Hal9000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Η εταιρεία BiTorrent ανακοίνωσε την δοκιμαστική (beta) έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος μTorrent, αυτή τη φορά όμως για την πλατφόρμα του Android.Το μTorrent για Android είναι συμβατό με τις εκδόσεις 2.1 και άνω και διαθέτει έστω και σε αρχικό στάδιο, δυνατότητα για αναζήτηση torrents μέσα από την εφαρμογή. Ακόμα υποστηρίζονται οι συνδρομές RSS και δεν υπάρχει κάποιο όριο στο μέγεθος των αρχείων ή στη ταχύτητα με την οποία μπορείτε να κατεβάσετε τα torrents σας, εκτός από αυτά που θέτει ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας. Για την ώρα η BitTorrent δε σκέφτεται να κυκλοφορήσει το μTorrent σε iOS, μια κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί ανώφελη αν συνδυαστεί με τους κανόνες που ισχύουν για το App Store της Apple. Download: μTorrent για Android (Play Store) 1
johnniewolker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτα ειναι... Πειρατεια και επισημα στο κινητο, tablet κλπ 1
hackerW32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 επιτελους, και εψαχνα κανα καλο bitorrent client τοσο καιρο..
REDODIN7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 επιτελους, και εψαχνα κανα καλο bitorrent client τοσο καιρο.. Υπαρχει και το Bittorrent
linkinpark4175 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Αντε καιρος για ένα port και προς Linux μεριά επιτελους, και εψαχνα κανα καλο bitorrent client τοσο καιρο.. Και το aDownloader μια χαρα δουλειά κανει
IHateLove Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιος κατεβάζει από Κινητό? σε 2 ώρες η μπαταρία θα τα φτύσει δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος θα πρέπει να είσαι συνέχεια σε περιοχή που πιάνεις Wifi καλά ξημερώματα δηλαδή... 2
FELIX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 υπαρχουν tablets,media palyers,netbooks με android.εκει ισως ειναι χρησιμο.android δεν σημαινει μονο κινητο. 8
Skylined Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Με ttorrent pro έχω δει μέχρι και 1.8mb/sec στο tablet, όσο πιάνει και στο pc δηλαδή.
satmen Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα.εγω προσπαθω να κατεβασω τορεντ από ενα συγκεκριμενο σαιτ.αλλα δεν ανεβαζει καθολου ταχυτητες γιατι?
vaiosnov Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα.εγω προσπαθω να κατεβασω τορεντ από ενα συγκεκριμενο σαιτ.αλλα δεν ανεβαζει καθολου ταχυτητες γιατι? Φίλε μου δυστυχώς δεν υπάρχουν seeders:-(
qsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιος κατεβάζει από Κινητό? σε 2 ώρες η μπαταρία θα τα φτύσει δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος θα πρέπει να είσαι συνέχεια σε περιοχή που πιάνεις Wifi καλά ξημερώματα δηλαδή... σε μεγαλα πακετα (οπως τη προσφορα που ειχε η wind με τα 30 GB) κατεβαζεις και απο 3g στο στρατο κατεβαζα αβερτα torrent επισης υποθετικο σεναριο.. εισαι στη δουλεια και εχεις wifi κατεβαζεις ο,τι torrent θες (ακομα και hd) , μετα πας σπιτι σου βαζεις το κινητο σε hdmi του κοτσαρεις και υποτιλους (με κανα bs player που βρισκει και μονο του) και βλεπεις αυτο που θες να δεις με την ελαχιστη δυνατη καταναλωση και χωρις χρηση pc γλιτωνοντας χρονο αν εχεις θεματα μπαταριας εχε το στο φορτιστη θεμα χωρου δεν εχουν οι συγχρονες συσκευες δεν ειπαμε να εχεις ολη τη ταινιοθηκη σου εκει, αλλα μπορεις να βαλεις αρκετο πραγμα στο θεμα μας παντως.. χαιρομαι που ηρθε το μtorrent , καλοι και οι αλλοι clients αλλα προτιμω το συγκεκριμενο , θα το δοκιμασω και ελπιζω να μη με απογοητευσει 1
kostas_dr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είναι άσχημη σαν ιδέα. Πάντως πρέπει να το έχεις συνέχεια στον φορτιστή.
qsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 εγω την εφαρμοζω αρκετα παντως , ειδικα πλεον που ξεπεραστηκε το ζητημα με του υποτιτλους σε hd αρχεια (γιατι με hw acceleration που θελουν τα .mkv δε περνουσαν οι υποτιτλοι στην οθονη ) δυστυχως ομως χρειαζεται να εχει καποιος jelly bean για να εχει αυτη την επιλογη ΥΓ δε μου δουλευει καλα παντως εμενα το μtorrent , δε ξεκιναει να κατεβαζει , θα προτιμησω τον adownloader που δουλευει αψογα και πιανει τις ιδιες ταχυτητες με το pc (εως 1.5 MB/s)
andreadimaster Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου δυστυχώς δεν υπάρχουν seeders:-( seeders έχει φίλε μου...... κάτι άλλο με τις ρυθμίσεις πρέπει να παίζει...... και εμένα από το πρωί δεν κατεβάζει τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα