Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μίλησα για ποιότητα κατασκευεις του desire hd απέναντι απο sg iii ...και μου συγκρίνεις ένα κινητό διετίας με ένα του σήμερα στα spec ...η HTC έχει χάσει για μένα σε θέμα ποιότητας πλέον κ κι κυρίαρχη πλεον μόνο η apple..δεν θα δώσω 700€ που κάνει το sg iii κ να πάρω πλαστικο...πιασε στα χέρια σου ένα desire hd και δες πως είναι ειναι το μόνο τηλ που έχω πάνω μου ΣΥΝΕΧΩΣ πάνω από 1.5 χρόνο μετά από το Nokia n900 που ειχα Linux :τρελό τηλ..φίλε με την τεχνολογία έχω πολυ τρέλα...έχω 34 τηλ από το πρώτο που πήρα μέχρι το 4s που περνώ αύριο στα χέρια μου.. έχω και το θρυλικό για μένα Qtec 9090...

Πλεον πουλάνε πλαστικούρες...δεν είναι fan τις apple αλλα τις ποιότητας...όπως ήταν κάποτε η ΝΟΚΙΑ...τις 4.7 ίντσες μπορείς να τις δουλέψεις με το ένα χέρι??

άρα με τι θέλεις να σου συγκρίνω το S3? με το hox? Πάλι και εκεί θα δεις την διαφορά.Και σε ποιότητα και σε επιδόσεις και σε υποστήριξη επίσημη ή ανεπίσημη...

Και κάτι άλλο,δεν κάνει πιά 670 Ευρώ αλλά 520...(πάντως μου αρέσει που όλοι κάνουν στρογγυλοποίηση κατα πάνω...εκτός αν τα 30 ευρώ δεν είναι αμελητέα ποσότητα...με αυτήν την λογική δεν κοστίζει 520 αλλά 490)

όσο για το 1 χέρι:

ναι,εγώ μπορώ.Και δεν είμαι ο γίγαντας yeti ούτε ο hulk.

Ότι κάνω στο κινητό είναι με ένα χέρι,εκτός αν θέλω να κάνω καμία gesture με 2/3 δάχτυλα που και 3 ιντσών να ταν,πάλι 2 χέρια θα χρειαζόταν.

Και το android είναι έτσι χτισμένο ώστε να γίνει η χρήση του με ένα χέρι,πόσα κουμπιά αναντικατάστατα υπάρχουν πάνω αριστερά στην οθόνη;

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...