Green Dragon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, προσπαθώ εδώ και ώρες να εγκαταστήσω στο pcάκι μου τα win 7 ultimate 64 bit και μου κολλάει συνέχεια στο σημείο που λέει "επέκταση αρχείων των Windows 0%" έχω απελπιστεί...δεν ξέρω τι να κάνω πια ότι πληροφορία χρειάζεστε θα σας τη δώσω ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Πρέπει να ελέγξεις (τουλάχιστον) το δισκάκι με τα windows αν μπορείς πέρνα τα σε usb να το αποκλείσεις τον σκληρό δίσκο στο Hiren’s BootCD έχει όλα τα προγράμματα ελέγχου για όλους τους κατασκευαστές την μνήμη του Η/Υ και αυτήν από το hirens με το memtest
Green Dragon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Το δισκάκι των Windows το έχω περάσει σε άλλους 2 υπολογιστές οπότε δεν έχει πρόβλημα. Επίσης έβαλα σε ένα άλλο Desktop που έχω τον σκληρό και τις RAM και εγκαταστάθηκαν τα Windows κανονικά. Οπότε πιστεύω οτι και αυτά λειτουργούν κανονικά.
aris73 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Το drive του υπολογιστει λειτουργει κανονικα;
Green Dragon Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Το drive του υπολογιστει λειτουργει κανονικα; έχει δύο DVD drives και το δοκίμασα και στα δύο....τίποτα...
Green Dragon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά είναι λογικό να εγκαθίστανται κανονικά τα win xp και όταν πάω να εγκαταστήσω τα 7άρια να μου κολλάει ενώ το dvd είναι οκ????
spirit)earth)aflame Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 τα 2 dvd drives είναι ίδιας μάρκας; μήπως να δανειζόσουν και να δοκίμαζες ένα άλλο, εφόσον λες ότι το δισκάκι είναι οκ;
alexzzz Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 ή να έγραφες το iso σε δισκάκι άλλης μάρκας (ναι υπάρχει και αυτό το φαινόμενο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα