Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για το κινητο αφηνω καθε χαζοταινια.δεν ειναι και ολες οι ταινιες η επιτομη της τέχνης.αν και εχει τυχει μερικες φορες που εχω πέσει εξω και η ταινια να αξιζει.

τι λες ρε μεγκαν συμφωνεις?

tumblr_m6pjmdD05X1qbxb03.gif

τι???οχι???που πηγε η γυναικεία αλληλεγγύη ε??

αυτο ηταν.αποχωρω απο τη συζητηση...

• Like 3
Δημοσ.

Μιας και μιλαμε για τεχνη, προκύπτουν καποιες ευλογες αποριες.

- Μπορούμε να μετρήσουμε και τις τσόντες (υψιστη μορφή τέχνης) ?

- Αν ναι, ποιες ? Αυτές που τυχόν έχουμε δει στο σινεμά :eek: , ή αυτές που εχουμε δει σε βίντεο.

- Αυτές που έχουμε δει με παρέα ή αυτές που έχουμε δει μόνοι μας ?

- Η παρέα να είναι του ιδίου φύλου ή του αντιθέτου ?

Οσον αφορά το ατυχές κατ' εμέ παράδειγμα με την Μέγκαν Φοξ και τα ανοιχτά πόδια, θεωρώ ότι οι περισσοτεροι από εμάς (και εμού συμπεραλαμβανομένου) δε θα προλαβαίναμε καν να τον 'χώσουμε' :X , όντας θύματα πρόωρου ατυχήματος...

Δημοσ.
- Μπορούμε να μετρήσουμε και τις τσόντες (υψιστη μορφή τέχνης) ?

δωσε πρωτα τον ορισμο της τεχνης.

τι σημαινει τεχνη; ξεκινα πρωτα απο αυτο.

Δημοσ.

οπα περιμενε. θα τα παω με την σειρα

1. καταρχην δεν ειναι 10 λεπτα. ειναι 20-30 οποτε βαλε 3 διαλλειματα σε μια ταινια αν την βλεπεις στην τηλεοραση. απο εμας κανεις.

2. δεν το καταλαβαινω αυτο

3. αμα εισαι χαζουλης και σου αρεσει ετσι καλα να παθεις. εγω μονο 720p βλεπω. στην χειροτερη dvdrip οταν δεν υπαρχει σε 720p

4. δεν ειμαστε ολοι πλουσιοι. και ο (ενας διασημος κιθαριστας, μου διαφευγει το ονομα του ) εμαθε να παιζει σε αυτοσχεδια κιθαρα που εφτιαξα απο σκουπιδια, αλλα εμαθε

5. η ταινια φταιει οχι αυτος που την κανει ff. αμα ολες τις ταινιες τις κανεις ff ομως τοτε εισαι για τα μπαζα

6. χαλαει την μαγια. για αυτο οταν βλεπεις ταινια πρεπει να την βλεπεις. οχι εχει φασαρια, δεν ακουω καλα, δεν βολευομαι, α μιλαω ολη την ωρα facebook και ετσι. αλλα οπως βολευετε ο καθενας

Προκαλεσες τον γαβρο πηρες την απαντηση σου τοσο απλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...