Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

βασικά ψάχνω αυτό που λέει ο τίτλος, μια εταιρία webhosting που να έχει καλές ταχύτητες και να εδρεύει στην Γαλλία ή σε γειτονική χώρα της Ευρώπης.

Κατασκευάζουμε μια σελίδα την οποία θα την βλέπει κόσμος στην Γαλλία κυρίως.

Αυτή τη στιγμή τα φιλοξενώ προσωρινά στον godaddy αλλά ειδικά όταν γίνεται browsing από Γαλλία οι ταχύτητες είναι τραγικές.

Ξέρετε κάποια εταιρία που να έχει καλές ταχύτητες εκείθε????

Δημοσ.

Ψάξε για εταιρίες με server στην ovh, νομίζω υπάρχουν και Ελληνικές εταιρίες που έχουν server στην Γαλλία (OVH). Πάντως σε μια Ευρωπαική χώρα (Αγγλία, Oλλανδία, Γερμανία) θα έχει πολύ καλύτερο ping από ότι με Godaddy (Dallas νομίζω οι server της) και γενικότερα η godaddy δεν έιναι από τις καλές εταιρίες για hosting.

Δημοσ.

Thanks για την απάντηση fouros!

κοιτάζω τώρα το ovh.

Το ξέρω για την godaddy, έχω ένα πακέτο απλά εκεί που είναι οικονομικά για testing purposes μόνο. Κατά τα άλλα καθόλου ευχαριστημένος δεν είμαι με τις ταχύτητες της.

Αν έχει δοκιμάσει κανείς και κάποια άλλη/ ξέρει κάποια άλλη ακούω!

Δημοσ.

Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στη StigmaHost. Έχει Servers στην Γερμανία και πολύ καλές τιμές. Από Γαλλία το ping θα είναι πολύ μικρό, οπότε δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα.

Επίσης, χωρίς να ξέρω τι κάνετε στη σελίδα σας, προσπαθήστε να της κάνετε και Speed Optimization για να αυξήσετε την ταχύτητα της.

Δημοσ.

Thanks guys! Θα τα κοιτάξω με την ησυχία μου το πρωί.

Θα παίξει και Speed optimize μόλις ολοκληρωθεί το project και δούμε τι και πως μπορούμε να βελτιώσουμε. Για αρχή όμως ψάχνουμε έναν κοντινό server.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...