Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα φίλοι μου Δεν ξέρω αν έκανα το θέμα στην σωστή ενότητα αλλά δεν βρήκα άλλη που να ταιριάζει περισσότερο στο θέμα.. Ας μπω στο θέμα.. Θέλω την βοήθεια σας σχετικά με μια κεραία μεγάλης εμβέλειας όπως ανέφερα και στον τίτλο.. σκεφτομαι για την αγορα http://www.skroutz.gr/s/398503/Ubiquiti-AG-5G27.html αυτής που είναι στα 27dbi πιστεύω είναι καλή επιλογή για έτοιμη λύση που θέλω εγώ γιατί δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το θέμα.. αν έχετε να προτείνετε όμως κάτι καλύτερο και σε έτοιμο και σε φτιαχτό με routerOS(board router, κεραία και τα σχετικά..) είναι ευπρόσδεκτο.. η εμβέλεια που χρειάζομαι είναι κάπου στα 2 με 3 Km Επίσεις ξέρετε αν είναι καλό το λογισμικό τις airgrid δηλαδή το airOS από θέμα βολικότητας και ευχρηστίας; Αν έχει κανείς γνώση πάνω σε αυτόν τον τομέα θα με βοηθούσε πολύ.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
pant13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 27dbi????? Για κανεναν λογο και ειδικοτερα για 2-3 κμ που γραφεις. Ελεος θα γεμισεις το κοσμο θορυβο και θα εισαι και παρανομος. Δωσε παραπανω ινφο για το λινκ που θελεις να κανεις. Και για τα 2 σημεια. Το airos ειναι ευκολο με αρκετες δυνατοτητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα