Προς το περιεχόμενο

Fringe Season 5 (Spoiler for Seasons 1-4 allowed)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον τα εχεις μπερδεψει.

Η δημιουργια των ''observers'' σαν κοινωνια και φασιστικη λογικη φιλοσοφια καθως και η εισβολη τους,δεν εχει καμμια σχεση και ειναι εντελως ανεξαρτητη με την επεμβαση του Walter στον χρονο και την κλοπη του Peter απο τον κανονικο του πατερα τον Walternate. Ηταν προσχεδιασμενη επεμβαση ασχετη με τον Walter και μαλιστα στο τελευταιο επεισοδιο αποκαλυπτεται οτι οι 12 παρατηρητες που ειχαν σταλει δεν ηξεραν για την επικειμενη εισβολη αρχικα.

Οταν ο ''Σεπτεμβρης'' το εμαθε,αλλοιωσε τις εξελιξεις φτιαχνοντας τον γιο του που τον χαρακτηριζαν σαν ''anomaly'' επρεπε λοιπον αυτος,η καποιος αλλος να πανε το παιδι στο μελλον για να αλλαξουν τις αποψεις της επιστημονικης ελιτ των observers και να εχουν αλλη γενετικη εξελιξη,γινομενοι ενας πιο φιλειρηνικος και συναισθηματικος λαος,που επομενως δεν θα επενεβαιναν.Δεν βλεπω το παραδοξο,μια χαρα το ολοκληρωσαν το σεναριο.

Εσύ τα έχεις μπερδέψει. Καλό θα ήταν να ξαναδείς κάποια παλιότερα επεισόδια.

Φίλε ξαναδες το επισόδειο που ο September αποσπα την προσοχή του Walter και δεν βλέπει πως το εμβόλιο μπορεί να δουλέψει οπότε ο κανονικός Peter πεθαίνει κτλ. Αλλά ακόμα και μετά που επιστρέφει από την άλλη μεριά ο Walter με τον alter Peter, ο September τους σώζει από την λίμνη αλλιώς θα ήταν μακαρίτες και οι δύο. Άρα no Osbservers, no September, no alter Peter κτλ.

Δημοσ.

Γενικά το time travel είναι πονεμένη ιστορία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όταν το παιδί πάει στο μέλλον και σταματήσει τους observers από το να δημιουργηθούν σημαίνει πως και αυτό δεν θα δημιουργηθεί άρα δεν θα μπορέσει ποτέ να πάει στο μέλλον δημιουργώντας ένα παράδοξο του στυλ αν πάω στο παρελθόν και σκοτώσω τον πατέρα μου δεν θα γεννηθώ ποτέ άρα δεν θα πάω να σκοτώσω τον πατέρα μου.

Το παραπάνω μπορεί να λυθεί μόνο με την δημιουργία εναλλακτικών timeline αλλά σε αυτή την περίπτωση ο συγκεκριμένος Peter και Olivia δεν θα ξαναδούν ποτέ την κόρη τους αφού δεν έχουμε time reset αλλά δημιουργία εναλλακτικού timeline.

Δημοσ.

Koίτα. Υπάρχουν ευχαριστημένοι και δυσαρεστημένοι.

Βάση του φόρουμ και των γνωστών blog αφιερωμένων στη σειρά, Ελλάδας και εξωτερικού, το μεγαλύτερο ποσοστό εμφανιζεται πολυ ευχαριστημένο.

Αν μη τι άλλο, δε φάγαμε στη μάπα ένα λοστ που στο τέλος φάγαμε το ξενέρωμα της ζωής μας ΟΛΟΙ. Αντίθετα η σειρά αυτή άφησε πολύ λίγους δυσαρεστημένους με ιδιαίτερες απαιτήσεις, οπως π.χ. ο Paris.gr

Η επιτυχία μιας σειράς βασίζεται στα ποσοστά και στην αίσθηση που αφηνει στο τέλος.

Για εμένα και για πολλούς άλλους ειναι μια επιτυχημένη σειρά. Μου έχει απαντήσει όλα τα ερωτήματα, δε με απασχολεί να μάθω κατι άλλο. Τωρα αν κάποιοι με γνωσεις στην στην αστροφυσικοχρονικοχημικοτέτοια, ήθελαν να δουν κάτι διαφορετικό, σίγουρα θα δυσαρεστηθούν.

Θα έπρεπε όμως να λάβουν υπόψη τους, πως η σειρά ειναι φαντασίας που σημαίνει πως υπάρχει μπολικο παραμύθι μέσα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται σε νόμους φυσικής και γενικά επιστήμης και αν το κάνει στο ελάχιστο, δεν απευθύνεται σε επιστήμονες αλλά σε ένα γενικό κοινό το οποιο δε το απασχολεί πόσα χρονικά παράδοξα μπορεί να υπάρξουν, διότι θα μπερδευτεί.

1+1 κάνουν 2.

Ο Ουόλτερ πάει στο μέλλον με το παιδί, το δειχνει στους επιστημονες, αντιλαμβάνονται το λάθος τους και η ανθρωπότητα σωζεται. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Δημοσ.

Tι να πει κανεις??? ΤΕΛΕΙΟ το Φιναλε και τα ειχε ολα.. Μια γνησια sci-fi σειρα τελειωσε και δυστυχως δεν βλεπω στο αμεσο μελλον να βγαινει κατι που να μπορει να την υπερκαλυψει!

1) Πολυ συγκινηση σε ολη την διαρκεια!
2)Ενταση και αγωνια για το τι θα γινει!
3)Φοβερες σκηνες με Γουολτερ-Πητερ
4)Αρκετη δραση και πιστολιδι
5)Παραλληλο συμπαν,MILF Ολιβια και θεϊκη ατακα για τον κωλο της!
6)Απιστευτες ατακες απο Γουολτερ
7)Φοβερη η σκηνη που ο Μαικλ ειναι αταραχος και κανει οτι θελει μεσα στο κεφαλι του Παρατηρητη και του ματωνει το ματι
8)Μου αρεσε απιστευτα που στο τελος ο Γουολτερ εβαλε στα αερια ολα τα Fringe-event απο ολα τα χρονια και ειπε το μεγαλο ''because it's cool''!!!
9)Παραδεχθηκαν ολοι οι παρατηρητες την εμφανιση αισθηματων..
10)Τον θανατο του Γουιντμαρκ
11) Τα Τ Ε Λ Ε Ι Α τελευταια 3-4 λεπτα και το ποσο πολυ μας προκαλεσε σε ολους εντονα συναισθηματα
12)Οι τελευταιες σκηνες που τελικα η Ολιβ Και ο Πητερ εχουν στην αγκαλια τους την Εττα!!!

ΥΓ: Απο οτι καταλαβα: α) Ο Γουολτερ εστειλε το γραμμα το 2015 και οχι το 2036..
β) Οι Παρατηρητες υπηρξαν κανονικα, συμμετειχαν σε ολα τα γεγονοτα αλλα δεν ηταν ''κακοι'' ωστε να κανουν εισβολη το 2015..
γ) Οι Πητερ-Ολιβ και οι λοιποι χαρακτηρες δεν εχουν αναμνησεις απο το μελλον αφου γι αυτους δεν συναιβει ποτε..

Αυτο που δεν καταλαβα: Ο Γουολτερ υπηρξε κανονικα στις ζωες τους και το 2015 ξαφνικα εξαφανιστηκε οπως παλιοτερα ο Πητερ ή κατι αλλο εγινε???

ΥΓ2: Το ειδατε το προσωπο και την εκφραση του Πητερ μολις ειδε την ασπρη τουλιπα??? σαν να τα θυμηθηκε ολα μονο μιας, αυτο μου αφηνει ελπιδες για συνεχεχιση της σειρας στο μελλον με καποια μορφη.. 

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπόν μια διευκρίνιση όσο αναφορά το time-reset που κάποιοι λένε ότι δεν έγινε σωστά καθώς έπρεπε να επηρεάσει τα γεγονότα πριν το 2015. 

Ο λόγος που δεν έγινε κάτι τέτοιο ήταν γιατί είχε ήδη γίνει. Στο τέλος της 3ης σεζόν ο Peter χρησιμοποίησε την μηχανή και διόρθωσε τα σύμπατα με το κόστος του όλου εγχειρήματος να εξαφανιστεί ο ίδιος από το time-line. 4η σεζόν : Ο Peter  δεν υπήρξε ποτέ, ο Walter ποτέ δεν διέσχισε τα σύμπατα ανοίγοντας τις σχισμές, η Olivia μεγάλωσε δημιουργώντας μια στενή σχέση με την Nina , η Olivia στρατολογεί η ίδια τον Walter για την αντιμετώπισει τον Fringe φαινομένων και τον έχει κάτω από την δική της επίβλεψη, ο Walter παραμένει ένα κλειστοφοβικό άτομο από τις μέρες του στο άσυλο και στέλνει την Astrid έξω με κάμέρα και μικρόφωνο για τις αυτοψίες , ενώ αυτός γίνεται high μέσα στο εργαστήριο του. Ένα time-line δήλαδη χωρίς την παρουσία του Peter και χωρίς την επέμβαση των Observers. BOOM!! Μέσα της 4ης σεζόν η Olivia βρίσκει παλιό συμμαθητή από την σχολή του cortexifan. Προσθέτεις κάτι περίεργες αύρες που εμφανίζονταν όταν κοιμόταν (και που οι καλά κρυμμένοι Observers προσπάθησαν να σβήσουν αλλά τίποτα) και ένα εργοστάσιο της ΔΕΗ και ξαφνικά ο Peter μπουκάρει από την χαραμάδα του σύμπατος και βουτά σε μιά λίμνη για να δροσιστεί. Κανέις δεν τον ξέρει αλλά εκείνος τους ξέρει όλους. Ο λόγος που ξεχάσαμε αυτήν την λεπτομέρια είναι επειδή η Olivia ως παιδί θαύμα κατάφερε να τον θυμηθεί  (λίγο cortexifan και σε εμάς ρε παιδιά) οπότε τα υπόλοιπα δεν μας απασχόλησαν. Υπήρχε όμως ένα σημείο στην 5η σεζόν που νομίζω το βάλαμε για να μας το θυμήσουν για να προετοιμαστούμε για το τι θα ακολουθούσε. Μιλάω για τον Walter και το διαβολικό κομμάτι του εγκεφάλου του που έπερνε τον έλεγχο καθώς όλες εκείνες οι στιγμές που είχε ζήσει κάποτε με τον Peter δεν υπήρχαν πια και παρόλο που τον είχε αποδεχτεί , ο συναισθηματικός τους δεσμός ως πατέρας και γιός δεν είχε οριμάσει αρκετά (σεζόν 1-2-3) για τον προστατέψει από τον εαυτό του. Κάπου εδώ μπαίνει το παιδάκι Observer και το μαγικό του άγγιγμα δίνοντας στον Walter όλες εκείνες τις αναμνήσεις που η μηχανή που έσωσε τους κόσμους του είχε πάρει. Μάλιστα η σκηνή του Peter με τον September όπου συζητάνε μέσα στο μυαλό του September και εκείνος λέει στον Peter ότι το time-line που προσπαθείς να πας δεν είναι άλλο από αυτό που είσαι ήδη (you are home) ξεκαθαρίζει πλήρως νομίζω ότι βρίσκομαστε στο ίδιο time-line που ξεκίνησε το Fringe από την σεζόν 1 , χωρίς την επέμβαση του Walter , δηλαδή όπως ακριβώς θα έπρεπε και είχε αποφασίσει το σύμπαν να είναι. 

Για εμένα το Fringe έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει και το χειροκροτώ για 5 σεζόν γεμάτες απρόοπτα, συγκίνιση, πολύ LSD, διαφορετικές φοβερές ερμηνίες ( η Olivia με τον Bell μέσα της και ο Walter με τον Walternate ) και μια σεζόν αφιερωμένη στο πιο πολύπλοκο Fringe event : τον ίδιο τον άνθρωπο. Η λευκή τουλίπα στο τέλος του επεισοδίου μπορεί να ερμηνευτεί και ως μια πιθανότητα να δούμε κάποιο spin-off ( το βλέμμα του Peter μου ξύπνησε διαβολικές θεωρίες) αλλά αν ποτέ συμβεί αυτό θα πρέπει να προσέξουν πολύ την μνήμη των fans και την οργή που θα προκαλέσουν με κάποιο σαχλό re-launch (Battlestar Galactica και Caprica).  Μια πενταετία φοιτητικά χρόνια πασπαλισμένη με επεισόδια Fringe. Η σειρά μπαίνει στην βιβλιοθήκη με τα αγαπημένα μου και θα παραμείνει εκεί μέχρι κάποια ανώτερη δύναμη ( οι πραγματικοί Observers, το FBI ή τα μελλοντικά παιδιά μου) την ανασύρουν. Μέχρι τότε σειρές υπάρχουν και θα υπαρξουν πολλές , αλλά πάντα κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου μια λευκή τουλίπα και ένας high Walter θα περιφέρονται μπρος και πίσω με το Delorean του Martin McFly. 

The End.

Y.Ρ : άντε να ξεκινήσει το Game of Thrones και το Defiance να πνίξουμε τον πόνο μας :whistle:

• Like 7
Δημοσ.

Nailen: o Peter μπηκε στη μηχανη για να  κλισει τις πυλες  μεταβασης απο το ενα συμπαν στο αλλο

και οχι για να διορθωσει τον κοσμο.

Ο μαικλ ειναι ανωμαλια που προηρθε απο τον δοτη σεπτεμβριο,ενα μη συναισθηματικο παρατηρητη.Ομως απο τι στιγμη που γουολτερ και μαικλ πανε στο μελλον και πειθουν τον επιστημονα να βγαλει συναισθηματικους παρατηρητες ξαφνικα ο σεπτεμβριος δεν υπαρχει και επομενως και ο μαικλ.
Οποτε μετα με ποιον πηγαινει στο μελλον ο γουολτερ και τι μελετανε οι επιστημονες ωτε να βγαλουν συναισθηματικους παρατηρητες?

Εγω το καταλαβαινω παντως ως εξης οτι υπαρχουν μη συναισθηματικοι παρατηρητες κανονικα και ο γουολτερ μεχρι το 2015 οπου τοτε το παιδι και ο γουολτερ εξαφανιζονται ως δια μαγειας και πανε στο μελλον και ειδοποιουν τον επιστημονα και ετσι αυτος παραγει συναισθηματικους παρατηρητες με αποτελεσμα να παυουν να υφιστανται οι προηγουμενοι.Οποτε ολα πριν συνεβησαν.ΛΙΜΝΗ-ΜΗΧΑΝΗ-ΔΙΑΓΡΑΦΗ κλπ

Δημοσ.

Λοιπόν μια διευκρίνιση όσο αναφορά το time-reset που κάποιοι λένε ότάλλον σωστά καθώς έπρεπε να επηρεάσει τα γεγονότα πριν το 2015. 

Ο λόγος που δεν έγινε κάτι τέτοιο ήταν γιατί είχε ήδη γίνει. Στο τέλος της 3ης σεζόν ο Peter χρησιμοποίησε την μηχανή και διόρθωσε τα σύμπατα με το κόστος του όλου εγχειρήματος να εξαφανιστεί ο ίδιος από το time-line. 4η σεζόν : Ο Peter  δεν υπήρξε ποτέ, ο Walter ποτέ δεν διέσχισε τα σύμπατα ανοίγοντας τις σχισμές, η Olivia μεγάλωσε δημιουργώντας μια στενή σχέση με την Nina , η Olivia στρατολογεί η ίδια τον Walter για την αντιμετώπισει τον Fringe φαινομένων και τον έχει κάτω από την δική της επίβλεψη, ο Walter παραμένει ένα κλειστοφοβικό άτομο από τις μέρες του στο άσυλο και στέλνει την Astrid έξω με κάμέρα και μικρόφωνο για τις αυτοψίες , ενώ αυτός γίνεται high μέσα στο εργαστήριο του. Ένα time-line δήλαδη χωρίς την παρουσία του Peter και χωρίς την επέμβαση των Observers. BOOM!! Μέσα της 4ης σεζόν η Olivia βρίσκει παλιό συμμαθητή από την σχολή του cortexifan. Προσθέτεις κάτι περίεργες αύρες που εμφανίζονταν όταν κοιμόταν (και που οι καλά κρυμμένοι Observers προσπάθησαν να σβήσουν αλλά τίποτα) και ένα εργοστάσιο της ΔΕΗ και ξαφνικά ο Peter μπουκάρει από την χαραμάδα του σύμπατος και βουτά σε μιά λίμνη για να δροσιστεί. Κανέις δεν τον ξέρει αλλά εκείνος τους ξέρει όλους. Ο λόγος που ξεχάσαμε αυτήν την λεπτομέρια είναι επειδή η Olivia ως παιδί θαύμα κατάφερε να τον θυμηθεί  (λίγο cortexifan και σε εμάς ρε παιδιά) οπότε τα υπόλοιπα δεν μας απασχόλησαν. Υπήρχε όμως ένα σημείο στην 5η σεζόν που νομίζω το βάλαμε για να μας το θυμήσουν για να προετοιμαστούμε για το τι θα ακολουθούσε. Μιλάω για τον Walter και το διαβολικό κομμάτι του εγκεφάλου του που έπερνε τον έλεγχο καθώς όλες εκείνες οι στιγμές που είχε ζήσει κάποτε με τον Peter δεν υπήρχαν πια και παρόλο που τον είχε αποδεχτεί , ο συναισθηματικός τους δεσμός ως πατέρας και γιός δεν είχε οριμάσει αρκετά (σεζόν 1-2-3) για τον προστατέψει από τον εαυτό του. Κάπου εδώ μπαίνει το παιδάκι Observer και το μαγικό του άγγιγμα δίνοντας στον Walter όλες εκείνες τις αναμνήσεις που η μηχανή που έσωσε τους κόσμους του είχε πάρει. Μάλιστα η σκηνή του Peter με τον September όπου συζητάνε μέσα στο μυαλό του September και εκείνος λέει στον Peter ότι το time-line που προσπαθείς να πας δεν είναι άλλο από αυτό που είσαι ήδη (you are home) ξεκαθαρίζει πλήρως νομίζω ότι βρίσκομαστε στο ίδιο time-line που ξεκίνησε το Fringe από την σεζόν 1 , χωρίς την επέμβαση του Walter , δηλαδή όπως ακριβώς θα έπρεπε και είχε αποφασίσει το σύμπαν να είναι. 

Για εμένα το Fringe έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει και το χειροκροτώ για 5 σεζόν γεμάτες απρόοπτα, συγκίνιση, πολύ LSD, διαφορετικές φοβερές ερμηνίες ( η Olivia με τον Bell μέσα της και ο Walter με τον Walternate ) και μια σεζόν αφιερωμένη στο πιο πολύπλοκο Fringe event : τον ίδιο τον άνθρωπο. Η λευκή τουλίπα στο τέλος του επεισοδίου μπορεί να ερμηνευτεί και ως μια πιθανότητα να δούμε κάποιο spin-off ( το βλέμμα του Peter μου ξύπνησε διαβολικές θεωρίες) αλλά αν ποτέ συμβεί αυτό θα πρέπει να προσέξουν πολύ την μνήμη των fans και την οργή που θα προκαλέσουν με κάποιο σαχλό re-launch (Battlestar Galactica και Caprica).  Μια πενταετία φοιτητικά χρόνια πασπαλισμένη με επεισόδια Fringe. Η σειρά μπαίνει στην βιβλιοθήκη με τα αγαπημένα μου και θα παραμείνει εκεί μέχρι κάποια ανώτερη δύναμη ( οι πραγματικοί Observers, το FBI ή τα μελλοντικά παιδιά μου) την ανασύρουν. Μέχρι τότε σειρές υπάρχουν και θα υπαρξουν πολλές , αλλά πάντα κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου μια λευκή τουλίπα και ένας high Walter θα περιφέρονται μπρος και πίσω με το Delorean του Martin McFly. 

The End.

Y.Ρ : άντε να ξεκινήσει το Game of Thrones και το Defiance να πνίξουμε τον πόνο μας :whistle:

Αυτο που λες εχει βαση αλλα το τελος εκεινης της σεζον και η αρχη της αλλης ηταν τοσο βλακεια που την εσβησα απο το μυαλο μου. Αλλα και παλι ισχυει αυτο που γραφει ο φιλος παραπανω.

Γενικα απο σεβασμο σε οσους θεωρουν τη σειρα κατι το φοβερο λεω να μην το ψαξω αλλο. Για εμενα ειναι δυστυχως μια σειρα που μπορουσε να μεγαλουργησει αλλα κατεληξε μετρια.

Δημοσ.

Λοιπον, δεν μπορω να πω οτι με τρελανε το τελευταιο επεισοδιο αλλα ουτε και οτι ηταν κακο ή οτι βαρεθηκα. Ισως επειδη ηξερα οτι τελειωνε, δεν με εκανε να χασω το ενδιαφερον μου. Ειχε φανει η δουλεια πως θα τελειωνε παντως απο το (προ)προτελευταια επεισοδια.

Ποτε δεν πιστεψα οτι ο Σεπτεμβρης θα πηγαινε με τον Μαικλ. Ολο και κατι θα γινοταν και θα πηγαινε στο τελος ο Γουολτερ. Η σκηνη με τον Μαικλ που εβγαλε το μαραφετι που επαιζε το greenleaves ηταν για καποιους τρομερη/συγκινητικη αλλα πρεπει να πω , οχι για μενα. Μου θυμισε Τιτανικο που το καραβι βυθιζοτανε και οι αλλοι επαιζαν το βιολι :P  Sorry. Οσο για το time reset ηταν ελεγχομενο guys γι'αυτο και γι'αυτο ξεκιναει απο την σκηνη στο παρκο και δεν παει πιο πισω με Walternate και αρρωστο Πητερ.

Σκεφτομουνα πως ξεκινησε η σειρα  με την Ολιβια και τον γκομενο και πως τελειωσε. Ηταν μια αρκετα καλη εξελιξη ΑΛΛΑ δεν ξεχναω οτι υπηρχαν επεισοδια ανουσια και μια σεζον σχεδον χαμενη που ριξαμε το χασμουριτο! All in all, μια καλουτσικη σειρα απο μενα, θα την προτεινα σε καποιον αλλο αλλα θα του συνεστηνα κιολας υπομονη. Σε καμια περιπτωση μια απο τις αγαπημενες μου ή οτι θα εκανα ενα re-watch.

Δημοσ.

Σκεφτομουνα πως ξεκινησε η σειρα  με την Ολιβια και τον γκομενο και πως τελειωσε. :confused:

Eιχαν παντρευτει και πηραν διαζυγιο,στην πραγματικοτητα.

Ποτε δεν ηταν ενας απλος γκομενος.(για αυτο τον εφαγαν στη σειρα)

Δημοσ.

καλύτερο τέλος από ΛΟΣΤ αλλά όχι αυτό που περιμενα προσωπικά. πολύ αμερικανιά για μένα. Σε κάθε περιπτωση η σειρά αξιζει μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες. Ισως είμαι και αδικος γιατι αν αγαπάς κάτι υπερβολικά εχεις και μεγάλες προσδοκίες.

Δημοσ.

Η γνωμη μου σχετικα με το time travelling του παιδιου:

Σκοπος του παιδιου δεν ηταν να παει στο μελλον να σταματησει μια και καλη την δημιουργια των observers, αλλα να δειξει οτι μπορουν να πιασουν ανωτερη ευφυια παραλληλα με τα συναισθηματα. Ετσι, τα πειραματα συνεχιστηκαν κανονικα, χωρις να υπαρχει η ολικη εξαφανιση των συναισθηματων.

Οι πρωτοι 12 osservers υπηρχαν κανονικα. Λογω ομως των πειραματων που ακολουθησαν μετα την παρουσια του παιδιου, ανεπτυξαν αισθηματα. Ετσι αφ ενος εξηγειται η παρουσια των 12 observers που αλλαζουν την ροη της ιστοριας, αλλα και η παρουσια των συναισθηματων και απο τους 12

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης μη μου σχετικα με το time travelling του παιδιου:

Σκοπος του παιδιου δεν ηταν να παει στο μελλον να σταματησει μια και καλη την δημιουργια των observers, αλλα να δειξει οτι μπορουν να πιασουν ανωτερη ευφυια παραλληλα με τα συναισθηματα. Ετσι, τα πειραματα συνεχιστηκαν κανονικα, χωρις να υπαρχει η ολικη εξαφανιση των συναισθηματων.

Οι πρωτοι 12 osservers υπηρχαν κανονικα. Λογω ομως των πειραματων που ακολουθησαν μετα την παρουσια του παιδιου, ανεπτυξαν αισθηματα. Ετσι αφ ενος εξηγειται η παρουσια των 12 observers που αλλαζουν την ροη της ιστοριας, αλλα και η παρουσια των συναισθηματων και απο τους 12

Αυτο που λες απλα δεν στεκει. Γιατι οι 12 παρατηρητες ειναι αποτελεσμα των πειραματων και δεν εχουν συναισθηματα, απλα επηρεαστηκαν οπως πχ και ο Woodmark. Αρα αν το παιδι επηρεασε την δημιουργια τους τοτε ουσιαστικα αλλαζει ολη την ιστορια που σημαινει οτι ο September δεν υπηρξε ποτε οπως τον ξερουμε αρα το παιδι επισης δεν υπηρξε κτλ. Ομοιως time travel οπως μας βολευει δεν υπάρχει. 

Κλείνοντας ναι πω την αποψη μου γενικα για τους χαρακτηρες και την οποια συγκινηση ενιωσε κανεις. Walter και Peter ταιριαζουν αλλα Olivia και Peter οχι. Οσο για την συγκινηση δεν με αγγιξε ποτε και πουθενα και απορω πως ειναι δυνατον καποιοι ακομα και να δακρυσαν.

Δημοσ.

Αυτο που λες απλα δεν στεκει. Γιατι οι 12 παρατηρητες ειναι αποτελεσμα των πειραματων και δεν εχουν συναισθηματα, απλα επηρεαστηκαν οπως πχ και ο Woodmark. Αρα αν το παιδι επηρεασε την δημιουργια τους τοτε ουσιαστικα αλλαζει ολη την ιστορια που σημαινει οτι ο September δεν υπηρξε ποτε οπως τον ξερουμε αρα το παιδι επισης δεν υπηρξε κτλ. Ομοιως time travel οπως μας βολευει δεν υπάρχει. 

Κλείνοντας ναι πω την αποψη μου γενικα για τους χαρακτηρες και την οποια συγκινηση ενιωσε κανεις. Walter και Peter ταιριαζουν αλλα Olivia και Peter οχι. Οσο για την συγκινηση δεν με αγγιξε ποτε και πουθενα και απορω πως ειναι δυνατον καποιοι ακομα και να δακρυσαν.

Kαλα τα λεει ο απο πανω!!! Μια χαρα θα υπηρχαν ολοι τους, απλως θα ειχαν συναισθηματα και δεν θα εκαναν ποτε την εισβολη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...