{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Το video πάντως έχει φάει crop, ingame πιάνουν ακόμα περισσότερο χώρο...
fearwhatnow Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Διασκεδαστικο και καλο το παιχνιδι. Εκει στην Techland την εχουν ακουσει γενικα. Κατι πινουν απο την υδροψυξη αλλιως δεν εξηγουνται ουτε το FOV ουτε τα black bars.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Ειδικά άμα κλείσεις τα pop-up (headshot, piecring shot κτλ) γίνετε αρκετά καλο. Πάντως το πρώτο συνεχίζει να έχει το καλύτερο slow-time draw από όλα.
skatopaido Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 το παιχνιδακι το περιμενα πως και πως,αφου ειμαι λατρης της σειρας απο το πρωτο (το καρτελ=fail).το εβαλα χτες 3 το μεσημερι και το τερματισα στις 9.ηταν πολυ μικρο και λιγο μονοτονο με ανουσιο upgrade αφου τερματιζεις και δεν εχεις κανει ουτε τα μισα αλλα γενικα καλα γραφικα ,χιουμορ και πολυ μπιστολιδι.τα περισσοτερα προσωπα-αντιπαλοι ειναι υπαρκτα προσωπα της αγριας δυσης ,η αφηγηση ειναι ολα τα λευτα και η τεχνοτροπια να παιζεις την αλλη εκδοχη της ιστοριας,πολυ καλη ιδεα
qsis Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 το stuttering με τυφλωνει, βοηθεια!!!! θελω patch! οκ χαβαλες το παιχνιδι, και ομορφουλι (παντα μου αρεσουν τα "ζωγραφιστα" παιχνιδια με αγαπημενο βεβαια το borderlands) , αλλα κατι πρεπει να κανουν για το stuttering , ντροπη μου αρεσει που γκρινιαζα για το μετρο που ειχε σε μερικα σημεια και καλα... εδω εχει ολο το παιχνιδι, ουτε το bioshock τοσο χαλι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Εγώ ή δεν έχω stuttering (AMD) ή δεν το παρατηρώ... :? edit:Οκ, τερμάτισα κι εγώ. Συμπαθητικό στόρυ. Μου άρεσαν και τα 2 τέλη. Γενικά το game δεν είναι κάτι φοβερό και τρομερό, αλλά η ατμόσφαιρα και μουσική / voice acting / sound effects, shooting fun (και μερικές ατάκες), θα πάω να του ρίξω και New Game+
zvarthangalos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Κι εγώ το ίδιο (AMD) δεν το έχω τερματίσει κάπου στα μισά μάλλον είμαι,και θεωρώ αδιανόητο να βρίσκεσαι στην άγρια δύση και να τρέχεις μέσα στην ζέστη και στην ερημιά σαν μαραθωνοδρόμος τα άλογα έχουν ψοφήσει όλα; μόνο κάποια κοπάδια απο βόδια έχει πάρει το μάτι μου, ούτε για δείγμα ένα άλογο ούτε κάν στους στάβλους για ντεκόρ μήπως μπέρδεψαν εκεί στην Techland την εξαφάνιση των δεινοσαύρων με τα άλογα έλεος!#!#@ ΥΓ Με κάθε επιφύλαξη το λέω διότι δεν το έχω τερματίσει. Το παίρνω πίσω το τελευταίο με τους δεινόσαυρους διότι έχω βρεί σε κάποιο review φωτογραφία που απεικονίζει άλογα, (σαν μουσειακό είδος ένα πράμα) απλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν καβαλάμε κανένα άλογο κάτι που κατά την γνώμη μου δεν αρμόζει στο ύφος του παιχνιδιού. http://www.incgamers.com/2013/05/call-of-juarez-gunslinger-review/ Επεξ/σία 25 Μαΐου 2013 από zvarthangalos
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Έχει άλογα, αλλά δεν καβαλάς κανένα. Και το λέει στην αρχή σχετικά ο Silas ότι δεν τα γουστάρει. Επίσης μην ψάχνεις τρελό ρεαλισμό, ένα από τα χαριτωμένα του παιχνιδιού είναι πως επειδή είναι αφήγηση, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ο Silas. Edit: τα ίδια λέει και το review link... Edit 2: 5/10 είναι πολύ αυστηρό κατά την γνώμη μου. Εγώ θα έβαζα 7 - 7,5.
Millennium Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Καλά ρε τι τη βγάλαν τη δυνατότητα να πηγαίνεις με άλογο?
zvarthangalos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ναι το είδα που το λέει ο Silas που στην ουσία είναι μία έμμεση δικαιολογία της Τechland να μας πεί πως ''παιδιά όσο και να το θέλετε βόλτα με το αλογάκι τσούκ!'' 1
SPANK Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Αν και δεν εχω παίξει τα προηγούμενα Call of Juarez ψήνομαι να το τσιμπήσω αυτο, πιο πολυ βασικά επειδή αν και ειναι fps ειναι στην άγρια δύση οποτε ειναι λίγο διαφορετικό και φαίνεται και ψιλο χαβαλετζίδικο
gavros10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Αν και δεν εχω παίξει τα προηγούμενα Call of Juarez ψήνομαι να το τσιμπήσω αυτο, πιο πολυ βασικά επειδή αν και ειναι fps ειναι στην άγρια δύση οποτε ειναι λίγο διαφορετικό και φαίνεται και ψιλο χαβαλετζίδικο Τα προηγουμενα δεν ειναι χαβαλετζιδικα. Ειδικα το bound in blood ειναι σοβαρο παιχνιδι αγριας δυσης. Απο τα αγαπημενα μου. Αυτο το κανανε ετσι... Τελικα ποσες ωρες ειναι το single?
zvarthangalos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Το πρώτο και το δεύτερο ήταν κορυφαία μετά τα σκ@τοσαν.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Τα προηγουμενα δεν ειναι χαβαλετζιδικα. Ειδικα το bound in blood ειναι σοβαρο παιχνιδι αγριας δυσης. Απο τα αγαπημενα μου. Αυτο το κανανε ετσι... Τελικα ποσες ωρες ειναι το single? Το στόρυ κοντά στις 6.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα