georsev Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 vampire diaries? ξεπεσες αρκετα πολυ καλο το vampire diaries μου αρεσει...στα ιδια πλαισια εγω το βαζω με το fringe αν και το fringe μετα απο καποια επεισωδια και το τελος δεν μου αρεσε,,,οπως στην αρχη
Astromeri Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 πολυ καλο το vampire diaries μου αρεσει...στα ιδια πλαισια εγω το βαζω με το fringe αν και το fringe μετα απο καποια επεισωδια και το τελος δεν μου αρεσε,,,οπως στην αρχη Που κολλάει το vampire diaries που είναι λες και βλέπεις τόλμη και γοητεία αλλά με βαμπίρ με το Fringe. Μέρα με τη νύχτα είναι. 1
ilias8513 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 To arrow που αναφερθηκε θυμιζει fringe καταστασεις?
georsev Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 εγω εγραψα τις σειρες που βλεπω μετα το fringe....οπως ρωτησε παραπανω το παλικαρι.Να διαβαζουμε τι γραφουνε οι υπολοιποι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 To arrow που αναφερθηκε θυμιζει fringe καταστασεις?το Arrow βγαίνει από τον Green Arrow, superhero των DC Comics, χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω? 1
linuslost Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 εγω εγραψα τις σειρες που βλεπω μετα το fringe....οπως ρωτησε παραπανω το παλικαρι.Να διαβαζουμε τι γραφουνε οι υπολοιποι Μαλλον τοτε θα χρειαστεις οφθαλμιατρο γιατι δεν διαβασες τι εγταψαν οι προηγουμενοι...Ο προηγουμενος εγραψε: << By the way ρε παιδιά, μετα το Fringe, τι αλλο καλο παιζει σε time-travel style ? (για να μην ξεπεσω παλι σε βλακειες τυπου Game of Thrones) Κατι εμαθα για μια mini σειρα του BBC,το Paradox, το εχει δει κανεις σας, λεει τιποτα ?>>
georsev Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 εγω εγραψα τις σειρες που βλεπω μετα το fringe....οπως ρωτησε παραπανω το παλικαρι.Να διαβαζουμε τι γραφουνε οι υπολοιποι Μαλλον τοτε θα χρειαστεις οφθαλμιατρο γιατι δεν διαβασες τι εγταψαν οι προηγουμενοι...Ο προηγουμενος εγραψε: Να στο γραψω ξανα.Ειπα τι βλεπω ΕΓΩ μετα το fringe και αν θελει μπορει να τσεκαρι αν του αρεσει καποια απο αυτες που εγραψα.Ειπα πουθενα καποια σειρα απο αυτες οτι ειναι σαν το fringe;Πεσμου τι δεν καταλαβαινεις;
Astromeri Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Να στο γραψω ξανα.Ειπα τι βλεπω ΕΓΩ μετα το fringe και αν θελει μπορει να τσεκαρι αν του αρεσει καποια απο αυτες που εγραψα.Ειπα πουθενα καποια σειρα απο αυτες οτι ειναι σαν το fringe;Πεσμου τι δεν καταλαβαινεις;Λίγα posts πιο πάνω λες ότι το βάζεις στα ίδια πλαίσια με το vampire diaries. Και έγραψα ότι είναι τελείως αντίθετα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα πάει κανείς να κατεβάσει όλες τις σεζόν του VDiaries και εκεί που θα περιμένει να δει fringe φαινόμενα θα δει κατι άσχετο τελείως. Anyway... Κάτι σαν το fringe είναι το X file μπορεί να πει κανείς. Αν σου άρεσε το fringe ίσως σου αρέσει και το Supernatural αλλά και το Grimm.
georsev Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Λίγα posts πιο πάνω λες ότι το βάζεις στα ίδια πλαίσια με το vampire diaries. Και έγραψα ότι είναι τελείως αντίθετα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα πάει κανείς να κατεβάσει όλες τις σεζόν του VDiaries και εκεί που θα περιμένει να δει fringe φαινόμενα θα δει κατι άσχετο τελείως. Anyway... Κάτι σαν το fringe είναι το X file μπορεί να πει κανείς. Αν σου άρεσε το fringe ίσως σου αρέσει και το Supernatural αλλά και το Grimm. ιδια πλαισια εννοω οτι οσο αξιζε να δεις το fringe τοσο αξιζει να δεις και το vampire δλδ για μενα ειναι και οι δυο σειρες ισαξιες ειναι το ιδιο καλες..
gpgalanis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδια αφηστε το θεμα να χαθει στη ληθη του χρονου και πειτε τα καπου αλλου. Οχι τιποτα αλλο αλλα οσο βλεπω το θεμα τοσο κλαιω τον χρονο που εχασα.
συννεφάκι Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Το βλέπω εδώ και 2 μήνες περίπου, μόλις είδα το τελευταίο επεισόδιο. Ήθελα απλά να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου, μου άρεσε παρα πολύ και χαίρομαι τόσο που το τέλος ήταν ικανοποιητικό και συναισθηματικό ταυτόχρονα (κοινώς, χάλασα και μερικά χαρτομάντηλα). Για μία ακόμα φορά, σιχτίρισα την τύχη μου, που έφαγα τόσα χρόνια απ'τη ζωή μου και απ'το χρόνο μου βλέποντας LOST (και αναλύοντας εδώ μέσα πολλά βράδυα με τους υπόλοιπους λοστ-μάνιακς), και που στο τελος φάγαμε το ξενέρωμα της ζωής μας. Το Fringe ευτυχώς δεν με ξενέρωσε καθόλου, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, με κράτησε σε αγωνία και με φόρτισε συναισθηματικά, μου έδωσε αυτό που περίμενα, το time reset και όλα μπήκαν στη θέση τους (και με κάποιο κόστος - απαραίτητο νομίζω). Απο τις καλύτερες σειρές που έχω δει μέχρι τώρα, μπράβο! 3
marantonis Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Παντως η Άστριντ ηταν χαλαρα ο πιο απομακρος -σχεδον κυριος- χαρακτηρας σειρας που εχω δει. 5 χρονια τη βλεπαμε και το μονο που μαθαμε γι' αυτην ηταν οτι εχει ωραια μαλλια και πως οταν της ελεγε κατι γλυκο ο Walter δακρυζε. Ενω επαιζε εξισου με ολους τους αλλους τον κωλο της για να γινει ο,τι γινοταν. Ειναι τοσο περιεργο που δε νομιζω να μην εγινε απο επιλογη, αναρωτιεμαι για ποιο λογο ομως. 1
assasins Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Παντως η Άστριντ ηταν χαλαρα ο πιο απομακρος -σχεδον κυριος- χαρακτηρας σειρας που εχω δει. 5 χρονια τη βλεπαμε και το μονο που μαθαμε γι' αυτην ηταν οτι εχει ωραια μαλλια και πως οταν της ελεγε κατι γλυκο ο Walter δακρυζε. Ενω επαιζε εξισου με ολους τους αλλους τον κωλο της για να γινει ο,τι γινοταν. Ειναι τοσο περιεργο που δε νομιζω να μην εγινε απο επιλογη, αναρωτιεμαι για ποιο λογο ομως. Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος γι'αυτο που θα πω οποτε μην με κραξετε αν κανω λαθος. Νομιζω οτι ο καθε χαρακτηρας εμοιαζε με τον αντιστοιχο του απο το αλλο συμπαν. Αν παρεις αυτο σαν βαση και δεις οτι η αλλη Αστριντ ηταν καθαρα μαθηματικο και αναλυτικο μυαλο και υπολογιζε τα παντα βαση πιθανοτητων και οχι ενστικτου ή αισθηματων, καταλαβαινεις οτι και η εδω Αστριντ ηταν ετσι, απλα ηταν περισσοτερο κοινωνικοποιημενη γι'αυτο φαινοταν λιγο απομακρη αλλα οχι πολυ ψυχρη.
Stavrakas13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Και είχε ένα επεισόδιο όπου σύγκρινε τις 2 Αστριντ και τον πατέρα της καθεμίας. Αν θυμάμαι καλά στο δικό μας σύμπαν ο πατέρας της ήταν νορμαλ και την αγαπούσε ενώ στο άλλο ψυχρός και αδιάφορος. Και όταν η Αστριντ από το άλλο σύμπαν ρώτησε αν ήταν ίδιοι οι πατέρες τους, η δικιά μας, της είπε ψέματα ότι είναι για να μην νιώσει πιο άσχημα. Είχαμε δηλαδή μια μικρή εξερεύνηση του χαρακτήρα της και το γιατί η μία βγήκε έτσι ενώ η άλλη βγήκε σαν ρομποτ.
star12 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 οπως σε πολλες τετιες σειρες, ειπαρχει παντα ενας γκικ στην ομαδα που βοηθαει.Ετσι και δω.Ηταν ετσι το κονσεπτ οπως με το criminal minds και με την αντιστηχη χαρακτηρα πχ να ναι η αγαθη καλη αστριντ και λιγο nerd και να δινει τις απαντησεις ετοιμες η να βοηθαει οσο μπορει.Περα απ το επ με τον πατερα της που μαθαμε κατι παραπανω για αυτη,δεν θα διαμορφονοταν διαφορετικα ο χαρακτηρας της .Ηταν με λιγα λογια το κοριτσι του γραφειου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα