gavros10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 δεν πιστευω πως γινετε να εχουν μεινει 4 επεισοδια για το ΤΕΛΟΣ και να εχουμε ενα τετοιο filler. τι καινουργιο μαθαμε; τι καινουργιο εγινε που δεν ειχε γινει ή ψιλο-γινει σε προηγουμενα επεισοδια; μονο τα τελευταια 3 λεπτα ηταν κατι που επρεπε να γινει.
CarbonFibre Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Η σειρά σέρνεται μέχρι να φτάσει στο τέλος της με ενα στορυλαιν που ξεκίνησαν φέτος εντελώς άκυρο.Επρεπε να το αφήσουν να πεθάνει με αξιοπρέπεια(τελος πάντων) πέρυσι. 2
Mesqal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Αν κρινω και απ την αλλη πατατα του JJ.Abrams, το Λοστ (εκτος απο τις 2 πρωτες σαιζον), οτι ειχαμε να δουμε στο fringe, το ειδαμε.
linuslost Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Πολυ πολυ ωραιο το τελευταιο επεισοδιο!!! Παρτε και ενα τρειλερ για το επομενο: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Cow8vkJQMGg 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 ο μόνος τρόπος για να σωθεί είναι να παίξει και στα 80 λεπτά ο Nimoy...
vsl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ αργό το 10ο επεισόδιο και γενικά όλη η 5η σεζόν. Περιμένεις 40' για να δεις να γίνεται κάτι ουσιαστικό στα τελευταία 2'. 2
greekgreek Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ καλό το τελευταίο επεισόδιο,καλογυρισμένο ! Δεν ήξερα πόσα επεισόδια θα παιχτούν ακόμα πριν το επεισόδιο ,καταλάβαινα από το τρόπο που ήταν γυρισμένο το επεισόδιο ,ότι πλησιάζουμε προς το τέλος .
bilis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο !!!! πολυ μπροστα ειναι το fringe. καμμια φορα μια σκηνη και μονο μιας ταινιας, λιγα λεπτα αρκουν να σε κανουν να σκεφτεσαι και να αναρωτιεσαι για χρονια ισως.. οσοι βεβαια νοσταλγουν τους πρωτους κυκλους ας δουν csi miami, las vegas, και ενα σωρο αλλες τετοιες πολεις. 1
vlachaquito Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Και εγω την σειρα την βρισκω φοβερη στα τελευταια επεισοδια. Κριμα που θα τελειωσει, αλλα παλι φαινεται πως οδευει σε ενα επικο τελος. 1
Toxoman_UK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Έχω μείνει πολύ πίσω.Αλλά κάθησα τώρα στις γιορτές κ είδα μερικά.Είμαι στο 2ο κύκλο.Αυτό που μου έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση σε όλη τη σειρά ως τώρα ήταν η θεική ατάκα στα Ελληνικά από την Torv ''Να εισαι καλύτερο άνθρωπο από το πατέρα του'' λολ.Νομίζω εκεί το fringe τα έσπασε. 2
Toxoman_UK Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 σορρυ είμαι στη μέση της 2ης σεζόν κ είμαι στο όριο να την αφήσω.Βαριέμαι οικτρά.Να επιμείνω ή μπα?
linuslost Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 σορρυ είμαι στη μέση της 2ης σεζόν κ είμαι στο όριο να την αφήσω.Βαριέμαι οικτρά.Να επιμείνω ή μπα? σορρυ είμαι στη μέση της 2ης σεζόν κ είμαι στο όριο να την αφήσω.Βαριέμαι οικτρά.Να επιμείνω ή μπα? Tωρα αρχιζει το καλο με αποκορυφωμα την 3η σεζον!
gpgalanis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 σορρυ είμαι στη μέση της 2ης σεζόν κ είμαι στο όριο να την αφήσω.Βαριέμαι οικτρά.Να επιμείνω ή μπα? Να την αφησεις. Βαρετη και ασυνδετη απο σεζον σε σεζον. Κατι παει να κανει η τελευταια αλλα ακομα και τωρα η βαρεμαρα παει συννεφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα