Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 5 (Spoiler for Seasons 1-4 allowed)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

μην quotάρεις spoiler, ακόμα κι αν το βάλει στο δικό σου post θα το βλέπουμε κανονικά...

Δημοσ.

μην quotάρεις spoiler, ακόμα κι αν το βάλει στο δικό σου post θα το βλέπουμε κανονικά...

Ok. Δεν το πρόσεξα.

Δημοσ.

Κριμα που εφυγε απο τη σειρα η κορη των πρωταγωνιστων. Πιστευω οτι επρεπε να μεινει σε ολη τη σεζον, θελαμε φρεσκα προσωπα κ απορω γιατι την εβγαλαν οι σεναριογραφοι. Επισης δε μου αρεσε ο τροπος που το περασαν στη σκηνοθεσια. Πολυ γρηγορα τον χωνεψαν τον χαμο της κορης ολοι οι υπολοιποι, χωρις πολυ δραμα. Νομιζω επρεπε να δουλευτει καλυτερα αυτη η σκηνη.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα ένα επεισόδιο έμεινε;

Το εχω ξαναδιαβάσει κάπου αυτο και δεν ισχύει! Αν θυμάμαι καλά η σεζόν θα έχει 13 επεισόδια...

Δημοσ.

Παγωτο με το προηγουμενο επεισοδιο

Απο απογοητευση μετα το 3ο, γυρισα σε ελπιδα μετα το 4ο

Δημοσ.

Μια χαρά το τέταρτο επεισόδιο... Δεν ξέρω γιατί απογοητεύεστε... Κάπως έτσι κυλάει η σειρά το τελευταίο χρόνο...

Εμένα μου άρεσαν όλα τα επεισόδια!

• Like 1
Δημοσ.

Aπορω γιατι χρειαζονταν λεντακι μεσα στο τσιπακι του φαλακρου. Ποιος θα το δει εκει μεσα στα σπλαχνα; Τι επεξεργαστη να τρεχει αραγε; Κανα 100πυρηνο το κοβω.

Δημοσ.

Aπορω γιατι χρειαζονταν λεντακι μεσα στο τσιπακι του φαλακρου. Ποιος θα το δει εκει μεσα στα σπλαχνα; Τι επεξεργαστη να τρεχει αραγε; Κανα 100πυρηνο το κοβω.

Για debugging ίσως χωρίς όργανα. Ανάβει κόκκινο; Χαμίλ Μπατάρ.

Δημοσ.

Διαφορετικη τελειως η τελευταια season, οι πιο πολλοι απογοητευονται.

κι ομως αντιθετως πιστευω οτι δε θα μπορουσε να εχει πιο ενδιαφερον η εξελιξη.

Τις συναρπαστικες εναλλαγες συμπαντων και τις ιστοριες αγαπης των προηγούμενων ετων, ηρθε να αντικαταστισει η σκληρη πραγματικοτητα. Δεν τυχαινει να εχουν ολα τα παραμυθια καλο τελος. Ισως να μη ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα τελικα. Γενικοτερα η ανθρωποτητα. Μετα την πατατα τελος του Lost, και τα ονειρικα καλεσματα απο τα συννεφα!.. οι δημιουργοι (μακαρι να μη διαψευσθω και το γυρισουν παλι) μας προσγειώνουν ανωμαλα στο εδαφος. Οπως και να εχει ειναι μια Πολυ ενδιαφερον σειρα και με αγωνια θα την παρακολουθησω μεχρι τελους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...