματολόγιο σχετικά με τα διαδικτυακά προφίλ και τα Avatar σας. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου γίνεται ανώνυμα και δεν υπάρχει κανένας τρόπος προσδιορισμού σας, και ο χρόνος που θα χρειαστείτε είναι 5-15 λεπτά.

Παραθέτω τον σύνδεσμο όπου βρίσκεται το ερωτηματολόγιο:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGZhZlY0cEJPVTdCVU41cHl6Wkh5M0E6MQ#gid=0

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Παρακαλώ προωθήστε το συγκεκριμένο μήνυμα!!

Δημοσ.

Απάντησα στο ερωτηματολόγιο αλλά νομίζω οι τελευταίες ερωτήσεις που έχεις βάλει είναι στα όρια της νομιμότητας και είναι λίγο άκομψο να ρωτάς κάποιον για τέτοια προσωπικά προβληματα.

Δημοσ.

Φίλε μου, πρόκειται για επιστημονική έρευνα και αποτελεί μέρος του ερευνητικού στόχου.

Η ερώτηση έχει συνταχτεί από κοινωνιολόγο, και όλες οι απαντήσεις είναι προαιρετικές, δεν είναι απαραίτητο να απαντηθούν εάν κάποιος νοιώσει άβολα. Επίσης είναι τελείως ανώνυμο χωρίς τρόπο εντοπισμού.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συνεισφορά σου και την παρατήρηση :)

Δημοσ.

Δεν βρήκα κατάλληλο off – topic, υποθέτω εάν δεν βρίσκεται σε σωστό σημείο μπορεί να μετακινηθεί από κάποιον admin.

Πρόκειται για έρευνα και αφορά τα avatars συνεπώς έκρινα ότι μάλλον ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το section.

Δεν είμαι bot, είμαι φοιτήτρια και κάνω έρευνα για την διπλωματική μου εργασία.

Οποιαδήποτε συνεισφορά είναι πολύτιμη. Και πάλι ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...