Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιος κατεβάζει από Κινητό?

σε 2 ώρες η μπαταρία θα τα φτύσει

δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος

θα πρέπει να είσαι συνέχεια σε περιοχή που πιάνεις Wifi

καλά ξημερώματα δηλαδή...

Εγώ που είμαι φαντάρος...

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλό! Θα μπορώ π.χ να αγοράσω ένα κινεζοtablet, να το έχω συνεχώς στην πρίζα να κατεβάζει και να έχω έτσι ένα εντελώς αθόρυβο κατεβαστήρι!!!

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλό! Θα μπορώ π.χ να αγοράσω ένα κινεζοtablet, να το έχω συνεχώς στην πρίζα να κατεβάζει και να έχω έτσι ένα εντελώς αθόρυβο κατεβαστήρι!!!

Ακριβώς... Πες το κι έτσι...

Δημοσ.

Για αυτούς που λένε ποιος και πως κατεβάζει με torrent από κινητό: Εγώ φίλε, πριν 5 χρόνια με το Νοκια Ν91 (με το σκληρό δίσκο 4GB) με λειτουργικό Symbian s60v3, είχα την εφαρμογή SymTorrent και είχα κατεβάσει μέσω αυτής, σε 20 ώρες, ολόκληρο το παιχνίδι Killzone που είχε βγει τότε για το PSP (~600mb). Μια χαρά την έκανε αυτή τη δουλειά ένα κινητό με 206mhz επεξεργαστή και μπαταρία 900mah...

Δημοσ.

ειναι τεραστια σπαταλη πορων τα pc για κατεβαστηρια , πιστευω οτι οσο περναει ο καιρος θα εχουμε ολο και πιο καταλληλες συσκευες για τετοιες δουλειες με android (οχι απαραιτητα κινητα και tablet)

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ ρε παιδιά κατεβάζω μόνο από το κινητό, το συνδέω στο media player και τα βλέπω.pc δουλεύω μόνο όταν θέλω να σινταρω σε ελληνικό σερβερ για το ρατιο μου.στο στρατό το blade το φόρτιζα 3 φορές, κατέβαζα ταινία και την βλέπαμε μετά στο κψμ

Swyped from my SII using Insomnia App

Δημοσ.

seeders έχει φίλε μου...... κάτι άλλο με τις ρυθμίσεις πρέπει να παίζει......

και εμένα από το πρωί δεν κατεβάζει τίποτα

1300 και κατι ψιλα ειναι οι seeders.αλλαη ταχυτητα οπως.παντα στο μηδεν αλλα το κανει αυτο μονο απο ενα συγκεκριιμενο σαιτ.απο κατι αλλα κατεβαζη κανονικα.και εγω αυτο πιστευω κατι μετης ρυθμισεις θα ειναι.αν χρειαζετε προσθετες ρυθμισεις και γνωριζει καποιος ας μας βοηθησει

Δημοσ.

Αυτα ειναι τωρα δε θα βλεπουν την ip σου αλλα κατευθειαν τον αριθμο του τηλεφωνου και θα σου κανουν και ντριν να σου πουν τι πληρωνεις για το πειρατικο που κατεβασες , το καλυτερο θα ηταν να στο βαλουν ανακοινωση στο fb παντως να κανεις και like.

Δημοσ.

Αχρήστο για μένα το προγράμμα αυτο. Πιο χρήσιμο είναι για μένα να έλεγχο την κατάσταση τον torrent μέσω team viewer απο το να κατεβαζω torrent στο Κινητο

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Αυτα ειναι τωρα δε θα βλεπουν την ip σου αλλα κατευθειαν τον αριθμο του τηλεφωνου και θα σου κανουν και ντριν να σου πουν τι πληρωνεις για το πειρατικο που κατεβασες , το καλυτερο θα ηταν να στο βαλουν ανακοινωση στο fb παντως να κανεις και like.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Πολυ καλό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...