Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Πηρα ενα μεταχειρισμενο ΙΧ του γιου μου του 2003 και εχει τις παλιες πιακιδες (χωρις το GR) Πρεπει να τις αλλαξω υποχρεωτικα και ποια ειναι η διαδικασια και τυχον κοστος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Ισχυει κατι τετοιο;Ρωταω γιατι και εγω εχω τετοιες πινακιδες,χωρις βεβαια καποιο προβλημα μεχρι στιγμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 φυσικα και ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικο να αλλαχθουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Το GR στα αριστερα θα χρειαστει σε περιπτωση που θελεις να κανεις ταξιδι με αυτο το αμαξι εκτος Ελλαδος. Για E.E. σιγουρα το θελει παντως... Μιας και λεμε για πινακιδες... ειναι κατι πινακιδες με 1 γραμμα και 3-4 νουμερα αναλογος, που ειναι με πρασινα γραμματα... σε στυλ Α-2563, Β-5697 κλπ... τι ειναι αυτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Το GR στα αριστερα θα χρειαστει σε περιπτωση που θελεις να κανεις ταξιδι με αυτο το αμαξι εκτος Ελλαδος. Για E.E. σιγουρα το θελει παντως... Παντως εγω που μενω σε χωρα της ΕΕ, κατι ελληνικα αμαξια που κυκλοφορουν με ελληνικες πινακιδες, δεν εχουν πουθενα GR. Αν ειναι επιλιψημο δεν γνωριζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο ξερω απο οταν βγηκε ο νομος που μπορουμε να ταξιδευουμε μονο με ταυτοτητα εντος Ε.Ε. Μηπως ειναι πριν απο αυτο "περασμενα" τα αμαξια αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Το GR ειναι για να ξερουν οι ξενοι απο ποια χωρα ειναι το αμαξι, αμα δεν το εχει η πινακιδα της βαζεις ενα πλαισιο που τλ εχει η ενα αυτοκολητο, και νομιζω οτι ειναο υποχρεωτικο να το γραφει καπου για να βγεις εξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Αν θελεις να τις αλλαξεις γινεται και πως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μιας και λεμε για πινακιδες... ειναι κατι πινακιδες με 1 γραμμα και 3-4 νουμερα αναλογος, που ειναι με πρασινα γραμματα... σε στυλ Α-2563, Β-5697 κλπ... τι ειναι αυτες? Αν δεν κάνω λάθος, είναι για Έλληνες που μένουν στο εξωτερικό και έρχονται για κάποιο διάστημα εδώ με το αυτοκίνητο τους. Κρατάνε στο τελωνείο τις δικές τους και όταν φύγουν τις ξαναλλάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Αν δεν κάνω λάθος, είναι για Έλληνες που μένουν στο εξωτερικό και έρχονται για κάποιο διάστημα εδώ με το αυτοκίνητο τους. Κρατάνε στο τελωνείο τις δικές τους και όταν φύγουν τις ξαναλλάζουν Αha... γιατι τετοιες εχω δει και σε αμαξι που ξερω οτι εχει ερθει απο Βοστονη και λεω τι εχει παιξει εδω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα