vlachaquito Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 σκατοσειρα με πηραν τα ζουμια στο τελος σαββατο πρωι κοτζαμ αντρας
vlachaquito Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 οχι οχι δεν γραφω τιποτα, ειναι τελος σειρας, σας περιμενω
Sarandis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 οχι οχι δεν γραφω τιποτα, ειναι τελος σειρας, σας περιμενω Mάλλον είμαι χαζός Αφού διαγράφουν τους observers πως ο peter συναντάει την olivia; Θα έπρεπε να μείνει στο άλλο σύμπαν, δεν τον κλέβει ο walter και ο walternate τον σώνει επειδή θα παρατηρήσει οτι βρήκε θεραπεία.
Cossutius. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Έλα ρε φίλε...αυτά ειναι. Σας περιμένω και εγώ. Άξιο τέλος. Αναμενόταν από το 11ο επεισόδιο ότι θα έχει καλό τέλος. 1
nickmanak Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Ειδα το φιναλε και ηταν καλουτσικο, αν και εχω ξεχασει πολλα απο τις προηγουμενες season. Σκεφτομαι ενα Fringe marathon σπιτι. Μπορει να υπολογισει κανεις ποσα επεισοδια ειναι όλα και αν θα φτασει ενα Π/Σ/Κ για όλα; Πρεπει να μπουν υπνος 6 ωρες και διαλλειματα (φαι, τσιγαρο κλπ).
Skylined Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Εναλλακτικά σύμπαντα/πραγματικότητες, χωροχρονικές διαδρομές, μεταεπιστήμη, εξέλιξη του είδους, αλλαγή της "μοίρας", κρυμμένες ικανότητες του ανθρώπου, well, that's my thing. Και η σειρά τα είχε όλα. Σίγουρα υπάρχουν πιο συγκλονιστικές του είδους, μία μάλιστα απ' τον ίδιο παραγωγό αλλά το Fringe σίγουρα ικανοποιεί. Όποιος έχει να προτείνει κάτι παρόμοιο ας το κάνει.
firewalker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Αδιάφορο φινάλε. Mάλλον είμαι χαζός Αφού διαγράφουν τους observers πως ο peter συναντάει την olivia; Θα έπρεπε να μείνει στο άλλο σύμπαν, δεν τον κλέβει ο walter και ο walternate τον σώνει επειδή θα παρατηρήσει οτι βρήκε θεραπεία. Βρήκε την θεραπεία ο πατέρας του και δεν πέθανε. Είχε χαθεί η θεραπεία από παρέμβαση παρατηρητή.
Sarandis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Αδιάφορο φινάλε. Άρα ο peter έμεινε στο amber timeline και δε συνάντησε ποτέ την olivia=δεν έκαναν παιδί.
assasins Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Mάλλον είμαι χαζός Αφού διαγράφουν τους observers πως ο peter συναντάει την olivia; Θα έπρεπε να μείνει στο άλλο σύμπαν, δεν τον κλέβει ο walter και ο walternate τον σώνει επειδή θα παρατηρήσει οτι βρήκε θεραπεία. και εγω εχω την ιδια απορια αλλα υποθετω οτι εκαναν reset τον χρονο απο το σημειο στο παρκο και μετα. Υποθετω οτι το αποτελεσμα του να πανε το παιδι στο μελλον και να το μελετησουν εκεινοι οι επιστημονες ηταν να διμιουργησουν διαφορετικους παρατηρητες που δεν θα κατεληγαν να κανουν αυτην την εισβολη αλλα κρατησαν ολα τα αλλα χαρακτηριστηκα τους, οπως π.χ. να "παρατηρουν", αρα ολα τα προηγουμενα που ειχε κανει ο September θα μπορουσαν να ειχαν γινει. Βεβαια και εμενα μου φαινεται λιγο αδιαφορο το τελος αλλά οχι κακο.
Cossutius. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Tι του ψυθιρίζει στο τέλος ο Πίτερ στον Γουολτερ?
linuslost Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Tι του ψυθιρίζει στο τέλος ο Πίτερ στον Γουολτερ? i love you dad 1
chill Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Tι του ψυθιρίζει στο τέλος ο Πίτερ στον Γουολτερ? Είσαι κακός στο lipering ωρέ; I love you dad Μόνο οι jedi έλλειπαν για να παρουσιαστούν τα πάντα από μέρους sci-fi στην σειρά. Το γάμησαν και ψόφησε κατά τη γνώμη μου. Ανυπομονούσα να τελειώσει, βαρετό επεισόδιο. Θέλω και γω μια μηχανή του χρόνου να γύρισω στο παρελθόν και να μην ξεκινήσω να βλέπω τη σειρά 1
Cossutius. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Ναι δε τη παλεύω στο να διαβάζω χείλια. Ελάτε ρε σεις ωραίο ηταν το επεισοδιο. Αν και εγω θα ήθελα να δω ..τον Γουολτερ με τον πιτσιρικά στο μέλλον. Το τελειώνεις που το τελειώνεις, δειξτο όλο Επί της ουσίας, ένα ταξίδι 5 ετών τελείωσε. Ξεκινώντας μια σειρά με ένα διπλό επεισόδιο παραφυσικής υπόθεσης, να εξελίσσεται σε ένα αυτοτελές εβδομαδιαίο με διάφορες υποθέσεις επιστημονικοφανταστηκές και μετά τον 3ο κύκλο να ξεφεύγει με παράλληλα σύμπαντα και μικρή αναφορά στους παρατηρητές, στο 4ο να βαριόμαστε και να παρακαλάμε να δουμε εξέλιξη από τον κόσμο των παρατηρητων και στον 5ο να πέφτει επιτέλους το βάρος εκεί. Δε θα πω πως ήταν ένα τέλος ανάλογο της σειράς, αλλά αν μη τι άλλο, δε μας άφησε μλκες όπως κάτι αλλες αηδίες, μας έδωσε απαντήσεις και γενικά μας έδωσε ένα ΤΕΛΟΣ σε ένα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα. Ως επεισόδιο, είχε δράση, και μας έδειξε και έναν εκ των παλαιών πρωταγωνιστών. Not bad. Μου μένει ως μια ωραία ανάμνηση και φυσικά θα το προτείνω σε όλους όσους τους αρέσουν τετοιου ειδους σειρές 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα