romanticp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 παιδιά υπερβολικοί είστε....τα επείσοδια οκ δεν ειναι γαμάτα αλλα βλέπονται αρκετά ευχαριστα με εξαίρεση 2-3 σκηνές. Το μόνο που φοβάμαι είναι αυτό που αναφέρθηκε και πιό πάνω.....μην γίνει βιντεοκασέτα οφ δε γουικ
marantonis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 νταξ οχι αλλο -κακο- δραμα. Κουραστηκα κι εγω.
privateer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Βαρετό επεισόδιο αλλά το επόμενο φαίνεται δυνατό.
speedy23 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Παντως προκειται για αθλο αν συνεχισουν στα υπολοιπα επεισοδια ετσι οπως εχουν κανει μεχρι στιγμης.Κλαμα κλαμα κλαμα.Μονο η Σεληνη (*παει ασυλο*) ελειπε. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Σελήνη αγαπάει Αλέξη? 1
Skylined Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Παντως προκειται για αθλο αν συνεχισουν στα υπολοιπα επεισοδια ετσι οπως εχουν κανει μεχρι στιγμης.Κλαμα κλαμα κλαμα.Μονο η Σεληνη (*παει ασυλο*) ελειπε. Γι' αυτό σταμάτησα να το βλέπω κάπου στη μέση. Όταν μια σειρά αντικαθιστά συναρπαστικό σενάριο και πλοκή με συναισθήματα και σάλτσες τότε έχει αρχίσει να παίρνει την κατιούσα. Μάλλον θα δω τα επεισόδια της 5ης σεζόν, αν μου αρέσουν, όλα μαζί κάποια στιγμή στο μέλλον. Τόσο πολύ δε μου κίνησε το ενδιαφέρον αυτό που είδα.
star12 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 μετριος δυστηχος ο κυκλος προσπαθουν να σε κανουν να συγκινηθεις αλλα τιποτα προσπαθουν να σε κανουν να εχεις αγωνια αλλα τιποτα προσπαθουν να σε κανουν να σε αρεσει η ξανθια αλλα τιποτα Προσπαθουν να μας πεισουν οτι αυτο που ψαχνουν θα αλλαξει το συμβαν αλλα παλι τιποτα .ΟΛΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ αντε να ρθει το 2013 να μη τελιωσει ο κοσμος το 2012 και να δουμε τελικα αν τελιωσει 0 κοσμος στο FRINGE παντως για μενα τελιωσε ηδη
vlachaquito Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Τα πρωτα δυο επεισοδια μου αρεσαν, το τελευταιο απεραντο χασμουρητο.... filler σε σεζον με 12 επεισοδια?? ελεος
speedy23 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 ^^ Αυτη ηταν η ελπιδα μου για φετος, γι'αυτο και μιλησα για αθλο αν συνεχισουν ετσι.ΟΚ δεχομαι για το πρωτο που ειναι εισαγωγικο για την καινουργια σεζον αλλα οχι και τα αλλα δυο.Πολυ κλαμα,δυστυχια και υποβλητικη μουσικη.
DKNI Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 1o ηταν καλο, 2ο ετσι κι ετσι, 3ο μαπα Δεδομενου οτι μενουν αλλα 10...δυσκολα τα πραγματα
mouxaxa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Πάντως για μένα η σειρά ανέβηκε απότομα μετά από αυτό το επεισόδιο. Ελπίζω να κρατήσει. 8/10 σίγουρα από μενα για το συγκεκριμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα