Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 5 (Spoiler for Seasons 1-4 allowed)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά υπερβολικοί είστε....τα επείσοδια οκ δεν ειναι γαμάτα αλλα βλέπονται αρκετά ευχαριστα με εξαίρεση 2-3 σκηνές. Το μόνο που φοβάμαι είναι αυτό που αναφέρθηκε και πιό πάνω.....μην γίνει βιντεοκασέτα οφ δε γουικ

Δημοσ.

Παντως προκειται για αθλο αν συνεχισουν στα υπολοιπα επεισοδια ετσι οπως εχουν κανει μεχρι στιγμης.Κλαμα κλαμα κλαμα.Μονο η Σεληνη (*παει ασυλο*) ελειπε.

• Like 1
Δημοσ.
Παντως προκειται για αθλο αν συνεχισουν στα υπολοιπα επεισοδια ετσι οπως εχουν κανει μεχρι στιγμης.Κλαμα κλαμα κλαμα.Μονο η Σεληνη (*παει ασυλο*) ελειπε.

Γι' αυτό σταμάτησα να το βλέπω κάπου στη μέση. Όταν μια σειρά αντικαθιστά συναρπαστικό σενάριο και πλοκή με συναισθήματα και σάλτσες τότε έχει αρχίσει να παίρνει την κατιούσα.

Μάλλον θα δω τα επεισόδια της 5ης σεζόν, αν μου αρέσουν, όλα μαζί κάποια στιγμή στο μέλλον. Τόσο πολύ δε μου κίνησε το ενδιαφέρον αυτό που είδα.

Δημοσ.

μετριος δυστηχος ο κυκλος προσπαθουν να σε κανουν να συγκινηθεις αλλα τιποτα :cry: προσπαθουν να σε κανουν να εχεις αγωνια αλλα τιποτα :cry: προσπαθουν να σε κανουν να σε αρεσει η ξανθια αλλα τιποτα :X

Προσπαθουν να μας πεισουν οτι αυτο που ψαχνουν θα αλλαξει το συμβαν αλλα παλι τιποτα :shifty: .ΟΛΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ :wacko: αντε να ρθει το 2013 να μη τελιωσει ο κοσμος το 2012 και να δουμε τελικα αν τελιωσει 0 κοσμος στο FRINGE :devil:

παντως για μενα τελιωσε ηδη

Δημοσ.

^^ Αυτη ηταν η ελπιδα μου για φετος, γι'αυτο και μιλησα για αθλο αν συνεχισουν ετσι.ΟΚ δεχομαι για το πρωτο που ειναι εισαγωγικο για την καινουργια σεζον αλλα οχι και τα αλλα δυο.Πολυ κλαμα,δυστυχια και υποβλητικη μουσικη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως για μένα η σειρά ανέβηκε απότομα μετά από αυτό το επεισόδιο. Ελπίζω να κρατήσει. 8/10 σίγουρα από μενα για το συγκεκριμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...