hurin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Το τοπικ μιλά για κινηματογράφο, αλλά όλοι μετράτε tv+torrent. Πόσες έχετε δει μέσα στη σκοτεινή αίθουσα?
gavros10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Το τοπικ μιλά για κινηματογράφο, αλλά όλοι μετράτε tv+torrent. Πόσες έχετε δει μέσα στη σκοτεινή αίθουσα? τι λογικη ειναι αυτη; δηλαδη αν εχω παει 20 φορες στον κινηματογραφο και ειμαι 18χρονων εχω δει μονο 20 ταινιες; τις αλλες δεν τις μετραω; αμα εχω δει αλλες 4214 απο video club και τηλεοραση και ξερω τα παντα δεν ειμαι σινεφιλ; πηγαινε εδω http://www.insomnia.gr/topic/281644-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B7%CF%85-%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1/ στις τελευταιες σελιδες γινεται ωραια συζητηση
hurin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 τι λογικη ειναι αυτη; δηλαδη αν εχω παει 20 φορες στον κινηματογραφο και ειμαι 18χρονων εχω δει μονο 20 ταινιες; τις αλλες δεν τις μετραω; αμα εχω δει αλλες 4214 απο video club και τηλεοραση και ξερω τα παντα δεν ειμαι σινεφιλ; πηγαινε εδω http://www.insomnia....μενο-επαγγελμα/ στις τελευταιες σελιδες γινεται ωραια συζητηση Χαχα, μην αρπάζεσαι. Το βρίσκω χαζό να λες ότι είδες μια ταινία όταν : 1. Διακόπτεται κάθε 10 λεπτά για διαφημίσεις 2. Τη βλέπεις σε 4/3 ενώ είναι γυρισμένη σε widescreen 3. Τη κατέβασες σε scr 4. Δεν έχεις προβολέα 5. Τη κάνεις FF γιατί βαρέθηκες 6. Τη σταματάς γιατί έχεις ραντεβού με τη γκόμενα και τη βλέπεις μετά από 2 μέρες κ.λ.π. 1
gavros10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχα, μην αρπάζεσαι. Το βρίσκω χαζό να λες ότι είδες μια ταινία όταν : 1. Διακόπτεται κάθε 10 λεπτά για διαφημίσεις 2. Τη βλέπεις σε 4/3 ενώ είναι γυρισμένη σε widescreen 3. Τη κατέβασες σε scr 4. Δεν έχεις προβολέα 5. Τη κάνεις FF γιατί βαρέθηκες 6. Τη σταματάς γιατί έχεις ραντεβού με τη γκόμενα και τη βλέπεις μετά από 2 μέρες κ.λ.π. οπα περιμενε. θα τα παω με την σειρα 1. καταρχην δεν ειναι 10 λεπτα. ειναι 20-30 οποτε βαλε 3 διαλλειματα σε μια ταινια αν την βλεπεις στην τηλεοραση. απο εμας κανεις. 2. δεν το καταλαβαινω αυτο 3. αμα εισαι χαζουλης και σου αρεσει ετσι καλα να παθεις. εγω μονο 720p βλεπω. στην χειροτερη dvdrip οταν δεν υπαρχει σε 720p 4. δεν ειμαστε ολοι πλουσιοι. και ο (ενας διασημος κιθαριστας, μου διαφευγει το ονομα του ) εμαθε να παιζει σε αυτοσχεδια κιθαρα που εφτιαξα απο σκουπιδια, αλλα εμαθε 5. η ταινια φταιει οχι αυτος που την κανει ff. αμα ολες τις ταινιες τις κανεις ff ομως τοτε εισαι για τα μπαζα 6. χαλαει την μαγια. για αυτο οταν βλεπεις ταινια πρεπει να την βλεπεις. οχι εχει φασαρια, δεν ακουω καλα, δεν βολευομαι, α μιλαω ολη την ωρα facebook και ετσι. αλλα οπως βολευετε ο καθενας
gatokoritso Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχα, μην αρπάζεσαι. Το βρίσκω χαζό να λες ότι είδες μια ταινία όταν : 1. Διακόπτεται κάθε 10 λεπτά για διαφημίσεις 2. Τη βλέπεις σε 4/3 ενώ είναι γυρισμένη σε widescreen 3. Τη κατέβασες σε scr 4. Δεν έχεις προβολέα 5. Τη κάνεις FF γιατί βαρέθηκες 6. Τη σταματάς γιατί έχεις ραντεβού με τη γκόμενα και τη βλέπεις μετά από 2 μέρες κ.λ.π. μεχρι το 3 λεω εχεις μια σωστη αποψη αλλα το μολις ειδα το 4 αντε ασε μας ρε τρολ μηπως να κανουμε και δωματιο μινι κινηματογραφο για την απολυτη εμπειρία?α και υπαρχουν καναλια που παιζουν χωρις διαφημισεις ή με ελαχιστες.. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Το τοπικ μιλά για κινηματογράφο, αλλά όλοι μετράτε tv+torrent. Πόσες έχετε δει μέσα στη σκοτεινή αίθουσα? Σωστό αυτό. Η εμπειρία του κινηματογράφου είναι κάτι πολύ διαφορετικό.
demessakis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπον ξεκιναω το παρον τοπικ για να δουμε ποσο φαν ειμαστε με τις ταινιες. Θα λεμε ποσες ταινιες πανω-κατω εχουμε δει στην ζωη μας(ακομα καλυτερα αν τις εχουμε βαθμολογηση κιολας στο Imdb) και ποιο ειναι το τοπ5 μας. Ξεκινω: Εχω δει περιπου 2020 ταινιες.( http://www.imdb.com/...le_type=feature ) Τοπ5 Τελευταία Έξοδος Ρίτα Χέϊγουόρθ Μονομάχος Fight Club There Will Be Blood Braveheart ( http://www.imdb.com/list/9JAOh9Orw9I/ ) Όντως έχεις δει, >2000, και βάζεις αυτές για τις 5 καλύτερες; Σίριουσλι; Με συγχωρείς, αλλά η εντύπωσή μου είναι πως, ή έχεις δει πολύ λιγότερες, ή η συντριπτική πλειοψηφία, είναι το πολύ απλά καλές. Καμιά πριν το 1990, έχεις δει; ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μερικές γενικές παρατηρήσεις: Ι) Όσες περισσότερες ταινίες βλέπουμε, δεν μας κάνουν περισσότερο σινεφίλ. ΙΙ) Αναφέρθηκε κάπου ο διαχωρισμός των ταινιών από τηλεόραση και "θείους" από τον κινηματογράφο. Το οποίο αν και είναι fail από μόνο του, θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράματα. - Πιστεύετε, πως παντού, υπάρχουν αξιόλογοι κινηματογράφοι; - Πιστεύετε πως όλα τα video clubs έχουν κλείσει; - Βγαίνουν όλες οι ταινίες σε κινηματογράφους (ακόμη και σε κινηματογράφους με μια αίθουσα); - Αξίζουν όλες οι ταινίες κινηματογράφο; - Γιατί να μην κάνουμε και έναν διαχωρισμό, σε απλούς κινηματογράφους, και κινηματογράφους όπως της εικόνας; 1
Pitzimpitzidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Oσο περιεργο κι αν φαινεται σε καποιους εγω εχω καταλογο απο την εποχη που νοικιαζαμε βιντεοκασετες.Ειχε ξεκινησει για πλακα με ενα γνωστο μου για το ποιες ταινιες εχουμε δει,εγω ευτυχως το κραταω ακομα. Πριν απο 1-1,5 χρονο τις ειχα μετρησει,γυρω στις 1600-1700 ηταν.Φυσικα κ δε συπεριλαμβανονται ελληνικες ταινιες(εκτος απ την εαρινη συναξις των αγροφυλακων). xaxa και γω στο club με το μετρημα δεν ειναι και τοσος κοπος καναμε και λιστες με κατι φιλους παλια με τοπ ταινιες απο παλια σε τετραδιο με ημερομηνια και βαθμολογια και μετα στο πισι notepad αλλα για ναμαι ειλικρινης δεν τις εχω μετρησει συνολο παλια βλεπαμε σχεδον μια την μερα ταιζαμε τον βιντεοκλαμπατζη εχω ριξει και ρυθμους , σινεμα πιο αραια imdb ειναι 639 αλλα λειπουν πολλες για Τηλεοραση που λετε μονο ερτ που κανει 1-2 μικρα διαλλειματα και παιζει τπτ αλλο εκτος απο τις ιδιες και τα ιδιες που παιζουν τα υπολοιπα
hurin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μερικές γενικές παρατηρήσεις: Ι) Όσες περισσότερες ταινίες βλέπουμε, δεν μας κάνουν περισσότερο σινεφίλ. ΙΙ) Αναφέρθηκε κάπου ο διαχωρισμός των ταινιών από τηλεόραση και "θείους" από τον κινηματογράφο. Το οποίο αν και είναι fail από μόνο του, θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράματα. - Πιστεύετε, πως παντού, υπάρχουν αξιόλογοι κινηματογράφοι; - Πιστεύετε πως όλα τα video clubs έχουν κλείσει; - Βγαίνουν όλες οι ταινίες σε κινηματογράφους (ακόμη και σε κινηματογράφους με μια αίθουσα); - Αξίζουν όλες οι ταινίες κινηματογράφο; - Γιατί να μην κάνουμε και έναν διαχωρισμό, σε απλούς κινηματογράφους, και κινηματογράφους όπως της εικόνας; Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από τη μπομπίνα και το πανί.
Pitzimpitzidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 δηλ τιβι dvd και λοιποι τροποι δεν παρακολουθεις; κι αν καλη ταινια δεν ερθει σε αιθουσες Ελλαδα εκει τι κανεις;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Αεροπλανάκι και σινεμά στο εξωτερικό. Αν θέλει κανείς βρίσκει λύσεις. Ακόμα θυμάμαι εκείνο το ταξίδι στην Τιμισοάρα για να δούμε το 4 months, 3 weeks & 2 days 5
Pitzimpitzidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 αμα ειναι κανα ασιατικο δηλ πετιεσαι π.χ κανα Μπανγκοκ ετσι για ΣΚ διακοπουλες; αυτο που γραφεις παιχτηκε στην Ελλαδα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο που γραφεις παιχτηκε στην Ελλαδα Το γνωρίζω αλλά το έπαιζε μόνο σε κάτι κινηματογράφους στην Αγία Βαρβάρα και στο Αιγάλεω, περιοχές που δε πάω ούτε κατά διάνοια. Πολύ λαϊκούρα. 2
demessakis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από τη μπομπίνα και το πανί. Εύχομαι να μην μετακομίσεις ποτέ σου, σε περιοχή, που να έχει μόνο μια αίθουσα κινηματογράφου, και να μην έχεις την δυνατότητα να δεις, όσες ταινίες θέλεις στο μεγάλο πανί. Το αν δεν θα έρχονται όλες οι ταινίες σε μια τέτοια αίθουσα, είναι άλλο θέμα, που η μη μετακόμισή σου, σε τέτοια περιοχή, δεν θα πρέπει να σε προβληματίζει . Αεροπλανάκι και σινεμά στο εξωτερικό. Αν θέλει κανείς βρίσκει λύσεις. Ακόμα θυμάμαι εκείνο το ταξίδι στην Τιμισοάρα για να δούμε το 4 months, 3 weeks & 2 days Χαίρομαι που δεν σε άγγιξε η κρίση, και έχεις την δυνατότητα, να πηγαίνεις σε απλούς κινηματογράφους στο εξωτερικό .
Pitzimpitzidis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 ναι βεβαια θελοντας να αποφυγει καποιος Αιγαλεα και Αγ Βαρβαρες παει να δει ταινια στην κοσμοπολιτικη Τιμοσοαρα απλα καθημερινα πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα