Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ενταξει εχεις δικιο σε αυτο, δε λεω, ομως στη πραξη στα παραπανω κινητα δε βλεπεις καθολου πιξελ

ενα galaxy s2 παρολο που ειναι non-pentile ειναι σαφως πιο ενοχλητικο στο διαβασμα

παντως για μενα προτιμοτερη ειναι η οθονη του onex απο ολα τα παραπανω (και φυσικα iphone γιατι ειναι μικρουλα) γιατι στα περισσοτερα σημεια κερδιζει και ειχα διαφωνησει και παλιοτερα με αλλους κατοχους samsung για αυτο παρολο που χω και ο ιδιος

Δεν είπα ποτέ πως είναι ενοχλητικές οι pentile οθόνες. Εξάλλου ακόμη θεωρώ ενπωσιακη στο μάτι την οθόνη του note. Απλά δεν είδα ακόμη την "καθαρότητα" του iPhone σε οθόνη και ειδικά σε text κλπ (από τη στιγμή που πάντα είχα iPhone, είναι λογικό να μπορώ να βλέπω τις όποιες διαφορές).

Δημοσ.

καταλαβαινεις καθολου τι ειναι αυτο το "retina display" ' date=' ή το πετας ετσι για το χαιλικι ?

το "retina" λοιπον που λες το εφτασε η samsung με το galaxy nexus (316 ppi) και συνεχιζει με το galaxy III (306 ppi)

η οθονη του iphone διπλα σε αυτες μοιαζει με σπιρτοκουτο για αυτο ακολουθει (πλεον) τις εξελιξεις[/quote']

Πιστευω πως ηδη πηρες απαντηση και για αυτο ανασκευασες...αλλο το ειμαι κοντα σε αυτη την αναλυση και αλλο την φτανω..

Οοοταν τη φτΑσει θα το ξαναδουμε.

Και μεγεθος οθονης καθαρα με ιντζες δε μου λεει κατι.. Να θελω τσαντακι για το κινητο??

Τελικα δε το ελεγα ετσι για το"χαιλικι"

Sent from my iPhone using Insomnia

• Super Moderators
Δημοσ.

Πιστευω πως ηδη πηρες απαντηση και για αυτο ανασκευασες...αλλο το ειμαι κοντα σε αυτη την αναλυση και αλλο την φτανω..

Και μεγεθος οθονης καθαρα με ιντζες δε μου λεει κατι.. Να θελω τσαντακι για το κινητο??

εννοείς ppi όχι ανάλυση...

επιπλέον υπάρχουν τουλάχιστον 2 smartphones με μεγαλύτερο ppi από το iPhone, ένα της HT (Rezound) κι ένα της LG (Optimus LTE)...

• Like 1
Δημοσ.

Και μεγεθος οθονης καθαρα με δε μου λεει κατι.. Να θελω τσαντακι για το κινητο??

καθαρα με ιντζες εσενα μπορει να μη σου λεει , αλλα απο οτι φαινεται λεει της apple που μεγαλωνει επιτελους την οθονη της.. και σε διαφορες εργασιες η μεγαλυτερη οθονη ειναι πολυ πιο ευχρηστη

μπορει του billdanos ή εσενα να μη σας φαινονται εξισου καθαρες , ειναι ομως αρκετα καθαρες αφου δε διακρινεις τα πιξελ και οι οποιες συγκρισεις γινονται μονο με μικροσκοπια

στο να διαβασεις ομως ενα αρθρο σε μια σελιδα σε 3.5" ειναι περισσοτερο προβλημα οσο καθαρoτοτερη κι αν ειναι η εικονα , απο οτι ειναι σε 4.5"+

απλα εχει κουρασει ολη την ωρα να ακουμε το "retina" το οποιο δε σημαινει και τιποτα στη τελικη, ενα διαφημιστικο τρικ της apple ειναι που το χρησιμοποιει οπως και οποτε θελει.. παρε παραδειγμα το ipad 3 , αυτο γιατι ειναι retina δηλαδη?

μεχρι και το gs2 ειχε νοημα αυτη η υπεροχη των ρετινα πλεον δεν εχει και αν δε σου αρεσει η υλοποιηση της samsung , υπαρχουν ενα σωρο αλλες

οσο για τα τσαντακια, ειναι υπερβολες, εκτος αν φορατε τοσο κολλητα τζιν :P

tight+jeans+21.jpg

Δημοσ.

Μπράβο στη Samsung για το νουμερο που έκανε τις πρώτες 100 μέρες αλλά έλεος ρε παιδιά ,στην τελική τι να πεί και η Apple που μεγάλοι αναλυτές και πάλι προβλέπουν για πωλήσεις τις τάξεως των 10.000.000 συσκευές τις πρώτες 10 μέρες για το καινουργιο iPhone

Δημοσ.

Μπράβο η Samsung. Δεν περίμενα τέτοια επιτυχία. Άντε να σπάσει λίγο το μονοπώλιο ονόματι Apple όσον αφορά τα super smartphones.

Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το κινητό είναι αρκετά καλό, θα μπορούσε και καλύτερο βέβαια, αλλά... , τέλος πάντων αυτή την στιγμή είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση και το πιο απροβλημάτιστο κινητό που κυκλοφορεί στην αγορά.

Εγώ άς πούμε, έδωσα το προηγούμενο τηλέφωνο κι έσκασα και άλλα 150 και το πήρα, έχω κόψει το τσιγάρο εδώ και 4 χρόνια, προσωπικά έξοδα δεν έχω , οπότε το πήρα και το φχαριστιέμαι. Τόσο απλά.

Δημοσ.

Επίσης είναι απο τα λίγα κινητά που να μην θες να βάλεις aosp/aokp/cm.

Το οικοσύστημα της samsung είναι άπειρα βολικό...Μέσω των Samsung Apps η Samsung δίνει δωρεάν παιχνίδια επι πληρωμή(Modern Combat 3: Fallen Nation, Shadowgun: The Leftover και Asphalt 7: Heat )

Δημοσ.

Είδα εχθές από κοντά το sg3 το κινητό απλά χάλια για μενα που θέλω ποιότητα κατασκευεις.κάτοχος 2 iPhone 4 κ ενος HTC desire hd και από αύριο ενός ακόμα iPhone 4s..

Έπρεπε να πάρω ένα ακόμα τηλ και ήμουν ανάμεσα στο one x κ στο 4s

Το sg iii πολύ πλαστικουρα παρά πολύ παντόφλα..Δεν μπορώ να καταλάβω τι καλό έχει αυτό το τηλ εκτός τον 4πυρινκ και την οθόνη..έχω 2 χρόνια το HD DESIRE αλουμίνιο τρομερή κατασκευή κ οθόνη που στον ήλιο βλέπω πεντακάθαρα..έχω δει βιντεάκια με τι sg iii που η οθόνη του στο ήλιο είναι χαλία..Τι να το κανω τότε να το δουλεύω μόνο σε σκυαρα μερη..

Δημοσ.

Είδα εχθές από κοντά το sg3 το κινητό απλά χάλια για μενα που θέλω ποιότητα κατασκευεις.κάτοχος 2 iPhone 4 κ ενος HTC desire hd και από αύριο ενός ακόμα iPhone 4s..

Έπρεπε να πάρω ένα ακόμα τηλ και ήμουν ανάμεσα στο one x κ στο 4s

Το sg iii πολύ πλαστικουρα παρά πολύ παντόφλα..Δεν μπορώ να καταλάβω τι καλό έχει αυτό το τηλ εκτός τον 4πυρινκ και την οθόνη..έχω 2 χρόνια το HD DESIRE αλουμίνιο τρομερή κατασκευή κ οθόνη που στον ήλιο βλέπω πεντακάθαρα..έχω δει βιντεάκια με τι sg iii που η οθόνη του στο ήλιο είναι χαλία..Τι να το κανω τότε να το δουλεύω μόνο σε σκυαρα μερη..

για αρχή δες το http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=3077 και μετά σύγκρινε το με το one x,iphone 4 να δεις που υστερεί...

Όσο για την οθόνη,αλήθεια πιστεύεις θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στον ήλιο;Και θα σου φαίνεται πιο βολική μια 3.7 απότι μια 4.8;

Δημοσ.

Μίλησα για ποιότητα κατασκευεις του desire hd απέναντι απο sg iii ...και μου συγκρίνεις ένα κινητό διετίας με ένα του σήμερα στα spec ...η HTC έχει χάσει για μένα σε θέμα ποιότητας πλέον κ κι κυρίαρχη πλεον μόνο η apple..δεν θα δώσω 700€ που κάνει το sg iii κ να πάρω πλαστικο...πιασε στα χέρια σου ένα desire hd και δες πως είναι ειναι το μόνο τηλ που έχω πάνω μου ΣΥΝΕΧΩΣ πάνω από 1.5 χρόνο μετά από το Nokia n900 που ειχα Linux :τρελό τηλ..φίλε με την τεχνολογία έχω πολυ τρέλα...έχω 34 τηλ από το πρώτο που πήρα μέχρι το 4s που περνώ αύριο στα χέρια μου.. έχω και το θρυλικό για μένα Qtec 9090...

Πλεον πουλάνε πλαστικούρες...δεν είναι fan τις apple αλλα τις ποιότητας...όπως ήταν κάποτε η ΝΟΚΙΑ...τις 4.7 ίντσες μπορείς να τις δουλέψεις με το ένα χέρι??

• Super Moderators
Δημοσ.

τις 4.7 ίντσες μπορείς να τις δουλέψεις με το ένα χέρι??

γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς μόνο το ένα χέρι? με την ίδια λογική τι να δεις μέσα σε 3.5 ίντσες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...