johnbond Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Οπότε σου εύχομαι να να σου τύχει γρήγορα αυτό που έγραψα στο τέλος στο προτελευταίο post μου. Και μετά κάνουμε ότι κουβέντα θέλεις, και με τις ώρες. Μα δεν αμφισβητώ οτι με ένα ακριβό κουτί η όλη εμπειρία θα είναι καλύτερη... Εσύ όμως αμφισβητείς το αυτονοητο,οτι δηλαδή μπορείς με αυτό το κουτί να φτιάξεις ένα δυνατό gaming pc και να απολαμβάνεις τα παιχνίδια στον ίδιο βαθμό που θα τα απολάμβανες με ένα καλύτερο κουτί και να μην έχεις κανένα λειτουργικό πρόβλημα..
ninos30 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ρε συ johnbond, μην με κάνεις να επανέρχομαι συνέχεια στα ίδια. Γίνομαι βαρετός... Βάσει της θεωρίας που υποστηρίζω, όπως και οι περισσότεροι γνώστες του αντικειμένου, λέω πως στο κουτί-PSU-οθόνη δεν κοιτάω να καλύψω τα σημερινά μου μόνο θέλω. Κοιτάω ένα βήμα παραπέρα. Να ικανοποιήσω 2-3 μελλοντικές μου ανάγκες (που μπορεί και να μην τις χρειαστώ ποτέ). Τι θέλεις να σου απαντήσω, ότι με έναν δίσκο, μια VGA, δύο στικάκια RAM και ένα απλό cooler αν θα με καλύψει το commander. ΝΑΙ το πιθανότερο. Δεν θα έχω φυσικά ούτε το airflow ούτε τα temps, ούτε τον χώρο να συμμαζέψω τα καλώδια όσο ένα πραγματικά καλό κουτί, αλλά την δουλειά του θα την κάνει. Δεν με καλύπτει όμως ρε συ η απάντηση. Μερικά πράγματα έχουν και συναίσθημα. Ε δεν σου το βγάζει αυτό το Commander όσο και να το πιέζεις. Ένας enthousiast (και ο μέσος gamer εκεί ανήκει) το αγαπάει το PC του. Και το μόνο φυσικό αντικείμενο που έρχεται σε επαφή με αυτό είναι το Κουτί. Τα υπόλοιπα είναι τα οθόνη/mouse/NB Και για μελλοντικές χρήσεις μην πλατϊάσω πάλι. Νομίζω τα είπα... Υ.Γ. Και για να σε δικαιολογήσω ως ένα σημείο, αν με ρωτούσε κι εμένα κάποιος, κοίτα φίλε μέχρι 45 ευρώ δίνω για κουτί, ευρώ παραπάνω δεν έχω, μέχρι πρότινος θα του έλεγα το δικό σου. Προσφάτως μου έδειξε ένα παλικάρι το BitFenix Merc Alpha, και είμαι εκεί δαγκωτό κι ας μην έχει USB 3.0 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2012 από ninos30 1
johnbond Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Οκ χαίρομαι που τελικά συμφωνούμε,νομίζω ποτέ δε διαφωνήσαμε.. Απλά εγώ προσωπικά δεν είμαι συναισθηματικός με τα μηχανήματα.Αν μου κάνει τη δουλειά ειμαι ευχαριστημένος..Και 3-4 βαθμούς να έχω παραπάνω,δε με νοιάζει.Δε θα τους πληρώσω 100ευρώ.
ninos30 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Έκανα κι ένα edit παραπάνω για να συμφωνήσουμε περισσότερο. Το (Υ.Γ.) Και είδες πως σκέφτεσαι υποκειμενικά? Συνεχίζω πάντως να επιμένω πως ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει ένα κουτί των 50 ευρώ με ένα των 100...
TEOKOS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Συνεχίζω πάντως να επιμένω πως ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει ένα κουτί των 50 ευρώ με ένα των 100... Και καλά κάνεις.Τα πράγματα είναι απλά. Για όποιον δεν έχει την εμπειρία ενός καλού σύγχρονου κουτιού δεν θα του λείψει.Όποιος όμως είχε αυτήν την εμπειρία δε ξαναγυρνάει πίσω στις λαμαρίνες
hitman 21 original Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια διαβασα με προσοχη ολες τις γνωμες και τελικα δεν αλλαζω γνωμη,θα το παρω κι ας μου βγει και σε κακο αλλωστε το 2ο πισι μου ειναι,σε 5-6 χρονια που θα παω για το επομενο θα χω πληρη αποψη για την ΤΤ. thnx guys
antbyron Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικά θα συμφωνήσω με την λειτουργική σημασία της επιλογής ενός καλού κουτιού, που μόνο υποκειμενική δεν είναι!
ninos30 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια διαβασα με προσοχη ολες τις γνωμες και τελικα δεν αλλαζω γνωμη,θα το παρω κι ας μου βγει και σε κακο αλλωστε το 2ο πισι μου ειναι,σε 5-6 χρονια που θα παω για το επομενο θα χω πληρη αποψη για την ΤΤ. thnx guys Hitman επειδή σε πήραμε από τα μούτρα για την επιλογή σου. Σου έβαλα 3 Links από reviews από σοβαρά sites και μόνο καλά λόγια λένε. Οπότε αφού σου αρέσει κιόλας αισθητικά, όρμα!!! Το μόνο κακό που θα σου βγει ΙΣΩΣ στο μέλλον είναι ότι όταν θα μεγαλώσεις ίσως αλλάξει η αισθητική προσέγγισή σου του ωραίου. Κι εγώ ας πούμε όταν ήμουν μικρότερος, κοιτούσα μια κοπέλα λίγο κάτω από τα μάτια. Τώρα μου αρέσει να την κοιτάω λίγο κάτω από την μέση :devil: :devil: 4
hitman 21 original Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 ειναι πολυ space γι αυτο το παω,διαβασα κ τα λινκ που μου εστειλες κ εφυγα για τελικο ευχαριστω για την βοηθεια νινο. οταν παω γυρω στα 60 λες?γτ τωρα δεν ειμαι κ μικρος 35 χρονων-ετων ....εγω απο μικρος χουφτωνα δεν κοιταγα
ninos30 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 LOOOOOL. Μ'αρέσεις!!!! "Και σου λέγα εγώ, Χούφτωστην, Χούφτωστην!!!"
hitman 21 original Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 παιδες διαωασα πως η συγκεκριμενη καρτα γραφικων( http://www.skroutz.gr/s/431787/Gigabyte-Radeon-HD-7950-3GB.html?keyphrase=Gigabyte+7950+)που επελεξα να αγορασω βγαζει προβληματα ,ηχο στα ανεμιστηρακια και προβλημα στα γραφικα... ξερεται κατι περι αυτου του θεματος; Μην κλαιω τα 340 ευρα τσαμπα
johnbond Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί δεν παίρνεις αυτή; http://www.skroutz.gr/s/2199031/Gigabyte-GeForce-GTX-670-2GB.html Είναι λίγο εως πολύ πιο γρήγορη απο την 7950 και σχεδόν ίδια τιμή.
hitman 21 original Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 χμμμμ...αρχιζω να πιστευω (αν κ δεν ειμαι ειδικος) πως ισως ειναι γενικο το κακο με την συγκεκριμενη μαρκα οποτε σκεφτομουν να αποφυγω την gigabyte.....δεν ξερω,να δω τι θα πουν κ τα αλλα τα παιδια κ βλεπουμε
johnbond Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 χμμμμ...αρχιζω να πιστευω (αν κ δεν ειμαι ειδικος) πως ισως ειναι γενικο το κακο με την συγκεκριμενη μαρκα οποτε σκεφτομουν να αποφυγω την gigabyte.....δεν ξερω,να δω τι θα πουν κ τα αλλα τα παιδια κ βλεπουμε Πρόβλημα στα γραφικά δε νομίζω να έχει όπως λες... Θόρυβο κάνει αρκετό όταν ανέβουν οι στροφές αλλά όλες κάνουν τότε.
Ntinaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 δες κι αυτο το κουτακι http://www.msystems.gr/index.php?category=1220&product=14039 το εχω βαλει σε κατι πισι και ειναι καλο και μεσα και εξω και εχει και μπροστα usb 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα