Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει πολύ καλή οθόνη. Είναι αλήθεια όμως ότι δεν το κουβαλάς τόσο εύκολα.

Σε τσέπη δύσκολα μπαίνει.

μεγάλη τσέπη - μεγάλο κινητό!!:)

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για το 4ς μιλησα... Και σίγουρα κάποια τέτοια στατιστική θα χρησιμοποιούσουν: "Συνολικα iphone" λες κ εχει σημασία πόσα iphone 2G και 3G πουλήθηκαν πριν 4 χρόνια, ενώ έχουμε 2012. Σημασία έχει τι πωλήσεις κάνει το παρόν μοντέλο.

Και γω για το 4s μιλάω! Το s3 πέρασε μπροστά σε ρυθμό πωλήσεων τον Αύγουστο και όχι συνολικά. Το 4s νομίζω είχε πουλήσει αρχικά 4μυρια σε 3-4 ημέρες.

• Like 1
Δημοσ.

7 μύρια συσκευές σε Ασία, πως την παλεύουν με τόσες ίντσες; Με τα δύο χεράκια και έτσι;

/racism mode off

/racism mode on

Είναι το ιδανικό τους tablet.. Μάλλον.. :-D

/racism mode off

• Like 4
Δημοσ.

Και γω για το 4s μιλάω! Το s3 πέρασε μπροστά σε ρυθμό πωλήσεων τον Αύγουστο και όχι συνολικά. Το 4s νομίζω είχε πουλήσει αρχικά 4μυρια σε 3-4 ημέρες.

φίλε, καταλαβαίνω ότι σου αρέσουν τα μήλα, σε αρκετό κόσμο αρέσουν τα μήλα

αλλά το μήλο είναι πλέον σάπιο...

• Like 4
Δημοσ.

το οτι στην Ελλάδα και σε μερικές χώρες της Ευρώπης ένα s3/iphone κάνει περίπου όσο ένας κατώτατος μισθός δεν σημαίνει πως στην υπόλοιπη ευρώπη δεν κάνει τον ~μισό τους μισθό.(αγγλία κατώτερος μισθός 1300 ευρώ,λουξεμβούργο 1800...)

μην ξεχνας βεβαια πως τον κατωτατο μισθος σε χαμαλικες δουλειές τον έχει κανείς....στο εξωτερικο εννοω βεβαια...

σταματηστε επιτελους οι haters μεχρι και σε threat της samsung εκει το πατε συνεχεια...

• Like 1
Δημοσ.

Όσο κι αν με ξενερώνει η Apple γιατί πουλάει νταβατζιλίκια με τις τιμές της και δεν μιλάω μόνο για τα iPhone - iPad - iKatoura... Μιλάω και για τα iMac, τα Mac Book αλλά και για τα Mac Pro... Που εκεί ένα επαγγελματικό στήσιμο στο χρεώνει x2... Κι όχι ότι είναι η μόνη δηλαδή, αλλά όσο το έχω ψάξει αυτή το ξεσκίζει..!!.... Καταλήγω στο ότι μόλις βγει το αηΦόουν 5, πιστεύω ότι τα forums θα γεμίσουν μεταχειρισμένα SIII για πώληση ή ανταλλαγή με το 5άρι. Κι όχι γιατί είναι καλύτερο, αλλά γιατί είναι Apple... Ότι συνέβαινε κάποια χρόνια πριν με τα αυτοκίνητα. Αν υπήρχε οργάνωση στον καταναλωτισμό, οι ασυδοσίες των εταιριών θα μετριαζόντουσαν.

Πάντα πίστευα ότι ο έξυπνος καταναλωτισμός είναι μέρος της καθημερινής ουσιαστικής επανάστασης.

• Like 4
Δημοσ.

πουλήστε το σπίτι σας ρε όσοι δεν έχετε λεφτά!!! λύση υπάρχει...

@2απόπάνω

δεν είμαι hater, και εμένα μου αρέσει το λειτουργικό τους και το Design του κινητού. (από specification είναι μια κοροϊδία) απλά βλέπω στα forums κάτι καμμένα που πουλάνε και τα νεφρά τους για το μήλο (μιλάμε είναι tragic!)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν δεν είστε 14χρονα, μάθετε επιτέλους να διαβάζετε τι σας γράφουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πολύ καλή οθόνη. Είναι αλήθεια όμως ότι δεν το κουβαλάς τόσο εύκολα.

Σε τσέπη δύσκολα μπαίνει.

μια χαρα μπαινει σε τσεπη παιδια..εχω samsung galaxy note και παλι μια χαρα με βολευει...παλιοτερα ειχα με 7αρα ο8ονι ταβλετα και παλι χωρουσε μια χαρα στην κωλοτσεπη....κι οσοι το αποκαλουν παντοφλα πολυ απλα δεν τους υποχρεωσε κανεις να το αγορασουν...οσοι παλι πελατες τις apple κατηγορουν την samsung οτι βγαζει παντοφλες με πολυ μεγαλη ο8ονη σε 4-5 χρονια που 8α κανει το ιδιο και η apple τοτε δε 8α το νθεωρουν παντοφλα γιατι πολυ απλα το εκανε η apple.ετσι ελεγαν καποτε για τ ακινητα με 4αρα ο8ονη και οτι η 3.5αρα βοελευει μια χαρα στο iphone και δε θελουν μεγαλυτερη...αλλα μολις εβγαλαν με 4αρα ετρεξαν να το αγορασουν απο κει βλεπει κανεις ποσο στα8εροι ειναι στις αποψεις τους ολοι αυτοι αλλα μαλλον αυτο που λενε τριχα απο iphone τραβαει καραβι οποιος καταλαβε καταλαβε

Επεξ/σία από sabrewulf
  • Like 2
Δημοσ.

Και η συνέχεια γνωστή.Μετά θα βγάλουν το 5s....

Δεν μπορώ να καταλάβω την (λογική) μιας εταιρίας να κλειδώνει το Bluetooth,να μην έχεις υποδοχή για κάρτες μνήμης. Απλά σε υποχρεώνει να δίνεις ένα σορό λεφτά για το 64αρι η για το 32αρι.Που μια κάρτα μνήμης 32g έχει 24€ Π.χ.

Θα μου πεις είναι θέμα marketing..

Αλλά όχι και. 898€ 64g ( ελλαδα ) για 3.5" οθόνη

• Like 2
Δημοσ.

πουλήστε το σπίτι σας ρε όσοι δεν έχετε λεφτά!!! λύση υπάρχει...

@2απόπάνω

δεν είμαι hater, και εμένα μου αρέσει το λειτουργικό τους και το Design του κινητού. (από specification είναι μια κοροϊδία) απλά βλέπω στα forums κάτι καμμένα που πουλάνε και τα νεφρά τους για το μήλο (μιλάμε είναι tragic!)

Τι δεν είσαι hater ρε φίλε όπου πετυχαίνω post σου όλο με το πόσο χάλια είναι η apple έχεις να κάνεις.Εντάξη είναι ακριβά για σένα (και για μένα).ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...