Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εταιρεία BiTorrent ανακοίνωσε την δοκιμαστική (beta) έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος μTorrent, αυτή τη φορά όμως για την πλατφόρμα του Android.Το μTorrent για Android είναι συμβατό με τις εκδόσεις 2.1 και άνω και διαθέτει έστω και σε αρχικό στάδιο, δυνατότητα για αναζήτηση torrents μέσα από την εφαρμογή. Ακόμα υποστηρίζονται οι συνδρομές RSS και δεν υπάρχει κάποιο όριο στο μέγεθος των αρχείων ή στη ταχύτητα με την οποία μπορείτε να κατεβάσετε τα torrents σας, εκτός από αυτά που θέτει ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας.

Για την ώρα η BitTorrent δε σκέφτεται να κυκλοφορήσει το μTorrent σε iOS, μια κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί ανώφελη αν συνδυαστεί με τους κανόνες που ισχύουν για το App Store της Apple.

File.png Download: μTorrent για Android (Play Store)

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος κατεβάζει από Κινητό?

σε 2 ώρες η μπαταρία θα τα φτύσει

δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος

θα πρέπει να είσαι συνέχεια σε περιοχή που πιάνεις Wifi

καλά ξημερώματα δηλαδή...

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα.εγω προσπαθω να κατεβασω τορεντ από ενα συγκεκριμενο σαιτ.αλλα δεν ανεβαζει καθολου ταχυτητες γιατι?

Δημοσ.
Καλημερα.εγω προσπαθω να κατεβασω τορεντ από ενα συγκεκριμενο σαιτ.αλλα δεν ανεβαζει καθολου ταχυτητες γιατι?

Φίλε μου δυστυχώς δεν υπάρχουν seeders:-(

Δημοσ.

Ποιος κατεβάζει από Κινητό?

σε 2 ώρες η μπαταρία θα τα φτύσει

δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος

θα πρέπει να είσαι συνέχεια σε περιοχή που πιάνεις Wifi

καλά ξημερώματα δηλαδή...

σε μεγαλα πακετα (οπως τη προσφορα που ειχε η wind με τα 30 GB) κατεβαζεις και απο 3g

στο στρατο κατεβαζα αβερτα torrent

επισης υποθετικο σεναριο..

εισαι στη δουλεια και εχεις wifi

κατεβαζεις ο,τι torrent θες (ακομα και hd) , μετα πας σπιτι σου βαζεις το κινητο σε hdmi του κοτσαρεις και υποτιλους (με κανα bs player που βρισκει και μονο του) και βλεπεις αυτο που θες να δεις με την ελαχιστη δυνατη καταναλωση και χωρις χρηση pc γλιτωνοντας χρονο

αν εχεις θεματα μπαταριας εχε το στο φορτιστη

θεμα χωρου δεν εχουν οι συγχρονες συσκευες

δεν ειπαμε να εχεις ολη τη ταινιοθηκη σου εκει, αλλα μπορεις να βαλεις αρκετο πραγμα

στο θεμα μας παντως..

χαιρομαι που ηρθε το μtorrent , καλοι και οι αλλοι clients αλλα προτιμω το συγκεκριμενο , θα το δοκιμασω και ελπιζω να μη με απογοητευσει

• Like 1
Δημοσ.

εγω την εφαρμοζω αρκετα παντως , ειδικα πλεον που ξεπεραστηκε το ζητημα με του υποτιτλους σε hd αρχεια (γιατι με hw acceleration που θελουν τα .mkv δε περνουσαν οι υποτιτλοι στην οθονη )

δυστυχως ομως χρειαζεται να εχει καποιος jelly bean για να εχει αυτη την επιλογη

ΥΓ δε μου δουλευει καλα παντως εμενα το μtorrent , δε ξεκιναει να κατεβαζει , θα προτιμησω τον adownloader που δουλευει αψογα και πιανει τις ιδιες ταχυτητες με το pc (εως 1.5 MB/s)

Δημοσ.

Φίλε μου δυστυχώς δεν υπάρχουν seeders:-(

seeders έχει φίλε μου...... κάτι άλλο με τις ρυθμίσεις πρέπει να παίζει......

και εμένα από το πρωί δεν κατεβάζει τίποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...