Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Bios το αφηνω σε achi mode ?

Πάντως δεν θα έπρεπε να σου κάνει νούμερα με τον δίσκο γιατί είναι ένας απλό sata.

Το επόμενο που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα windows που χρησιμοποιείς. Μήπως είναι καμιά πειραγμένη ή lite έκδοση και ποια έκδοση είναι (home/ultimate);

δοκιμαζω απο 3 διαφορετικα cd win7 που τα εχω κανει se usb... starter - home kai ultim

απο τα ιδια usb εχω ξανακανει εγκαταστασεις αρκετες σε αλλα pc...netbook

να δοκιμασω και με winXp η θα τα κανω πιο δυσκολα ?

Δημοσ.

Στα xp είναι που θα χρειαστείς drivers για τον δίσκο, εκτός αν το αφήσεις σε ide mode. και πάλι παίζεται.

Με το killdisk έκανες διαγραφή και το partition table ή μόνο zero pass; Αυτό που σου είπα στο post #7 για τις επιλογές δίσκων για προχωρημένους (Drive Options) το είδες; Δεν έκανε πάλι τίποτα; Αν ξετσεκάρεις αυτό το hide drivers που δείχνεις στην φώτο τι κάνει;

Δημοσ.

με το kildisk εκανα zero pass....και υπαρχει μονο ενα παρτιον , για τις επιλογες δισκων δεν μου βγαζει καμια παραμετρων κατα την εγκατασταση ...

το εχω ξετσεκαρει ...αλλα βρισκει drivers... αλλα μετα λεει οτι δεν ειναι συμβατοι ή δεν εχω τοποθετησει το καταλληλο μεσο με drivers...

Δημοσ.

Από την φωτογραφία που ανέβασες πάντως φαίνεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον σκληρό δίσκο αλλά με το μέσο ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΊΟ γίνεται η εγκατάσταση,μήπως έκανες την λαμπρή κίνηση να το βάζεις στο usb3 το stick σου;;(Αν έχει τέτοια θύρα)

Δημοσ.

ωχχχχχ ειναι μπλε η θυρα μηπως για αυτοοο ?? δοκιμαζω αλλη...

THEELF ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ !!!!

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΜΟ ΜΕΡΙΑ ... ΚΕΡΝΑΩ ΜΠΥΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

και τους υπολοιπους εννοειτε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...