kobuzakos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπον, αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την εκκινηση του υπολογιστη μου το οποιο τρεχει windows 7 home premium.Οταν το ανοιγω μου βγαζει μηνυμα λαθουσ STOP:0X000000ED δοκιμασα οτι μου ειπαν στο ιντερνετ σχετικα με να βγαλο την μπαταρια και το τευμα και να κρατησω το κουμπι πατημενο για 30 δευτερολεπτα,αλλα και παλλη τιποτα!Οταν παω να κανω επιδιορθωση απο τον υπολογιστη(πατωντας F8)και απο το CD των 7 το μονο που μου δεινη ειναι το ποντικη και την εικονα εγκαταστασης των 7 μια μπλε που ειναι,απο εκει και περα δεν κανει τιποτα αλλο.Εχω καποια αρχεια μεσα οπως ταινιες και εγγραφα,αρκετα γκιγκα οποτε δεν νομιζω να κανω φορματ.Ειναι λαπτοπ.ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!!!
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δίσκος.. 80% μνήμη 20% Έχεις άλλον να δοκιμάσεις ? έχεις εγγύηση ? έχεις πολύτιμα δεδομένα πάνω του ?
kobuzakos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικα του εκανα φορματ με τα 7,και ναι ειναι μεσα στην εγγυηση,το θεμα ειναι πως στην εγκατασταση εκει που λεει να διαλεξω σε πιο δισκο θελω να περασω τα 7 οταν παταω φορματ περνει περιπου 20 λεπτα και ο δισκος ειναι 300 γιγα.Υστερα εκει που λεει 'COPYING FILES...' τελειωνει γρηγορα απο κατω ομως που λεει 'EXPANDING FILES'μπορει να διαρκεσει και μεχρι 4-5 ωρε.τελικα τι να κανω???εχει βλαβη ο δισκος,να το παω πισω,το υποστηρηζεη η εγγυηση???
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικά ! πακετάκι και πίσω να στον αλλάξουν.Τι μάρκα είναι ?
kobuzakos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 HP 620 --------- Καλλο?Προβληματικο? ή απλα ετυχε? Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.
kobuzakos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Σιγουρα το υποστηριζει η εγγυηση μετα απο το φορματ μου υποτιθεται πως εγινε απο εμενα?το λαπτοπ εχει ερθει χωρις cd και απλα κατεβασα κατι αλλα απο το ιντερνετ τα γνησια 7 ομως σε μορφη iso τα εκαψα και τα περασα την πρωτη φορα τα περασα γιατι το ποντικι δεν πηγενε καλα,δλδ πηγαινα στο μενου και εκεινο πηγενε αλλου για αλλου-οπου να 'ναι, αλλα και αφου τα περασα δεν ειδα καποια διαφορα και τορα ξαφνικα τα 7 πηγεναν σαν τρελα .Η πρωτη μου σκεψη ηταν να κανω wipe disk με το hirens boot cd 15 και εκεινο μου ειπε οτι υπαρχουν πολλα 'bad sectors' και ετσι εκκινησα τα mini windows xp που ειχε το cd μεσα και εκανα φορματ με ενα προγραμματακι που ειχε εκει νομιζω πψς το λεγανε easeus partition manager και εγεινε μια χαρα αλλα και παλλη υστερα τα 7 εκαναν 4-5 ωρες στο 'expanding files' μηπως φτεω εγω για αφτο που εγινε?Τελικα σιγουρα το υποστηριζει η εγγυηση μετα απο ολα αφτα που εκανα?
rounsmith Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι.Πες τους μάλλον Hardwareiko Πρόβλημα υπάρχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα