s91066 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Όλο το marketing της Apple βασίζεται σε μία "έξυπνη" στρατηγική. Όταν μιλάνε σε Αμερικάνους και λένε "World" εννοούν... τις ΗΠΑ! Οπότε, ότι και να πουν μέσα είναι. Στις ΗΠΑ το iPhone 4s έχει ισχυρές πωλήσεις και σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι ήταν πρώτο, αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω. Τα νούμερα πάντως είναι εντυπωσιακά για ένα τόσο ακριβό κινητό. Δείχνουν πόσο λάθος έκαναν οι Φιλανδοί...
FarCry Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Samsung Galaxy S III Dethrones Apple iPhone in US Sales http://www.mobilebloom.com/samsung-galaxy-s-iii-dethrones-apple-iphone-in-us-sales/2221359/
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Samsung Galaxy S III Dethrones Apple iPhone in US Sales http://www.mobilebloom.com/samsung-galaxy-s-iii-dethrones-apple-iphone-in-us-sales/2221359/ Εχουν 6 μέρες ακόμη να χαίρονται. Γιατί φαντάζομαι καταλαβαίνεις και εσυ πως οι πωλήσεις του 4s μειώθηκαν τον Αύγουστο μιας και περιμένουν όλοι το 5. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να μάθουμε τις συνολικές πωλήσεις του 4s μέχρι σήμερα. 1
IHateLove Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ν Τι δεν είσαι hater ρε φίλε όπου πετυχαίνω post σου όλο με το πόσο χάλια είναι η apple έχεις να κάνεις.Εντάξη είναι ακριβά για σένα (και για μένα).ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ!! τι σημαίνει Hater? εγώ απλά δεν γουστάρω όλο αυτό που γίνεται με την Apple, είτε σου αρέσει είτε όχι μας κοροϊδεύουν στα μούτρα. εγω απλώς αυτό επισημάνω, αποκεί και πέρα μου είναι εντελώς αδιάφορο αν πούλησε περισσότερα κομμάτια από την Samsung, αν όλοι οι διάσημοι έχουν iPhone, αν κέρδισε ένα ηλίθιο δικαστήριο. εγώ απλά δεν αποδέχομαι όλη αυτή τη σαπίλα τους. @billandos κλασική απάντηση, έχει παλιώσει αυτό φίλος... in any case, αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι το iPhone είναι για την εμφάνιση και το μήλο και το S3 για τα specification (το s3 δεν το λες και όμορφο σαν Design)
Professor Xavier Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ποπόόόόόό... πόσο μ'αρέσουν οι Ασιάτισες!!!!! Ψηφίζω ως καλύτερη την τρίτη απ'τα αριστερά! 1
Warner Bro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Το λατρεύω αυτό το κινητό. Είναι υπέροχο. Πιστεύω θα το προτιμούσα ακόμα και εάν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτό και σε ένα iPhone 4S.
tfd1978 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 @Professor Xavier Με τρέλλα λεμε! Και αυτο με τα λευκα επισης! Οσο για την θεμα οθονης, ειναι καθαρα θεμα γουστου. Μιλαω σαν "fanboy" (οχι φανατικος οπαδος/χουλιγκαν) της apple...μετα απο ολα τα iphone (και ενδιαμεσα παρα πολλα android) τωρα εχω το galaxy nexus. Μιλαμε για τρελλη βολεψη. Οθοναρα. Πολλες φορες δεν ανοιγω καν το ipad! Και πιο πριν, τα εκραζα κι ελεγα το πολυ μεχρι 4" οθονη και τετοια. Τωρα το 4s μου φαινεται απλη συσκευη. Ενα απλο κινητο. Οτι πρεπει για κινητο, σαν τηλεφωνο, με καποια εξτρα. Αλλα ειλικρινα η οθονη ειναι (δυστυχως) τετραετιας! Επισης το ιδιο (αν ισχυσει τελικα) θα ειναι και με 4" οθονη. Για μενα απλα απαραδεκτο με βαση την τεχνολογια και τις αναγκες του σημερα. Το minimum πια ειναι οι 4.3". Αντε να δουμε και το νεο Nexus, και τα lumia 820/920 απο κοντα, να δουμε τί θα παρουμε τελικα! 1
kostas_dr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μωρέ, μας βλέπω τελικά να μήν παίρνουμε τίποτα, αλλά κουβέντα να γίνεται
giwrgosd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ανυπομωνώ να δω την απάντηση της apple σε 4 μέρες !! Sent from my iPhone using Insomnia
lizart684 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλα η οθονη του galaxy ακομη να πιασει κ ουτε προκειτε τη retina display.. Οποτε το "οθοναρα" κολλαει μονο στο μεγεθος.. Anyway , οτι πουλησει μεχρι 12 Σεπτεμβρη.. Για τους υπολοιπους,περι ορεξεως.. Sent from my iPhone using Insomnia
REDODIN7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει πολύ καλή οθόνη. Είναι αλήθεια όμως ότι δεν το κουβαλάς τόσο εύκολα. Σε τσέπη δύσκολα μπαίνει. Στη δικια μου μια χαρα χωραει To κινητο ειναι τουμπανο με πολυ καλη οθονη
qsis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλα η οθονη του galaxy ακομη να πιασει κ ουτε προκειτε τη retina display.. Οποτε το "οθοναρα" κολλαει μονο στο μεγεθος.. Anyway , οτι πουλησει μεχρι 12 Σεπτεμβρη.. Για τους υπολοιπους,περι ορεξεως.. Sent from my iPhone using Insomnia καταλαβαινεις καθολου τι ειναι αυτο το "retina display" , ή το πετας ετσι για το χαιλικι ? το "retina" λοιπον που λες το εφτασε η samsung με το galaxy nexus (316 ppi) και συνεχιζει με το galaxy III (306 ppi) η οθονη του iphone διπλα σε αυτες μοιαζει με σπιρτοκουτο για αυτο ακολουθει (πλεον) τις εξελιξεις
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 καταλαβαινεις καθολου τι ειναι αυτο το "retina display" , ή το πετας ετσι για το χαιλικι ? το "retina" λοιπον που λες το εφτασε η samsung με το galaxy nexus (316 ppi) και συνεχιζει με το galaxy III (306 ppi) η οθονη του iphone διπλα σε αυτες μοιαζει με σπιρτοκουτο για αυτο ακολουθει (πλεον) τις εξελιξεις Ναι ε; http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/59961-image/Samsung-Galaxy-S-III-screen-comparison-Resolution.jpg Αλλο sub pixels άλλο κανονικά pixels. Μην κολλας μόνο στα νούμερα! 1
qsis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 ενταξει εχεις δικιο σε αυτο, δε λεω, ομως στη πραξη στα παραπανω κινητα δε βλεπεις καθολου πιξελ οποτε μπορουμε να πουμε οτι εφτασαν το "retina" ετσω κι ετσι με τα θετικα και τα αρνητικα μιας amoled ενα galaxy s2 παντως παρολο που ειναι non-pentile ειναι σαφως πιο ενοχλητικο στο διαβασμα παντως για μενα προτιμοτερη ειναι η οθονη του onex απο ολα τα παραπανω (και φυσικα iphone γιατι ειναι μικρουλα) γιατι στα περισσοτερα σημεια κερδιζει και ειχα διαφωνησει και παλιοτερα με αλλους κατοχους samsung για αυτο παρολο που χω και ο ιδιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα