Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα σήμερα φορματ και ξαναεβαλα τα xp. Το θέμα είναι το ίδιο με την προηγούμενη φορα που είχα κάνει το ίδιο. Δεν μπαίνει στο Ίντερνετ και δεν μπορει να διαβάσει τον εξωτερικό σκληρό μου. Μόνο αν βάλω τα service packs μπορει. Το θέμα είναι ότι την προηγούμενη φορα είχα κατεβάσει τα service packs απο Ίντερνετ καφε και τα πέρασα με φλασακι στο λαπτοπ. Δεν μου έφτανε η ταλαιπωρία τώρα δεν βρίσκω να κατεβασω και τα sp. Οταν πάω να μπω σε ασύρματο δίκτυο λέει πως μπήκε (χωρίς να έχω βάλει καν κωδικό!!!) αλλα δεν ανοίγει καμία σελίδα. :/

www.insomnia.gr

Δημοσ.

Τα Xp χωρίς κανένα sp είναι σαν βάρκα χωρίς κουπιά. Δεν έχουν καν drivers για usb2 συσκευές.

Απευθείας λινκ για το sp3 για Ελληνικά XP εδώ--->(http://download.microsoft.com/download/8/c/1/8c150467-65a8-4384-9639-3b7da8d946d8/WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ELL.exe)

Όσον αφορά την σύνδεση, ίσως χρειαστείς drivers από το site του κατασκευαστή.

Βρες το μοντέλο και κατέβασε τους drivers.

Δημοσ.

Είναι τουρμπο χ. Τώρα που ψαχτηκα λίγο στο Ίντερνετ κάπου διάβασα για ένα προγραμμα που τα βρίσκει μόνο του. Drivers genius νομίζω.. Κάνει τίποτα

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Κομπλέ από drivers όχι. Το sp3 θα σου ενεργοποιήσει την υποστήριξη για usb2/3, θα προσθέσει το firewall που δεν υπάρχει στα clean xp, θα διορθώσει θέματα ασφάλειας και θα κλείσει τρύπες.

Δεν περιλαμβάνει drivers για συσκευές, αυτά θα πρέπει να τα βάλεις μόνος σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...