Hal9000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ειδική εκδήλωση χθες στη Νέα Υόρκη, η Motorola παρουσίασε τρεις νέες συσκευές λίγους μήνες μετά την εξαγορά του τμήματος Mobility από τη Google, τα RAZR HD, RAZR M καιΤο RAZR HD θεωρείται από τα κορυφαία smartphones της εταιρείας με οθόνη 4.7' τεχνολογίας Super AMOLED και HD ανάλυση ενώ ξεχωρίζει για το πάχος των 8.4 χιλιοστών καθώς και για την τεράστια μπαταρία των 2500 mAh η οποία είναι σημαντικά μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο. Είναι κατασκευασμένο με το ίδοι Kevlar υλικό που είχε ο προκάτοχος του το οποίο το προστατεύει από κακομεταχείριση και ατυχήματα. Στα ενδότερα περιέχει διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 χρονισμένο στο 1.5Ghz, 1GB RAM, 8mp κάμερα με δυνατότητα εγγραφής Full HD Video, 16GB αποθηκευτικό χώρο καθώς και θύρα επέκτασης microSD. Και το Motorola Droid RAZR HD όπως και τα υπόλοιπα 2 μοντέλα που παρουσίασε η Motorola όπως το RAZR Maxx HD και το RAZR M, θα κυκλοφορήσουν με την έκδοση Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Μάλιστα η εταιρεία υπόσχεται ότι η αναβάθμιση σε Jelly Bean θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος και είναι πρόθυμη να χαρίσει $100 σε κάθε κάτοχο RAZR HD σε περίπτωση που βγει εκτός χρονοδιαγράμματος. Η Motorola δεν ανακοίνωσε τιμές για κανένα από τα τρία μοντέλα, αναφέροντας πάντως ότι θα κυκλοφορήσουν στην αγορά λίγο πριν το τέλος τους έτους. http://www.youtube.com/watch?v=K2zDApeDXJc Site: Motorola RAZR Series
mikegad Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα έρθει να το δούμε από κοντά πιστεύω πως θα είναι όμορφο. Γενικότερα πιστευω πως η φωτογραφία από πίσω το αδικεί λιγο.Να βγάλει η motorola άσχημο RAZR ,δεν νομίζω. Η τιμή του θα είναι άσχημη σίγουρα
JS v.i.p. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Άν και τα Motorola γενικά ήταν χάλια .... οφείλουμε να παραδεχτούμε οτι ήταν πρωτοπόρος της ασύρματης επικοινωνίας. Έχουν το καλύτερο σήμα από άλλα τηλέφωνα που έχω δει .... και άν η μπαταρία του κρατάει 40% παραπάνω από τα άλλα της αγοράς .... τότε σίγουρα είναι μια πολύ καλή πρόταση ..... το μόνο που μένει, και πολύ βασικό ... είναι η τιμή.
IHateLove Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 το google bar Που έχει πάνω στην οθόνη και είναι διάφανο είναι ωραίο, μπορεί να γίνει και σε άλλα κινητά αυτό?
nfsmw_gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ειμαι ο μονος που το βλεπει σαν αμερικανικο galaxy s3 αλλα με 1gb ram αντι για 2??
roman1989 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ όποτε πιάνω motorola στα χέρια μου δεν ξέρω που πάω και που βρίσκομαι στο menu. 2
chisao Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πάντως παίδες έχω μείνει υπερευχαριστημένος από το defy μου....
Meraklis56 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλιστα η εταιρεία υπόσχεται ότι η αναβάθμιση σε Jelly Bean θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος και είναι πρόθυμη να χαρίσει $100 σε κάθε κάτοχο RAZR HD σε περίπτωση που βγει εκτός χρονοδιαγράμματος. Αν και αποκλείεται μιας η google την αγόρασε,είναι μερικά απο τα μαθήματα που πρέπει να δοθούν στις υπόλοιπες εταιρίες που βγάζουν Android...σε κάποιες περισσότερο σε κάποιες λιγότερο
qsis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ευτυχώς δεν έβαλαν hard buttons , είναι τελείως γτπ Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
achilles_g_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Αν και αποκλείεται μιας η google την αγόρασε,είναι μερικά απο τα μαθήματα που πρέπει να δοθούν στις υπόλοιπες εταιρίες που βγάζουν Android...σε κάποιες περισσότερο σε κάποιες λιγότερο Ρίξε όμως και μια ματιά στο razr xt 910......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 πράγματι, είχαν πει για Ιανουάριο 2012 και πέρασαν πόσοι μήνες μέχρι να πάρει το ICS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα