Προς το περιεχόμενο

Call of Juarez: Gunslinger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το speed ανεβαίνει έχοντας το χέρι στην σωστή θέση πάνω από το πιστόλι (πατάς A-D για διορθώσεις), το focus κάνοντας γρήγορα με μικρές κινήσεις δεξιά-αριστερά το mouse στο κέντρο το εχθρού. :)

Δημοσ.

Πολύ σωστός ως συνήθως ο GhostRider.... Ξέχασα να μπω να δω, γιατί το έλεγε στην αρχή του Campaign.
Ευχαριστώ πάντος ghost. Πολύ σωστός!!!! ;)

Λοιπόν, μόλις το τερμάτισα. Ακούγοντας αυτό το τραγούδι, θα σας περιγράψω τις εντυπώσεις μου.

Πρόκεται για ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το ευχαριστήθηκα. Άλλωστε το ότι το τερμάτισα τόσο γρήγορα, κάτι λέει! :)

Πάμε σε περισσότερες λεπτομέρειες!

Ο gameplay δεν είναι κάτι τρομερό. Οι αντίπαλοι σκοτώνονται εύκολα (όπως και εγώ πέθαινα σχετικά εύκολα σε σχέση με άλλα FPS) . Πάντος το ότι με μια σφαίρια τους σκοτώνεις σχεδόν, όλους, Δεν μου άρεσε.
Τα γραφικά επίσης δεν είναι κάτι τρομερό. Μιλάμε βέβαια για παλιό παιχνίδι αλλά παρόλαυτά δεν συγκινούνε.

Πάμε όμως και στα θετικά....
Πρόκεται για ένα εξαιρετικό West παιχνίδι. Δεν υπάρχουνε και πολλά άλλωστε. Άρα ένας λόγος παραπάνω.

Αυτό όμως που έδωσε ρέστα είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!! Μιλάμε έγραψε....  Είχα καιρό να παίξω παιχνίδι με τόσο ωραία ιστορία!!!!
Μου αρέσει ο τρόπος περιγραφείς της ιστορίας. Οι διάλογοι. Γενικώς η Ιστορία δίνει ΡΕΣΤΑ!!!!

Με λίγα λόγια: Ένα Western που αξίζει σίγουρα το χρόνο σας. Μια ιστορία που θα σας κάνει να θέλετε να παίξετε και άλλο για να μάθετε τι θα γίνει πιο μετά! Αυτό θα σας κρατήσει και όχι τα γραφικά ούτε το gameplay.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το gameplay είναι πολύ απλό και γρήγορο γιατί είναι τελείως arcade.

Μετά το Call of Juarez: Cartel (πώς λεγόταν) που ήταν μοντέρνο και μούφα, έκαναν αυτό να δουν τι θα πιάσει και πήγε καλά πιστεύω.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...