Fotis13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Eπικη καραγκιοζια το Fringe το σταματησα στο 6ο επεισοδιο.Στην κατηγορια xfiles για καθυστερημενους ψηφοφορους των ψεκασμενων, μονο ως κωμωδια μπορω να το δω . Αυτα τα ψευδοεπιστημονικα-παραφυσικα δεν ειναι του στυλ μου φυσικα δεν με πειθουν αφου τα βλεπω και γελαω. 1
Str Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Eπικη καραγκιοζια το Fringe το σταματησα στο 6ο επεισοδιο.Στην κατηγορια xfiles για καθυστερημενους ψηφοφορους των ψεκασμενων, μονο ως κωμωδια μπορω να το δω . Αυτα τα ψευδοεπιστημονικα-παραφυσικα δεν ειναι του στυλ μου φυσικα δεν με πειθουν αφου τα βλεπω και γελαω. ωραίος!! επιτέλους τα είπε κάποιος!!! και τώρα λέω να πάω και γω σε μια εκκλησία και να αρχίσω να υποτιμώ και να τη λέω στους πιστούς που κάθονται και πιστεύουν παραμυθάκια!! ή ακόμα καλύτερα, θα μπουκάρω σε συνέδριο φυτοφάγων και θα αρχίσω να τους βρίζω που μασάνε τροφή για αγελάδες... όλοι ηλιθιοι και καθυστερημένοι είναι φίλε μου Φώτη... Πάλι καλά που υπάρχουμε και μεις οι νορμάλ, και προχωράει ο κόσμος... 2
pournaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Eπικη καραγκιοζια το Fringe το σταματησα στο 6ο επεισοδιο.Στην κατηγορια xfiles για καθυστερημενους ψηφοφορους των ψεκασμενων, μονο ως κωμωδια μπορω να το δω . Αυτα τα ψευδοεπιστημονικα-παραφυσικα δεν ειναι του στυλ μου φυσικα δεν με πειθουν αφου τα βλεπω και γελαω. Σε βρισκω πολυ λαθος. Η επιστημη, για να μη χαρακτηριστει "ψευδο", ειναι αυτη που ειναι, και μεχρι εκει που την ξερουμε σημερα. Οτιδηποτε αλλο, ειναι επιστημονικη φαντασια, ειτε ειναι ταξιδι στο χρονο, ειναι ο σουπερμαν, ειτε ο φλας, ειτε τα τρανσφορμερς, ειτε η αυτοματη γιατρεια στο Elysium. 2
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Σε βρισκω πολυ λαθος. Η επιστημη, για να μη χαρακτηριστει "ψευδο", ειναι αυτη που ειναι, και μεχρι εκει που την ξερουμε σημερα. Οτιδηποτε αλλο, ειναι επιστημονικη φαντασια, ειτε ειναι ταξιδι στο χρονο, ειναι ο σουπερμαν, ειτε ο φλας, ειτε τα τρανσφορμερς, ειτε η αυτοματη γιατρεια στο Elysium. Ναι το δεχομαι αυτο που λες αλλα γινεται γραφικο και ψευδοεπιστημονικο καθως η σειρα διαδραματιζεται στο τωρα τουλαχιστον μεχρι το 6ο επεισοδιο που εχω δει εγω και αυτο την κανει το λιγοτερο αστεια.Αυτο εκρινα και ειπα επισης πως δεν μου αρεσουν αυτου του ειδους οι σειρες(που ειναι καθαρα υποκειμενικο) που εχουν ΕΠΙΦΑΣΗ "επιστημονικοτητας" .Ας την εκαναν στο απωτερο μελλον να ειχε καποια βαση.
pournaras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ναι το δεχομαι αυτο που λες αλλα γινεται γραφικο και ψευδοεπιστημονικο καθως η σειρα διαδραματιζεται στο τωρα τουλαχιστον μεχρι το 6ο επεισοδιο που εχω δει εγω και αυτο την κανει το λιγοτερο αστεια.Αυτο εκρινα και ειπα επισης πως δεν μου αρεσουν αυτου του ειδους οι σειρες(που ειναι καθαρα υποκειμενικο) που εχουν ΕΠΙΦΑΣΗ "επιστημονικοτητας" .Ας την εκαναν στο απωτερο μελλον να ειχε καποια βαση. Η επιστημονικη φαντασια, δεν ειναι κατι που συμβαινει κατ' αναγκην στο μελλον. Οπως και η συγκεκριμενη σειρα δειχνει, ειναι κατι που ξεκινα απο (φανταστικα) πειραματα και μελετες του παρελθοντος (τοτε που Ουολτερ ηταν στα καλα του). Επιστημονικη φαντασια ειναι και οι ιστοριες της Μεσης Γης, με τα τερατα και τους δρακους, οπου η εννοια εποχη εχει καταληφθει, με βαση την τεχνολογια που παρουσιαζεται σε καθε ταινια, αναλογως το σεναριογραφο και το σκηνοθετη. 1
gavros10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν εχει προχωρησει τοσο η ιστορια για να μαθεις γιατι συμβαινουν ολα αυτα. Υπαρχει παρελθον, δεν ειναι οτι ξαφνικα αρχισαν να γινονται περιεργα φαινομενα στο ονομα της επιστημης
crom251 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Εχω δει 3 επεισοδια αλλα δεν μου γεμιζει το ματι. Το χαζοβαριεμαι. Να κανω υπομονη και να συνεχισω ή το παραταω οπως ειμαι? Επισης απο οτι καταλαβα υπαρχει μια ιστορια γενικη (το pattern κλπ) αλλα το καθε επεισοδιο ειναι περιπου αυτοτελες? Κατι σαν X-files φαση?
star12 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εχω δει 3 επεισοδια αλλα δεν μου γεμιζει το ματι. Το χαζοβαριεμαι. Να κανω υπομονη και να συνεχισω ή το παραταω οπως ειμαι? Επισης απο οτι καταλαβα υπαρχει μια ιστορια γενικη (το pattern κλπ) αλλα το καθε επεισοδιο ειναι περιπου αυτοτελες? Κατι σαν X-files φαση? οι 2 πρωτοι κυκλοι εχουν και αυτοτελη επ,αλλα ειπαρχει ενα φοβερο backstory και στο τριτο κυκλο θα κουφαθεις,ενω στο τελ επ του 3 ου κυκλου θα πεις WTF?? και μετα θα σε κρατησει...σε καμια περιπτωση δεν ειναι σαν τα x files αν και στην αρχη παει να μιασει.
timon92 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 η τελευταια σεζον ηταν απλα αστεια αλλα καλη σειρουλα γενικα
crom251 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον μολις το τελειωσα... Χαζοβαρεθηκα οπως ειπα σε καποια επεισοδια κυριως στον 1ο κυκλο που ηταν αυτοτελη ουσιαστικα. Γενικα ομως η σειρα μου αρεσε. Και ο 5ο κυκλος μου αρεσε που ξεφυγε λιγο απο αυτο που βλεπαμε... Ωστοσο εχω ενσταση για το τελος, η οποια οπως διαβασα αναφερθηκε και απο αλλους. Απο την στιγμη που στελνουν τον Μαικλ στο μελλον οι observers αλλαζουν. Εχουμε 2 κατευθυνσεις απο εκει και περα... 1) Οι observers δεν παρακολουθουνε τον κοσμο μας. Για ποιο λογο να το κανουνε? Επομενως στο δικο μας συμπαν ο Πητερ πεθαινει. Στο αλλο συμπαν ο Πητερ ζει γιατι ο september δεν αποσπα την προσοχη του Walternate επομενως βρισκει την θεραπεια. Και επομενως ο δικος μας walter δεν παει στο αλλο συμπαν να τον σωσει. Αρα ο Πητερ ζει στο αλλο συμπαν και επομενως την δικια μας ολιβια δεν θα την γνωρισει... 2) Εστω οι observers, και μετα την αλλαγη τους λογω Μαικλ, ερχονται να μας παρακολουθουν (δεν βρισκω τον λογο αλλα τεσπα...) Οι 12 που θα μας παρακολουθουν δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με τους 12 ηταν πριν. Επομενως ειναι αδυνατο να γινουν ολα τα σκηνικα που εφεραν τον Πητερ στο δικο μας συμπαν κλπ. Πιστευω επρεπε να το τολμησουν και να μην κανουν ενα happy ending και τελος καλο ολα καλα... Ας πουμε θα μπορουσαν να μας δειξουν τον Πητερ να τα εχει φτιαξει με την Ολιβια του αλλου συμπαντος, μιας και στο αλλο συμπαν επρεπε να βρισκεται μετα την αλλαγη λογω Μαικλ. Να μας εδειχναν π.χ. το σκηνικο του παρκου με την Ετα κλπ και μολις εδειχνε την Ολιβια αυτη να ηταν κοκκινομαλλα!!! Αυτο θα ηταν τελος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα