Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 μην quotάρεις spoiler, ακόμα κι αν το βάλει στο δικό σου post θα το βλέπουμε κανονικά...
mouxaxa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 μην quotάρεις spoiler, ακόμα κι αν το βάλει στο δικό σου post θα το βλέπουμε κανονικά... Ok. Δεν το πρόσεξα.
nickmanak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Κριμα που εφυγε απο τη σειρα η κορη των πρωταγωνιστων. Πιστευω οτι επρεπε να μεινει σε ολη τη σεζον, θελαμε φρεσκα προσωπα κ απορω γιατι την εβγαλαν οι σεναριογραφοι. Επισης δε μου αρεσε ο τροπος που το περασαν στη σκηνοθεσια. Πολυ γρηγορα τον χωνεψαν τον χαμο της κορης ολοι οι υπολοιποι, χωρις πολυ δραμα. Νομιζω επρεπε να δουλευτει καλυτερα αυτη η σκηνη. 1
D_N_A Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ακόμα ένα επεισόδιο έμεινε; Το εχω ξαναδιαβάσει κάπου αυτο και δεν ισχύει! Αν θυμάμαι καλά η σεζόν θα έχει 13 επεισόδια...
skiabox Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 D_N_A : Εδώ (http://www.tv.com/shows/fringe/) βλέπω 7 επεισόδια πάντως.
linuslost Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 13 επεισοδια θα εχει φετοςρε παιδια...Η ανακοινωση εχει βγει απο τον Μαιο!
skiabox Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Φαίνεται οι τίτλοι και οι ημερομηνίες των επεισοδίων βγαίνουν σιγά σιγά.
linuslost Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Φαίνεται οι τίτλοι και οι ημερομηνίες των επεισοδίων βγαίνουν σιγά σιγά. http://fringe-d-vision.blogspot.gr/2012/04/5.html
DKNI Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Παγωτο με το προηγουμενο επεισοδιο Απο απογοητευση μετα το 3ο, γυρισα σε ελπιδα μετα το 4ο
JLEE Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρά το τέταρτο επεισόδιο... Δεν ξέρω γιατί απογοητεύεστε... Κάπως έτσι κυλάει η σειρά το τελευταίο χρόνο... Εμένα μου άρεσαν όλα τα επεισόδια! 1
nickmanak Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Aπορω γιατι χρειαζονταν λεντακι μεσα στο τσιπακι του φαλακρου. Ποιος θα το δει εκει μεσα στα σπλαχνα; Τι επεξεργαστη να τρεχει αραγε; Κανα 100πυρηνο το κοβω.
firewalker Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Aπορω γιατι χρειαζονταν λεντακι μεσα στο τσιπακι του φαλακρου. Ποιος θα το δει εκει μεσα στα σπλαχνα; Τι επεξεργαστη να τρεχει αραγε; Κανα 100πυρηνο το κοβω. Για debugging ίσως χωρίς όργανα. Ανάβει κόκκινο; Χαμίλ Μπατάρ.
bilis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Διαφορετικη τελειως η τελευταια season, οι πιο πολλοι απογοητευονται. κι ομως αντιθετως πιστευω οτι δε θα μπορουσε να εχει πιο ενδιαφερον η εξελιξη. Τις συναρπαστικες εναλλαγες συμπαντων και τις ιστοριες αγαπης των προηγούμενων ετων, ηρθε να αντικαταστισει η σκληρη πραγματικοτητα. Δεν τυχαινει να εχουν ολα τα παραμυθια καλο τελος. Ισως να μη ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα τελικα. Γενικοτερα η ανθρωποτητα. Μετα την πατατα τελος του Lost, και τα ονειρικα καλεσματα απο τα συννεφα!.. οι δημιουργοι (μακαρι να μη διαψευσθω και το γυρισουν παλι) μας προσγειώνουν ανωμαλα στο εδαφος. Οπως και να εχει ειναι μια Πολυ ενδιαφερον σειρα και με αγωνια θα την παρακολουθησω μεχρι τελους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα