Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχιζεις να μην μου απαντας πιο τροφοδοτικο εχεις... ετσι μονο για μονο γα να δουμε αν αξιζει να συνεχιστει αυτη η κουβεντα η οχι!!

Sorry δεν το είχα διαβάσει.

Το corsair CX600 v2 έχω και με καλύπει τέλεια.Το σύστημα δουλεύει σταθερότατα..Παλιότερα είχα την ati 7870(μη ρωτήσεις γιατί πήγα σε 560ti) και με εκείνη τα πήγαινε άριστα.

Πάντως αναγνωρίζω οτι έκανα λάθος στην αγορά τροφοδοτικού.Αν αγοραζα τώρα θα έπαιρνα το tx650 κυρίως λόγο της 5ετους εγγύσης έναντι 2 του δικού μου.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συνεχιζεις να μην μου απαντας πιο τροφοδοτικο εχεις... ετσι μονο για μονο γα να δουμε αν αξιζει να συνεχιστει αυτη η κουβεντα η οχι!!

stm00192 ηρεμησε!!!!!!ξερω απο ποστ την τρελα σου και σενα με τα τροφοδοτικα και καταλαβαινω οτι αυτη την στιγμη πατασ το f5 continiously για να δεισ τι τροφοδοτικο εχει....παντως πιστευω οτι εχει κανα cx600 η κανα αξιοπρεπεστατο thermaltake berlin βαρια κιολας (ενα δεν του προτεινε κανας τεχνικος κανα plaisio turbo x 550w)....δικιο εχεις στα υπολοιπα ποστ σχετικα με τα ΤΤ και σχετικα με το κουτι στην παροδο του χρονου και εσυ κ ο Νινο...αλλα δεν σκεφτονται ολοι ετσι...γιατι ως επι των πληστων υπαρχει αγνοια στους περισοτερους η πολυ απλα δεν θελουν να ασχοληθουν και να σπρωξουν χρημα τοσο οσο για ενα καλο ποιοτικο κουτι....εγω προσωπικα εδω και 5 χρονια ενα κουτι εχω..κ οταν το πηρα για τις τοτε εποχες εσκασα λεφτα...και ειναι της εν λογω εταιρειας που πλεον κραζουμε για την χαμηλη της ποιοτητα...αλλα με λιγες παρεμβασεις δικες μου πλεον στεγαζει το hw που θελω ....

Δημοσ.

Το corsair CX600 v2 έχω και με καλύπει τέλεια.Το σύστημα δουλεύει σταθερότατα..Παλιότερα είχα την ati 7870(μη ρωτήσεις γιατί πήγα σε 560ti) και με εκείνη τα πήγαινε άριστα.

Πάντως αναγνωρίζω οτι έκανα λάθος στην αγορά τροφοδοτικού.Αν αγοραζα τώρα θα έπαιρνα το tx650 κυρίως λόγο της 5ετους εγγύσης έναντι 2 του δικού μου.

Το downgrade από 7870 σε 560ti είναι όντως περίεργο, αλλά εγώ τουλάχιστον θα σεβαστώ την επιθυμία σου και δεν θα ρωτήσω. :-)

Το τροφοδοτικό σου έχει 3 χρόνια εγγύηση, όχι 2.

Δημοσ.

για μενα λαθος ειναι το κουτι...γιατι εχει τυχει κ το αγορασα για ενα απο τα μηχανηματα και εβαλα μυαλο στην τοποθετηση των hardware...γενικα ομως το συγκεκριμενο κ ακουγεται..κ μαζευει την σκονη ολου του δωματιου και στριμοκολα ειναι ολα...

Δημοσ.

Οκ με καλυψες και βεβαιωθηκα οτι μιλαω με ενα σοβαρο ατομο που μπορει να κανει παραγωγικη συζητηση!

Παντως η λογικη σου στην απαντηση σου προς τον νινο εχει καποιες τρυπες! Δλδ αν ξαφνικα εμενα αλλαξουν οι αναγκες μου πχ σε αποθηκευτικο χωρο και θελω να προσθεσω 4 - 5 σκληρους θα πρεπει να αλλαξω ολοκληρο το συστημα! Αν ξαφνικα αποφασισω οτι θελω να ασχοληθω σοβαρα με το gaming και θελω να τοποθετησω μια γομαροκαρτα ενω παραλληλα με καλυπτει ο επεξεργαστης μου θα πρεπει και παλι να αλλαξω ολο το συστημα? Η μηπως να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν προνοησα να παρω ενα κουτι που χωραει ανετα μακρυες καρτες και πανω απο τρεις σκληρου?

Η καθε φορα που αποφασιζω να αλλαξω καποιο κομματι και το κουτι η το τροφ δεν ειναι καταλληλο να τα ξανασκαω για καινουργια με τελικο συνολικο κοστος πολλαπλασιο απο αυτο που θα εδινα αν επερνα κατι αξιολογο απο την αρχη!

Η τεχνολογια σε psu, οθονες και κουτια δεν αλλαζει τοσο ραγδαια οσο στα υπολοιπα μερη οποτε αν γινει καταλληλη επιλογη εξαρχης αυτα τα τρια μερη μπορουν να χρησιμοποιηθουν και για 3-4 μελοντικα builds!

Δημοσ.

για μενα λαθος ειναι το κουτι...γιατι εχει τυχει κ το αγορασα για ενα απο τα μηχανηματα και εβαλα μυαλο στην τοποθετηση των hardware...γενικα ομως το συγκεκριμενο κ ακουγεται..κ μαζευει την σκονη ολου του δωματιου και στριμοκολα ειναι ολα...

Δε θα το υπερασπιστώ αλλο γιατί θα φανώ και γραφικός στο τέλος.Ένα απλό κουτί ειναι που όμως κάνει τη δουλειά του..

Ίσως μ'αρέσει γιατί φτιάχνω συστήματα απο το 1995..Τότε όλα τα κουτιά ήταν όντως τραγικά και στενάχωρα.Και τα τροφοδοτικά ακόμη χειρότερα,ότι είχε το κουτί μαζί.

Και χρειαζόσουν 4-5 κάρτες τότε..Γραφικών,ήχου,δικτύου,scsi controller.

Αυτές οι νέες μόδες βγήκαν πριν καμιά δεκαετία.

Δημοσ.

Stm καθόλη τη διαρκεια της συζήτησης συμφωνώ μαζί σου. Αν μου επιτρέπεις, όμως, κάνεις ένα μικρό λάθος: Πολλές φορές, δεν υπάρχει το μπάτζετ για ένα καλύτερο κουτί και τα περιθώρια είναι πολύ στενά. Πάρε για παράδειγμα το pc της υποφραφής μου. Γνωρίζω ότι δεν έχω καλό κουτί. Το μπάτζετ μου όμως ήταν Χ και δεν πηγαινε Χ +1 ευρώ. Τι έπρεπε να κάνω? Να πάρω 6850 αντί της 6870 και 4GB RAM για ένα καλύτερο κουτί?

Δημοσ.

Παντως η λογικη σου στην απαντηση σου προς τον νινο εχει καποιες τρυπες! Δλδ αν ξαφνικα εμενα αλλαξουν οι αναγκες μου πχ σε αποθηκευτικο χωρο και θελω να προσθεσω 4 - 5 σκληρους θα πρεπει να αλλαξω ολοκληρο το συστημα! Αν ξαφνικα αποφασισω οτι θελω να ασχοληθω σοβαρα με το gaming και θελω να τοποθετησω μια γομαροκαρτα ενω παραλληλα με καλυπτει ο επεξεργαστης μου θα πρεπει και παλι να αλλαξω ολο το συστημα? Η μηπως να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν προνοησα να παρω ενα κουτι που χωραει ανετα μακρυες καρτες και πανω απο τρεις σκληρου?

Το συγκεκριμένο κουτί δεν είναι τόσο χάλια όσο το φαντάζεστε..

Δίσκους ήδη έχω 3 και θα βάλω άλλον ένα σύντομα.

Καρτα γραφικών χώραγε την 7870 που ήταν γομάρι και είχε λίγο χώρο ακόμη..Υπάρχουν και μεγαλύτερες;

Αυτό που λέω είναι οτι κάνει τη δουλειά του που έχει φτιαχτεί ένα κουτί.

Και φυσικά συμφωνούμε οτι αν υπάρχει διαθέσιμο budget καλό είναι να επενδυθεί και σε καλό κουτί.

Απλά δε θα ηθελα να κούσω οτι κάποιος έκοψε απο την κάρτα γραφικών ή τον επεξεργαστή για ένα καλύτερο κουτί.

Δημοσ.
Stm καθόλη τη διαρκεια της συζήτησης συμφωνώ μαζί σου. Αν μου επιτρέπεις' date=' όμως, κάνεις ένα μικρό λάθος: Πολλές φορές, δεν υπάρχει το μπάτζετ για ένα καλύτερο κουτί και τα περιθώρια είναι πολύ στενά. Πάρε για παράδειγμα το pc της υποφραφής μου. Γνωρίζω ότι δεν έχω καλό κουτί. Το μπάτζετ μου όμως ήταν Χ και δεν πηγαινε Χ +1 ευρώ. Τι έπρεπε να κάνω? Να πάρω 6850 αντί της 6870 και 4GB RAM για ένα καλύτερο κουτί?[/quote']

Κατα την ταπεινη μου αποψη ναι αυτο επρεπε να κανεις! Η χασουρα σε αποδοση που θα ειχες θα ηταν μηδαμινη... και ετσι και αλλιως ειδικα την καρτα ειτε την μια ειχες ειτε την αλλη πανω κατω την ιδια περιοδο θα χρειαζοσουν αλλαγη! Οσο για την μνημη ξερεις και εσυ πολυ καλα οτι τα 4gb ειναι υπεραρκετα για την χρηση που κανεις!

Επισης να μην ξεχναμε οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για ενα ΤΤ που κοστιζει ουτε λιγο ουτε πολυ 130Ε. Σε αυτή την τιμη περιπου υπαρχουν πολυ πολυ πολυ καλυτερα κουτια!!

Δημοσ.

Τίποτα απ' ότι σου έγραψα δεν είναι υποκειμενικά. Το μόνο υποκειμενικό είναι η επιλογή ενός κουτιού μεταξύ κάποιων ομοίων σε δυνατότητες, για αισθητικούς λόγους.

Ανέφερα αντικειμενικές δυσκολίες που θα συναντήσει κάποιος ή upgrades που είναι πιθανό να κάνει ένας gamer/advanced user στο PC του. Θα πάρω το πιο ακραίο που είπα δλδ βρίσκεις περίεργο να θελήσει κάποια στιγμή να βάλει υδρόψυξη? Θα κοιτάει ΚΑΙ για κουτί τότε? Και δεν σου λέω καμιά customia των 500 ευρω. Την απλή Η100 να θελήσει δεν μπορεί. Εσύ μάλλον κρίνεις με υποκειμενικά κριτήρια και δεν κοιτάς τις πιθανές αυριανές ανάγκες κάποιου τρίτου

Η επιλογή που έκανες στο Enermax μιας που το έφερες ως παράδειγμα, εννοείται πως ήταν μέγα λάθος. Τέτοιο PSU θα έπαιρνες αν ήθελες ένα σοβαρό μηχάνημα για το γραφείο σου για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου σκάσει ποτέ. Ή για ένα HTPC με μοναδική χρήση το HDTV playback. Για ένα PSU σπιτιού που τις περισσότερες φορές σημαίνει ΚΑΙ gaming, δεν αγοράζεις PSU των 400Watt! Εν αντιθέσει αν είχες πάρει το αντίστοιχο Enermax των 600-650W (και τα είχες σκάσει τότε) τώρα θα είχες ένα χαμόγελο κολλημένο στα αυτιά και το πιθανότερο δεν θα το άλλαζες και ποτέ (τρόπος του λέγειν).

Και λέγοντας αυτό για τα 4-5 χρόνια απλά υπερθεματίζεις σε αυτά που λέω. Εσύ αν θες πέτα τα όλα. Εγώ από εκείνο το PC θα κρατήσω το κουτάκι μου (P182 6 years and counting), το PSU μου (TT Toughpower 750M 5 years and counting; αυτό μετακόμισε στο HTPC γιατί πριν 3 χρόνια βρήκα σε τρελή ευκαιρία ένα Seasonic M12D-750 κι αυτά δεν τ'αφήνεις ;)) και την οθονίτσα μου (HP ZR24w, 2 years and counting, και μάλλον δεν θα αλλαχθεί ποτέ έως ότου η O-LED γίνουν προσιτές προς το κοινό). B).

Κι έκτοτε, ουουουου αλλαγές να θες στο υπόλοιπο HW. Μόνο ένα θα σου πω 2 φορές είχαμε την εναλλαγή AMD-Intel (AMD A64 X2 3800-> Intel E8600 -> AMD 960T -> Intel 3570k)

Τα πλήρωσα μία καλά, και θα τα έχω να τα χαίρομαι :ph34r:

Υ.Γ.

@DINO

Εγώ θα έπαιρνα κουτί με 20 ευρώ ή θα δανειζόμουν από φίλο και στην πρώτη ευκαιρία ένα κουτάκι σαν το Silencio που σου αρέσει ;)

• Like 1
Δημοσ.

@DINO

Εγώ θα έπαιρνα κουτί με 20 ευρώ ή θα δανειζόμουν από φίλο και στην πρώτη ευκαιρία ένα κουτάκι σαν το Silencio που σου αρέσει ;)

Tώρα μου έχει κολλήσει το fractal arc midi. Έχω πάθει έρωτα λέμε. Θα το πάρω κάποια στιγμή το @@@ και θα ανεβάσω φωτος

Δημοσ.

Μην το βάζεις σε spoiler. Και μαμώ τα κουτάκια είναι. Να μια καλή περίπτωση που κάποιος δεν χρειάζεται να πάει σε κουτί των 150. Από τα μετριότατα TT, ASUS, CM, Aerocool κλπ του 50αρικου, πάς σε μια κουτάρα των 80-90 ευρώ ;)

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι,

Έχω δει το κουτί aerocool strike x το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ αισθητικά.Μέχρι τώρα είχα ένα παλιό Turbo-X και λέω να το πετάξω γιατί έχει καταντήσει αηδία.Τι λέει το κουτάκι αυτό είναι καλό?Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα?

Δημοσ.

Νινο

Η υδρόψυξη είναι το μόνο που δε μπορεί να πάρει το commander.

Δίσκους παίρνει μπόλικους,κάρτες γραφικών όσο μακριές θες,έχει καλό αερισμό,ψύκτρες χωράει αρκετά μεγάλες(δεν έχω ψάξει συγκεκριμένα ποιές) και κάνει 41ευρώ.

Για κάποιον λοιπόν που φτιάχνει ένα pc για να παίζει παιχνίδια είναι μια χαρά.

Η ποιότητα του είναι μέτρια,αλλά υποθέτω οτι ένας gamer δε νοιάζεται και τόσο.

Για μερικές extreme καταστάσεις (υδρόψυξη,τριπλά sli ,μεγάλη ησυχία κτλ) δεν κάνει..

Επίσης αν θες καλά υλικά και ποιότητα κατασκευής επίσης δεν κάνει.

Διαφωνείς σε κάτι απο αυτά;

δες και user reviews. οι πιο πολλοί είναι ευχαριστημένοι

http://www.testfreak...commander-ms-i/

Δημοσ.

Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να μετρηθούν ή να γραφτούν έτσι εύκολα σε γραμμές ή σε γραφήματα. Μπορώ να σου απαντήσω πάρα πολύ εύκολα σε αυτά που ρωτάς (μιλάς για καλό αερισμό και temps του Commander συγκρίνοντάς τες με τι?) αλλά νομίζω πως δεν είναι δόκιμο πλέον και δεν νομίζω ότι θα μας βγάλει κάπου.

Οπότε σου εύχομαι να να σου τύχει γρήγορα αυτό που έγραψα στο τέλος στο προτελευταίο post μου. Και μετά κάνουμε ότι κουβέντα θέλεις, και με τις ώρες.

Υ.Γ. Και για να μην νομίζεις ότι υπεκφεύγω, θα σου πω ξεκάθαρα πως ΟΧΙ φυσικά και δεν είναι καλά ειδικά για έναν gamer. Ένα μετριότατο κουτί είναι. Το ότι σου φτάνει εσένα (και καλά κάνεις) δεν σημαίνει ότι κάνει για τους υπόλοιπους.

Και ποιο είναι το testfreaks μην τρελαθούμε κιόλας!!! Έχει βάλει ένα Poll και έχουν ποστάρει 60 άτομα με το ζόρι, εκ των οποίων οι πάνω από τους μισούς θα είναι υπάλληλοι της ΤΤ. Μπες σε κανα σοβαρό forum όπου εκεί οι τρολατζήδες δεν έχουν θέση (και τρώνε ban με την μία) και λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Α και κάθε poll παίρνει δεκάδες εκατοντάδες ψήφους...

@Manos5686

Εννοείται πως πας αρκετά κλικ πάνω. Πάντα υπάρχει και το καλύτερο όμως. Την αισθητική μου επιτρέπεις να μην την σχολιάσω, ε? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...