devill0 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Γεια σας.Εχω σtο λαπτοπ ubuntu 12.04 32bit,το λαπτοπ ειναι Lenovo G560 i3,3Gb,GeForce 310m...Το προβλημα που εχω ειναι οτι η gpu σηκωνει υψηλες θερμοκρασιες με το παραμικρο και να δουλευει συνεχως το fan ενω ο cpu δεν ανεβαζει πανω απο 40C οτι και να κανω...Το θεμα ειναι οτι αλλαξα και παστα εβαλα Artic silver 5 και στη gpu δεν επεσε καθολου η θερμοκρασια...Τι αλλο μπορω να κανω? Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2012 από devill0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Εχεις βαλει τον driver της nvidia ή εισαι με τον nouveau? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 εχω βαλει το driver της nvidia 304.43 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δες άμα έχεις και κάρτα γραφικών Intel άμα εχεις θα φανεί στην εντολή > lspci | grep VGA Και διόρθωσε το στο bios να βλέπει την Intel . Το ίδιο έχω κάνει στο ThinkPad edge e320 αλλά έχει ATI και Intel Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2012 από jemadux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TONIDEMIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 χυδαίος με την καλή έννοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δες άμα έχεις και κάρτα γραφικών Intel άμα εχεις θα φανεί στην εντολή > lspci | grep VGA Και διόρθωσε το στο bios να βλέπει την Intel . Το ίδιο έχω κάνει στο ThinkPad edge e320 αλλά έχει ATI και Intel > devill0@devill0-G560:~$ lspci | grep VGA 01:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation GT218 [GeForce 310M] (rev a2) devill0@devill0-G560:~$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 το παιδι δεν εχει intel GPU απ'οτι φαινεται απο την εντολη παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Lm sensors εχεις?αν οχι βαλε και ανεβασε το αποτελεσμα για τι θερμοκρασιες μιλαμε? παραξενο παντως δεν το χω δει ποτε σε τοσες nvidia.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα